Friday Night FEVER on Liikunta-ja tanssistudio FIILIS FITNESS:llä joka kuukauden ensimmäinen perjantai klo 19.00-20.30 järjestettävä tanssitapahtuma, jossa sukelletaan eri tanssityylien ytimeen upeiden tanssinopettajien johdolla.

Tapahtuman hinta 10 €, joka maksetaan paikan päällä vastaanottoon.

4.9. Friday Night FEVER: MUSIKAALITANSSI

Startataan FEVER-syksy upealla ja paljon toivotulla musikaaliteemalla! Saamme ihanan Lotta Kaarlan meille vierailevaksi opettajaksi. Lotta on ammattitanssija ja musiikkiteatterin ammattilainen. Hänet on voinut nähdä mm. musikaaleissa Cabaret, Hair, High School Musical, Vampyyrien tanssi ja Viidakkokirja. Lotta on kouluttautunut useilla kursseilla ympäri maailman!

Musikaalitanssitunti koostuu lyhyestä lämmittelystä ja salin poikki harjoitteista, jonka jälkeen siirrytään tanssisarjaan. Tunnin kaikki harjoitteet tehdään musikaalisävelmiin. Tervetuloa musikaalien maailmaan kaikki tanssista innostuneet!

2.10. Friday Night FEVER: Nykytanssi

FNF Goes Contemporary eli Nykytanssia luvassa!

 

Lokakuun Friday Night Fever 2.10. on omistettu lajille, joka oli pitkään Fiiliksen viikoittaisessa tarjonnassa. Siiri ja muut nykytanssin vakiokävijät jäivät kaipaamaan nykytanssia ja onneksi sitä tarjotaan tälläkin kaudella tämän tapahtuman myötä aivan erityisessä paketissa. Siirillä on kunnianhimoinen tavoite, että puolentoista tunnin aikana saataisiin tehtyä yksi kokonainen koreografia Soudgardenin 90-luvulla julkaistuun 4 minuuttiseen grunge-biisiin Spoonman, joka leikittelee hyvin epätavallisella iskutuksella ja koreografiasta tulee varmasti siksi mielenkiintoista tanssittavaa. Siiri opettaa koreografiaa pala palalta ja samalla tutustut vartalon liikkeeseen, joka lähtee vahvasta keskustasta ja muuttuu raajojen virtaaviksi ja aksentoiduiksi liikkeiksi. Koreografiassa käytetään monipuolisesti tasoja ja liikesuuntia. Jos nämä termit ovat sinulle uusia, uskallat silti mukaan, sillä nyt ei laiteta kaikkia tekemään samalla tavalla, vaan on tarkoitus kokea tanssi kehossa jokainen omalla laillaan.

Fiilis Fitness on yhteistyössä Ammattiopisto Luovin kanssa ja heidän mediaopiskelijansa ovat tulossa tallentamaan tapahtumaa usean kameran voimin. He leikkaavat ja editoivat lopullisesta tuotoksesta kokonaisuuden, jonka saat halutessasi omaksesi ja tuotos julkaistaan teidän luvallanne myös Fiiliksen kanavissa. Voit tulla mukaan, vaikket haluaisikaan vilahtaa kuvissa. Varaamme salin oikean vasemman puolen tolpan takaa kameravapaaksi alueeksi.

Nähdään 2.10.!

Terkuin, Siiri & Fiilis-tiimi

***

FNF eli Friday Night FEVER on joka kuukauden ensimmäinen perjantai Fiiliksellä järjestettävä tanssitapahtuma, jossa syvennytään tietyn teeman ympärille upeiden tanssinopettajien johdolla. Tapahtuman hinta on 10 €.

6.11. Friday Night FEVER: Synttäribileet

Marraskuun Friday Night Feverin ohjausvuoro osui Kristalle ja kuinka ollakkaan, se on myös hänen synttäriviikonloppu. Tiedossa on siis tanssin täyteiset synttäribileet, joissa harjoitellaan pirskahteleva ja hullutteleva koreogfafia ja soittolistalle valikoituu päivänsankarin lemppariartisteja Beyoncesta Dua lipaan sekä Bäkkäreihin. Synttärisankari on kasarin lapsi, jolla on ysärin tatsi, joten tämäkin combo tulee näkymään illan bileissä! Tule viettämään hulvaton perjantai-ilta tanssien ja ota kaverikin mukaan. Tehdään helppo koreografia, johon on mukava tarttua, vaikket olisi aiemmin tanssinut. Tärkeintä on, että olen valmis heittäytymään!
Sinulla on mahdollisuus osallistua myös etänä FB-liven kautta. Ohjeet osallistumiseen tulee marraskuun ekalla viikolla.

***

FNF eli Friday Night FEVER on joka kuukauden ensimmäinen perjantai Fiiliksellä järjestettävä tanssitapahtuma, jossa syvennytään tietyn teeman ympärille upeiden tanssinopettajien johdolla. Tapahtuman hinta on 10 €.

4.12. Friday Night FEVER: Heels

Marraskuun Friday Night FEVER-illasta tulossa infoa pian!