Syyskuun sunnuntain Lempeässä kehonhuolto-aamussa on omistettu lantionpohjalle – mikä se on, kuinka se aktivoidaan ja miksi se on niin tärkeä? Nämä ja moni muu asian selviää sunnuntaina 20.9.2020 klo 12.00-13.30 Kristan kanssa. Tapahtuman hinta 20 €.

Yksi asia on kuitenkin jo nyt selvä – lantionpohjatreeni tuo paljon positiiivista:

  • Ehkäiset virtsankarkailua

  • Saat voimakkaampia orgasmeja

  • Vähennät selän ja lantion alueen kipuja

  • Saat paremman sukupuolielämän

  • Ryhtisi kehittyy

Ilmoittaudu kehonhuolto-aamuun!

Nykyisin lantionpohjan hyvinvoinnista ja sen treenaamisesta puhutaan yhä enemmän – ja syystä. Silti monelle tulee yllätyksenä kuinka paljon lantionpohja vaikuttaa koko kehon toimintaan sekä naisilla että miehillä. Napakka, mutta rento lantionpohja edesauttaa hyvää ryhtiä, selän hyvinvointia sekä tuo buustia myös seksielämään voimistaen orgasmia sekä erektiota.

Fiiliksen Lempeässä kehonhuolto-aamussa paljastamme lantionpohjat salat ja saat paljon käytännön vinkkejä harjoitteluun. Teemme fysioterapeutti Krista Mannisen johdolla 1,5 tnnin pilates-harjoituksen, jonka aikana tutustumme erilaisiin lantionpohjaa vahvistaviin harjoituksiin ja lisäksi paneudumme lantion alueen rentouttamiseen ja sen hyötyihin.

Kehonhuolto-aamussa ohjaus tapahtuu verbaalisesti, jokainen osallistuja yksilöllisesti huomioiden. Jos ohjaamme lähikontaktissa, teemme sen aina maski kasvoilla.

Tapahtumaan mahtuu 25 osallistujaa – varaa paikkasi siis pian!

Ilmoittaudu kehonhuolto-aamuun