Loading...

Krista Manninen :
Spesiaalia valmennusta raskaana oleville & äideille

Krista Äitiyslomalla 1.10.2021 alkaen!

Kristan erikoisalaa ovat raskaana olevat ja äidit. Kristan valmennuksessa keskitytään siihen, mitä kaikkea voi tehdä, eikä niinkään siihen, mitä kaikkea raskaus rajoittaa.

Raskausaika ja synnytys ovat valtava muutosprosessi naisen keholle. Muutokset ovat yksilöllisiä, joten pureutuminen oman toimintakyvyn kehittämiseen ja hyvinvoinnin lisäämiseen ovat asioita, joihin voi olla paras keskittyä yksilövalmennuksen äärellä. Haasteet keskivartalon tuen kanssa, alaselkävaivat tai ryhdin sekä kannattelun säilyttäminen ovat esimerkkejä asioista, joiden kanssa ennen ja jälkeen synnytyksen voi joutua kipuilemaan. Vauva-arjessa omaan hyvinvointiin keskittyminen ja treeniajan löytäminen ei ole yksinkertaista ja siksi onkin tärkeää, että oma ohjelma on räätälöity omille tarpeille ja voimavaroille sopivaksi.

Tunnin yksilövalmennuksen hinta on 68 €.

Kiinnostuitko? Varaa aika tästä!

Yhteys:
Krista Manninen
[email protected]
040 706 8299

Varaa aika tästä!

Äitiys PT, 1h

68h

Kristasta

Olen ohjannut Fiiliksellä ryhmäliikuntaa vuodesta 2014. Nyt kun Fiiliksen palvelut laajenevat myös henkilökohtaisen valmennuksen puolelle, olen todella innoissani kun pääsen kehittäämään toimintaa erityisalanani raskaana olevat sekä äidit. Olen alusta asti tykännyt Fiiliksen filosofiasta äitiysliikunnan suhteen. Keskitytään siihen, mitä kaikkea voi tehdä ja ei niinkään siihen, mitä kaikkea raskaus rajoittaa. Synntyksen jälkeen Fiilis tarjoaa valtavan paljon erilaisia mahdollisuuksia äideille aloittaa liikkumin lempeästi oman pikkuisen kanssa. Polkuni äitiys personal traineriksi on rakentunut vähitellen vuosien mittaan. Olen peruskoulutukseltani fysioterapeutti ja olen kouluttautunut FAF:lta personal traineriksi. Viime vuosina olen fysioterapian syventävinä opintoina perehtynyt erkauman kuntoutukseen sekä lantionpohjan toimintahäiriöihin.

Oman raskausajan sekä synnytyksen myötä kokonaisvaltaisesti tajusin, kuinka iso muutos koko prosessi on naisen keholle ennen ja jälkeen synnytyksen. Oma ajatukseni äitien PT:nä ei ole raskauskilojen pudottaminen entisiin mittoihin vaan kehon toimintakyvyn palauttaminen ja hyvinvoinnin lisääminen haastavasta elämäntilanteesta huolimatta. Vauva-arjessa oman treenin tekeminen ei ole ehkä niin helppoa kuin aiemmin ja siksi onkin tärkeää, että oma ohjelma on räätälöity omille tarpeille ja voimavaroille sopivaksi.

Synnytyksen jälkeen on muutamat kulmakivet, jotka ovat tärkeitä kaikille äideille ja niitä voi treenata monella eri tapaa. PT:n kanssa voi yhdessä suunnitella, kuinka nämä treenit yhdistyy omaan arkeen. Toisaalta taas jos synnytyksen jälkeen keho kaipaa jotakin erityishuomiota kuntoutuksen suhteen voin auttaa ohjelman suunnittelussa ja varmistaa, että harjoittelu on turvallista.

Krista Äitiyslomalla 1.10.2021 alkaen!