Loading...

Personal trainer Sanna Harolin:
Yksilöllisesti tavoitteitasi kohti

Personal Training on yksilöllistä ohjausta sinun tavoitteitasi kohti. Fiiliksellä harjoittelemme rauhallisessa salissa, jossa ei ole muita näkemässä tai kuulemassa. Harjoitukset suunnitellaan sinun tarpeidesi ja toiveidesi mukaan niin, että ne ovat joka kerta hieman erilaisia. Käytämme erilaisia välineitä ja oman kehon painoa harjoittelussa.
Voit valita itsellesi sopivan paketin ja maksuajan. Lähtökohtaisesti tapaamisia on 1-2krt/vko, silloin sinä saat harjoittelusta parhaan mahdollisen hyödyn. Harjoitteluajat sijoittuvat aamu- ja päiväaikoihin, jolloin Fiiliksellä ryhmäliikuntasalit ovat vapaana.
Kiinnostuitko? Ota yhteys suoraan Sannaan ja varaa tapaaminen!
Sanna Harolin
0400707129
[email protected]

Sannasta

Olen 44-vuotias liikunnan ammattilainen. Pohjakoulutukseltani olen liikunnanohjaaja (AMK) ja Personal Trainer-koulutuksen olen käynyt 1997 ensimmäisten joukossa Suomessa. Siitä asti olen personal trainer-asiakkaiden lisäksi ohjannut monenlaista ryhmäliikuntaa (kahvakuula, TRX/crosscore, Bodypump, erilaiset lihaskuntotunnit).

Kokemuksen myötä ohjaamiseni on suuntautunut yhä enemmän kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ohjaamiseen ja harjoittelussa korostan vahvasti liikkuvuuden ja keskivartalon lihasten merkitystä osana harjoittelua.

Olen käynyt pilateksesta pitkän matto-ohjaajakoulutuksen ja pilatesta ohjannut yli 10 vuotta myös ryhmäliikunnan puolella. Joogaa olen tehnyt ja ohjannut myös useita vuosia. Lisäksi olen erikoistunut fascial-venyttelyyn. Näitä vahvuuksia hyödynnän myös personal trainerin työssäni.

Kotoa löytyy kaksi esiteiniä lasta, joten ruuhkavuosien meno ja hallinta on tuttua. Omaan painonhallintaan olen aina joutunut itse keskittymään, joten ymmärrän haasteet ja osaan antaa konkreettisia ohjeita ongelmiin.

Mikäli koet että kaipaat tukea ja apua järkevään harjoitteluun /ruokavalion hallintaan, niin ota yhteyttä. Toteutetaan tavoitteesi yhdessä.