Fiiliksen Ystäväviikko 10.-16.2.2020

FIILIS FITNESS:llä vietetään Ystäväviikkoa 10.2.-16.2.2020!

Ensi viikolla valutamme hikipisaroita, väläytämme hymyjä ja heitämme ylävitosia oikein isosti yhdessä tekemiselle. Toiset meistä nauttivat siitä, että liikkumaan saa tulla itsekseen, kun taas toisille ystävä treenikaverina on ihan paras juttu. Olipa oma juttu kumpi tahansa, porukassa on aina iloa ja voimaa ympärillä – naapuri voi antaa treeniin uutta puhtia, heittää tiukassa hetkessä ”I feel you”-viestin katseella tai joogaharjoituksessa vieressä rentoutuva keho voi lähettää lempeää virtaa myös omalle matolle.

 

Ystäväviikolla Fiiliksellä:

* Fiilisläinen, nappaa mukaasi Fiilikselle uusi tyyppi, ja treenaatte molemmat kahdella valitsemallanne tunnilla veloituksetta Ystäväviikon aikana ( HUOM! Vaatii ennakkoilmoittautumisen molemmille tunneille molemmilta: https://bit.ly/2RUmyVj)

* Kun kaksi Fiilikselle uutta kasvoa tupsahtaa vastaanottoomme samaan aikaan, treenaavat myös he viikon aikana kahdella valitsemallanne tunnilla veloituksetta Ystäväviikon aikana (HUOM! Vaatii ennakkoilmoittautumisen molemmille tunneille molemmilta: https://bit.ly/2RUmyVj).

* Yhteistyökumppanimme Njalla Clothingin trikoot ystävätarjouksessa: koodilla Fiilis4valentinesday nämä ihanat trikoot alennuksella osoitteessa njallaclothing.com. Sopivaa kokoa ja Njallan mallistoa voit testailla Fiiliksellä!

* Osallistu arvontaan Fiiliksellä tai Instragram-storyssä Ystäväviikon aikana ja kerro meille, millä tavoin treenikaveri antaa voimaa juuri sinun treeniisi! Palkintona 2*10-kerran kortti Fiilikselle sekä 2*lahjakortti Njalla Clothingin verkkokauppaan.

* Ystävänpäivänä 14.2. treenievästä Fiilis Loungessa tarjolla

Pidetään huolta, nautitaan ja iloitaan yhdessä!