Loading...

Vauvantain synnytysvalmennukset Fiiliksellä

Tervetuloa Vauvantain lämminhenkiseen ja toiminnalliseen valmennukseen – koe rauhallinen synnytys, voimaantunut äiti ja osallistuva puoliso!

Valmennus on kuuden tunnin kokonaisuus, jossa huomioidaan niin vanhempien, kuin vauvankin tarpeet.Valitse tämä valmennus, jos haluat syvän ymmärryksen synnytyksen prosessista, paljon taitoja ja konkreettisia keinoja kivunlievitykseen ja ponnistamiseen.

Vauvantain valmennus kertoo puolisoiden suosikki-opit: mitä voit synnytyksessä tehdä, kuinka kannattelet ja tuet synnyttäjää! Muodostatte saumattomasti toimivan synnytystiimin, joka puhaltaa yhteen hiileen, vauvan ja perheen parhaaksi.

Puhumme lempeästi synnytyksestä, synnytyskivusta, vauvan syntymästä ja hoidosta, sektiosta ja imetyksestä. Kivunlievityskeinoista tutustutaan mm. liikkeeseen, akupainantaan, vyöhyketerapiaan, hengitykseen ja äänenkäyttöön. Opit tehokkaan, vapaaseen hengitykseen perustuvan palleaponnistustekniikan. Synnytyksessä käytettävien lääkkeiden hyödyt ja haitat käydään myös läpi. Viimeisen tunnin aikana pohdimme vanhemmuutta, ja saat kätilön parhaat vinkit onnistuneeseen imetykseen ja parisuhteen muutoksiin vauvan syntymän jälkeen.

Saat valmennuksesta itsellesi mukaan laadukkat materiaalit kotiopiskelua varten. Päivä sisältää todella paljon tietoa vanhemmille/tukihenkilölle. Puoliso saa selkeät ohjeet ja keinot auttaa synnyttäjää synnytyksen aikana ja sen jälkeen.

Valmennuksia pidetään kuukausittain, mutta paikka kannattaa varata ajoissa- usein ryhmät täyttyvät jo paria kuukautta etukäteen. Ilmoittautuminen on riskitöntä- mikäli vauva syntyy ennen valmennusta, peruutus on maksuton.

Varaa valmennus odottajan nimellä, hinta on perhekohtainen. Valmennuksen hintaan sisältyy puolison tai synnytyskumppanin paikka, mutta häntä ei tarvitse ilmoittaa erikseen. Kirjoitathan viestikenttään kumppanisi nimen ja mahdolliset terveiset Vauvantaille.

Huom! Kumppani ei voi olla raskaana oleva ystäväsi.

Valmennuksen voit varata painikkeen kautta. Ohjeet valmennukseen saapumiseen saat varausvahvistuksessasi, luethan sen ennen saapumistasi.

Varaa aika
Varaa aika

Syyskauden valmennukset Fiiliksellä:

Su 6.9. 10.00-15.30
Su 25.10. 10.00-15.30
Su 22.11. 10.00-15.30
Su 13.12. 10.00-15.30