Kesän aikana (sisä)liikunta-alalla on luvan kanssa aikaa hengittää ja hengähtää. Emme voi syyttää ketään, joka lyhyen valo- ja värifestivaalimme aikaan haluaa jättää sisätiloissa liikkumisen hetkeksi ja sen sijaan kirmata poluilla, niemennotkoissa ja pulahtaa raikkaaseen järviveteen. Pieni etäisyys arjen tohinaan tekee hyvää itse kullekin, ja meistäkin on nyt ihana fiilistellä tulevaa, ihan kulman takana häämöttävää Fiiliksen syyskautta – niin paljon ihanaa tiiviistyy juuri tähän hetkeen!

Toisaalta ennen uutta kautta aina kovasti jännittää ja odotuttaa, kun ei tiedä, mitä onkaan tulossa. On istuttu, suunniteltu, visioitu ja toteutettu kovasti, mutta suunnitelmat sulavat todeksi vasta, kun kausi todella pärähtää käyntiin. Viime viikolla starttasi jo Perheliikunta-kurssien palettimme ja ryhmäliikuntatuntien & tanssikurssien osalta uuden äärelle ryntäämme syyskuun alusta, ensi viikon jälkeen. Tuntuu myös ihanalta, kutkuttavalta ja onnelliselta.

Tuleva kausi tuo paljon tuttua, mutta myös runsaasti uutta ja ihanaa Fiilikselle.

Yksi hinta, kahden salin tunnit

Yksinkertaisuus on kaunista – ja selkeää. Kahden salin elämä oli meille kaikille vuosi sitten uutta, kun isompi Valo-sali sai rinnalleen pienen ja tunnelmallisen Ilo-salin. Kulunut vuosi on ollut kahden salin elon opettelua, ja yksi vuoden opetus on se, että muistamme, mikä on tärkeintä ja toimintamme ydin. Fiilis on paikka kaikille, jotka haluavat liikkua monipuolisesti, silloin kun itselle ja omiin aikatauluihin sopii. Tähän kaksi salia mahdollistaa monipuolisen ja monenlaiseen elämäntilanteeseen sopivan aikataulun. Siispä nyt, yksi hinta ja kaikki Fiiliksen tunnit kaikkien ulottuvilla. Joogaa, kehonhuoltoa, tanssia, lihaskuntoa ja sykettä taidolla ja tunteella, ihan jokaiselle. Nyt 10-kerran kortti 75 €.

Tanssin tosimimmit & uudet kurssit

Olemme onnesta soikeina, kun Fiiliksen tanssisielu Siiri saa nyt rinnalleen upeita osaajia & samalla tulee mahdolliseksi se, mistä olemme pitkään vain haaveilleet: tanssikurssien tarjonta laajenee ja Zumba-tunnelmaa Siirin vierellä tulee loihtimaan suojattimme Viivi, joka loihtii ihanat tanssibileet tiistain Zumbassa klo 16.30! Tanssikurssien puolella uutta on yhtenä Aikuisjazzin tasoryhmät – nyt kursseja on sekä alkeet että jatko, jolloin pystymme tarjoilemaan entistä spesifimpää opetusta lajin parissa eri ajan viihtyneille.

Lisäksi lajikirjo kursseilla laajenee! Jotain mieletöntä ovat myös Fiiliksellä jo monelle tuttu street-taituri Krista Manninen, jonka opetuksesta pääsee viikkotunnin lisäksi nauttia Aikuisten Street-kurssilla, sekä Minna “Mimz” Willman, dancehall-kuningatar, jonka opetuksesta olemme aiemmin saaneet vilahduksia Friday Night FEVER-illoissa, mutta nyt myös koko syksyn kestävällä Dancehall-kurssilla. Ihanaa saada Minna Fiilis-tiimiin!

Perheliikunta-kursseja entistä enemmän

Fiiliksen iso kulmakivi ryhmäliikunnan rinnalla on laaja Perheliikunta-kurssien tarjonta. Perheliikunta-kurssit ovat iso osa Fiilistä ja tekemistämme – kurssitarjonta on laajentunut vuosi vuodelta, ja nyt kursseja on miltei 60 vuodessa! Tulevat äidit, pienokaiset ja perheet ovat lähellä Fiiliksen sydäntä ja me koemme äärimmäisen tärkeäksi jakaa liikunnan ilosalomaa myös tällä kentällä: me pystymme moneen ja voimme liikkua kaikissa elämänvaiheissa, kun vaan tiedämme oikeat ja fiksut tavat tehdä.

Nyt syyskaudella saamme ilolla vetää kaksi Äitiys PILATES-kurssia viikossa, kun Krista tulee ohjaamaan Siirin vierelle toista kurssia. Äiti-vauva VOIMA-kurssia pyörii viikossa kolmena päivänä ja Perhetreenejä löytyy neljänä päivänä viikossa. Olemme myös pyrkineet laajentamaan kursseja eri ajankohtiin, jotta harrastus istuisi mahdollisimman moneen rytmiin ja tilanteeseen.

Entistäkin ihanampi Fiilis-tiimi

Fiilis-tiimi tiivistyy ja hioutuu vuosi vuodelta. Nyt uuden kauden edessä voimme ylpeänä ja onnellisena katsoa Fiilis-tiimiä, joka on täyttä rautaisia eri lajien osaajia, hurmaavia persoonia. On jo vuosia kanssamme työskennelleitä, kuin myös muutama uusi kasvokin. Olemme onnekkaita, että luoksemme ovat löytäneet juuri nämä tyypit, joiden kanssa saamme Fiiliksen tarinaa viedä eteenpäin ja tuoda teidän arkeenne elämyksiä, elinvoimaa ja rutkasti positiivista energiaa!

Fiilis-tiimin rikkaus tiivistyy kahteen asiaan. Ensinnäkin, meitä yhdistää ajatus siitä, mitä liikunta ja sen ohjaus on – yksilöllistä, mutta yhteistä. Haluamme tarjota elämyksiä ihan jokaiselle, isoja fiiliksiä ja juhlia jokaista pienintäkin onnistumista. Tärkeää meille jokaiselle on myös jakaa tietoja, avata eri lajien saloja ja löytää jokaiselle sopiva tapa liikkua. Jokaisen sydän sykkii sille, että liikuntaa ohjataan taidolla ja tunteella. Toiseksi, jokainen Fiilis-tiimiläinen on oma, uniikki itsensä. Ja se tekee tiimistämme rikkaamman ja värikkäämmän, kokonaisuuden, josta löytyy timanttinen tyyppi juuri oikealle tunnille. Kaikki tiimiläiset tervehtivät paremmin kaikkia lähempänä kauden alkua! Jo nyt voit tutustua tiimiimme nettisivuillamme.

Toivottavasti jokainen teistä ja meistä nauttii tulevasta kaudesta suurella sydämellä, omaa kehoa ja mieltä kuunnellen, kunnioittaen ja sopivasti haastaten ja uuden äärelle puskien. Muistathan, että me olemme teitä varten – aina voi kysyä, kertoa ja jakaa. Tavataan Fiiliksellä!

– Tiikku, Siiri & Fiilis-tiimi