Fiiliksen kevätkausi 2021 alkaa etänä

Vaikka palo kohdata yhdessä Fiiliksellä on kova siellä ja täällä, on turvallisin & vastuullisin tapa aloittaa Fiiliksen kevätkausi 2021 täysin Online. Pirkanmaan koronanyrkki on tänään päättänyt jatkaa voimassa olevia rajoituksia toistaiseksi ja niiden mukaan toimimme edelleen, kuten tähänkin saakka. Onneksi on Online ja uskomme, että kun nyt jaksetaan, päästään Fiiliksen fyysiset ovet avaamaan niin pian kuin suinkin on mahdollista.💛

Nyt keskitymme täysillä siihen, mitä voimme tehdä, ja 11.1. alkaen Fiiliksen kevätkausi starttaa Online seuraavasti. Annetaan ilon, yhdessä tekemisen ja jakamisen voimien säteillä ruudulta ruudulle!
✨RYHMÄLIIKUNTA Facebook livessä✨
Ma klo 18.00 Dance Party / Siiri
Ti klo 18.00 Flow JOOGA / Tuikku
Ke klo 18.00 Fascial / Sanna
To klo 18.00 Lihaskunto / Siiri
Pe klo 9.00 Aamu JOOGA / Siiri
Vapaaehtoinen maksu. Jos haluat, että nappaamme kerran kortiltasi, varaa paikka tunnille. 💛
✨ONLINETREENIT✨
Kurssimuotoisesti omissa Facebook-ryhmissään. Hinta 28 € kk tai 95 € koko kausi (15 kertaa). Onlinetreenit ovat loistava tapa startata yhdessä alkuvuosi huoltavan, vahvistavan sekä sykettä ja voimaa kehittävien lajien parissa!
Facebook online: Flow JOOGA / Tuikku (uusi harjoitus ryhmään keskiviikkoisinn 16.30)
Facebook online: Pilates / Siiri (uusi harjoitus ryhmään sunnuntaisin klo 18.30)
Facebook online: Lihaskuntotreeni / Suvi (uusi harjoitus ryhmään tiistaisin klo 18.30)
Facebook online: Kahvakuula / Suvi (uusi harjoitus ryhmään lauantaisin 9.30)
Harjoitukset voi tehdä joustavasti oman aikataulun mukaan tallenteelta.
✨TANSSIKURSSIT ✨
Kaikki tanssikurssit alkavat aikataulun mukaan ensi viikolla kurssien omissa Facebook-ryhmissä. Siirrämme kurssit paikan päälle Fiilikselle heti, kun se on fiksua ja turvallista. Kurssikerroilla voi olla mukana live-lähetyksessä tai harjoitukset voi tehdä tallenteen kautta. Lähetämme tarkemmat infot kaikille kurssilaisille tällä viikolla!
✨PERHELIIKUNTA ✨
Kaikki perheliikuntakurssit (paitsi Taaperojumppa) alkavat ensi viikolla kurssien omissa Facebook-ryhmissä. Siirrämme kurssit paikan päälle Fiilikselle heti, kun se on fiksua ja turvallista. Kurssikerroilla voi olla mukana live-lähetyksessä tai harjoitukset voi tehdä tallenteen kautta. Lähetämme tarkemmat infot ja käytännöt kaikille kurssilaisille tällä viikolla!
Tämän kattauksen lisäksi Online-kurssikattauksemme perheliikuntakurssien & Online:Aikuisbaletin osalta starttaavat tietty myös normaalisti ensi viikolla.
Ikävä Fiiliksen saleihin jakamaan ja kokemaan on kova, mutta sitäkin suurempi palo pitää huolta ja jakaa hyvää oloa toisillemme tähän tilanteeseen sopivalla tavalla. Ollaan yhdessä turvassa ja annetaan läsnäolon voiman, endorfiinien ja ilon läpäistä kaikki ruudut! Ollaan etänä yhtä.
Jos on mitä tahansa kysyttävää, laita viestä somessa, [email protected] tai pirauta 044 3298680.
Olemme kaikkiin kursseille ilmoittautuneisiin yhteydessä tämän viikon aikana ja kerromme speksit ensi viikon aloitusta varten.
💜💛: Fiiliksen yrittäjät Siiri & Tiikku & Fiilis-tiimi