Hei yrittäjä, kaipaatko syksyyn annoksen energiaa, rutkasti lisää elinvoimaa ja jaksamista? Tule mukaan Yrittäjien syystreeneihin, jossa eri alojen yrittäjät kokoontuvat yhdessä treenaamaan joka torstai klo 8.00-8.45 Fiilis Fitness:lle!

Kyseessä on 15 kerran kokonaisuus, joka starttaa torstaina 3.9. ja jatkuu aina 10.12. saakka. Kokonaisuuden hinta on 115 € ja se maksetaan paikan päällä ensimmäisellä kerralla. Jos joudut olemaan poissa joku torstai, voit joustavasti korvailla kertoja millä tahansa ryhmäliikuntatunnillamme 31.12.2020 mennessä.

Treenataan yhdessä fiksusti, tehokkaasti ja hauskasti. Tunnetaan kehitys ja hyvä olo kropassa ja varsinkin, kuinka liikkumisen tuoma hyvä virtaa arjen tekemiseen saakka. Liikutaan monipuolisesti: treenataan lihaskuntoa, kehitetään keskivartoa sekä pidetään huolta kehonhuollosta ja liikkuvuudesta. Pääset liikkumaan ja kehittymään juuri sinulle sopivasti, sillä meillä panostetaan yksilölliseen ohjaukseen ja Taina antaa aina erilaisia vaihtoehtoja liikkeistä, joista voi valita itselleen sopivan.

Pidämme huolta etäisyyksistä, liikumme sopivan etäällä yhdessä nauttien. Meiltä löytyy hyvät pukuhuone- ja pesutilat, eli voit sujahtaa treeneistä suoraan sorvin ääreen – tai ehkäpä joskus vapaapäivän viettoon?

Miten mukaan?

Ilmoittaudu mukaan 20.8. mennessä sähköpostilla [email protected]

Jos joku askarruttaa, kysäise ihmeessä ja meille voit myös pirauttaa +358 443298680.

Pidetään huolta, lisätään elinvoimaa ja voidaan paremmin! Eikö ole mainio syksyn suunnitelma?

Toivottavasti nähdään syksyn treeneissä!

Terkuin,
Fiiliksen yrittäjät Siiri & Tiikku & ohjaajanne Taina

Yrittäjien syystreenit 3.9. alkaen

11515 kertaa