FIILIS FITNESS YRITYSPALVELUT

OMA FIILIS

OmafiilisYhteinen tunti kerran viikossa ja tavoitetolpat pystyyn kuntotestauspäivillä.
Treenataan tavoitteellisesti yhdessä!

TUOKIO FIILIS

tandem-fiilisHoukuttaisiko ottaa liikunta olennaiseksi osaksi yrityksen arkea matalan kynnyksen taktiikalla? Tuokio Fiilis teidän tiloissanne on näppärä ja helppo ratkaisu!

TYKY-FIILIS

tyky-fiilisTyöhyvinvointiin tekemistä taidolla ja tunteella. Yksittäinen tunti, TYKY-päivä tai vaikkapa isompi setti liikuntapäiviä – mahdollisuudet ovat monet!

FIILIS FITNESS:n liikuntapalvelut yrityksille tarjoavat laajan kattauksen mahdollisuuksia napata liikunta osaksi yrityksenne arkea!

Tampereen keskustan tuntumassa sijaitsevalla studiollamme liikutamme kahden salin voimin lihaskunto- ja kehonhuolto-lajien laajalla kattauksella tai vaihtoehtoisesti tulemme luoksenne, missä päin Tamperetta olettekin. Studiomme salistamme löytyvät myös infrapuna-lämpölamput, jotka tuovat tehostavan ja hellivän ulottuvuuden esimerkiksi jooga- tai pilatesharjoitukseen.

Ota meihin yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä teille sopiva kokonaisuus!

Asiakkaidemme kokemuksia

“ Voiko aamua paremmin aloittaa kuin pirteällä treenillä ja astella suihkunraikkaana naapuriin takaisin töiden ääreen ”

JANNE SIKIÖ • DICODE OY

Fiilis Fitness on sijainniltaan loistavalla paikalla, koska työpaikkani on samassa rapussa. Liikuntatunnille pääsee nopeasti eikä minulle aiheudu ylimääräisiä parkkeerauskustannuksia. Rento ja ystävällinen meininki ja tulee huomioiduksi yksilönä.

SARI THIL • Töissä samassa rapussa

On todella hienoa, että yrityksemme tukee tällaista toimintaa. Tavalliselle omatoimiliikkujalle ja kuntosalikävijälle viikoittainen ohjattu tunti tuo uusia ulottuvuuksia, monipuolisuutta ja vaihtelua harjoitteluun. Toisaalta nekin, jotka eivät liikuntaa juuri ole ehtineet harrastamaan, ovat saaneet tästä uuden säännöllisen harrastuksen.

KATRI TYTYKOSKI, JUHA SETÄLÄ & MIKKO HIETALAHTI• INSPECTA TARKASTUS OY

KUVIA TILOISTAMME