Loading...

Siiri Halonen – kehojen kohtaamisia

Siiri on seksuaalineuvojaopiskelija, joka valmistuu keväällä 2022. Siirin matka seksuaalineuvojaksi on käynnissä ja jo opiskeluvaiheessa asiakaskohtaamiset ovat avainasemassa. Siiri vastaanottaa asiakkaita Fiiliksen tiloissa ja kaikki tapaamiset ovat opiskelijahintaisia – 50 %.

Seksuaalineuvonta

Seksuaalineuvontaan voit tulla, kun joku asia mietityttää omassa kehossa, seksuaaliterveydessä tai suhteessa itseesi tai muihin. Keskustellaan luottamuksella niin kevyemmistä kuin syvemmistäkin kysymyksistä tai epävarmuuksista. Joskus yksikin käynti riittää mielen ja kehon solmujen avaamiseen, mutta tavallisesti tavoitteellinen ja näyttöön perustuva seksuaalineuvonta on prosessi, jossa käyntejä tulee kahdesta viiteen. Jos tilanne vaatii pidempää terapiasuhdetta, ohjaan seksuaalineuvonnasta eteenpäin seksuaali- tai psykoterapiaan.

Olen toiminut liikunta-alalla ja työskennellyt kehojen parissa yli 15 vuotta ja tukenut äitejä synnytykseen valmistautumisessa ja siitä palautumisessa koko Fiiliksen 14-vuotisen olemassaolon ajan. Äidiksi tulon jälkeen koin muutoksia sekä kehosuhteessani, että parisuhteessani ja oma luonnollinen kasvuni seksuaalisuuden suhteen, vei minut opiskelemaan alaa. Fysiologisten kehon muutosten asiantuntijuuteni on hiljalleen kasvanut kohti mielen, kehon ja kokemusten synnyttämän kokonaisuuden asiantuntijuutta ja autan mielelläni äidiksi kasvun prosessia käymällä läpi synnytyskokemuksia, kehon muutoksista ja hormoneista aiheutuvia tuntemuksia sekä kuormittavan elämäntilanteen ja uusien roolien hyväksymisen ristipaineessa. Voimme puhua myös seksuaalisesta haluttomuudesta, kehon kuntoutumisesta ja parisuhteen dynamiikasta.

Voit tulla käynnille raskaana ollessa, synnytyksen jälkeen, vauvavuonna tai vasta vuosia myöhemmin, jos jokin perhearjessa ja seksuaalisuudessa mietityttää. Käynnille voit tulla yksin, yhdessä vauvan kanssa tai vähän pidemmälle parikäynnille. Yksityiselle ensikäynnille on syytä varata tunnin aika ja jatkokäynneillä päästään yleensä asiaan kiinni lyhyemmälläkin tapaamisella. Tapaaminen järjestyy Liikunta- ja tanssistudio Fiilis Fitness:llä Salongin suojassa tai sovitulla etäyhteydellä. Pidän aiheista myös kursseja, luentoja ja ryhmätapaamisia, joista voit kysellä suoraan [email protected] tai 0408241260.

Työskentelen joustavasti käyttäen hyväksi seksuaalineuvonnan tietopohjaa, nojaan inhimilliseen ja ymmärtävään kohtaamiseen ja olen empaattinen. Tärkeimpiä arvojani ovat tasa-arvo, rakkaus, luottamus, avoimuus ja pyrkimys ymmärrykseen. En pelkää konflikteja tai vaikeista asioita puhumista, vaikka olenkin herkkä ja tunnereaktioni on yleensä nähtävillä. Asioihin ei aina ole selvää ratkaisua, mutta jo se, että asioita käsittelee, on mahdollisuus löytää avaimia tilanteiden ratkaisemiseksi ja tunteiden hyväksymiseksi.  Lämpimästi tervetuloa juttelemaan kanssani!

Varaa aika täältä!

HINNAT:

Kaikki hinnat ovat – 50 %, opiskelijahintaisia.

Ensikäynti  (60 min) 30 €
Jatkokäynti (45 min) 25 €
Parikäynti (75 min) 40 €

Varaa aika täältä!