Friday Night FEVER tulee jälleen syksyllä 2021 – tanssitaan kerran kuussa yhdessä ihanan teeman ja upean opettajan johdolla. Spesiaali-illoista löydät tietoa alta!

Friday Night FEVER on Liikunta-ja tanssistudio FIILIS FITNESS:llä joka kuukauden viimeinen  perjantai klo 19.00-20.30 järjestettävä tanssitapahtuma, jossa sukelletaan eri tanssityylien ytimeen upeiden tanssinopettajien johdolla.

Tapahtuman hinta 10 €, joka maksetaan paikan päällä vastaanottoon.

8.10. Nykybaletti / Saara Elina Kilpinen

Lokakuun FNF:ssa sukelletaan mielenkiintoisen nykybaletin monipuoliseen maailmaan Saara Kilpisen johdolla. Saaran nykybalettitunnilla yhdistyy dynaaminen balettitreeni ja nykytanssin lempeys. Tunnilla keskitytään erityisesti baletin syviin liikeketjuihin ja liikkeiden eleganssiin, fiilistellään erilaisia tyylejä sekä opetellaan pätkä koreografiaa. Tunti soveltuu sekä alkeis- että jatkotasoiselle treenajalle.
Saara Elina Kilpinen on tamperelainen tanssija, näyttelijä ja tanssinopettaja. Tanssijaksi hän on valmistunut Kansallisoopperan ja -baletin balettioppilaitoksesta ja näyttelijäksi AADA:sta New Yorkissa. Saara on opettanut esiintyjäntöiden ohella tanssia päätoimisesti jo kahdeksan vuotta ja on omistautunut sille, että baletti kuuluu kaikille kehoille ja mielille.

5.11. Street / Milja Lehto

Marraskuussa voitetaan pimeys ja koleus tanssien Street-meiningeissä upean Miljan johdolla. Lisätietoa tulossa pian!

3.12. Heels / Anna Kuulusa

Joulukuu – korkkarit kattoon!

Heels -tunnilla käymme läpi tanssitekniikkaa korkokengissä: miten liikkua sulavasti ja turvallisesti koroilla. Teemme erilaisia harjoituksia kävellen, poseeraten ja myös lattiatasossa. Lopuksi harjoittelemme sensuellin koreografian.

Tunnille et tarvitse aikaisempaa kokemusta lajista, kannattaa valita korkokengät, jotka tukevat nilkkaa. Tunnilla fiilistelemme paljon ja saa tanssia tukka auki!

Anna Kuulusa on tamperelainen tanssija/tanssinopettaja (AMK) joka on aloittanut tanssimisen katulajeista (hip hop, break) ja opettaa tällä hetkellä myös mm. nykytanssia, vogueta ja heels-tunteja. Tärkeintä Anna tunneilla on hyvä fiilis, ja heittäytyminen täysillä mukaan, mokaamista ei kannata pelätä, sillä se tekee meistä parempia tanssijoita!