Loading...

Su 21.5. klo 12.00-15.00 Joogaa & kukkia -iltapäivä

Yksi ihastuttava unelma toteutuu, kun saamme kutsua teidät viettämään rentouttavaa sunnuntai-iltapäivää kanssamme joogan & kimppukurssin parissa – tervetuloa mukaan!
Aloitamme Joogaa & kukkia -iltapäivän astumalla joogamatoille ja antaudumme keväisen, virkistävän flow-harjoituksen vietäväksi Tiikun johdolla. Joogan jälkeen pääsemme upean floristi Milla Ala-Uotilan oppiin loihtimaan jokainen oman kevätkimppumme. Fiilis-tiimi on ollut Millan opissa jo pikkujouluissa juurikin kimppukurssin merkeissä, ja siellä syntyi myös heti ajatus, että haluamme järjestää kaikille avoimen kurssin Fiiliksellä!
Luvassa on ainutlaatuinen, leppoisa iltapäivä yhdessä, joka omistetaan huolenpidolle, ilolle & luovuudelle!🌱
Tiikun joogatunnilla keskitymme kuuntelemaan oman kehon kaikuja ja iloitsemaan liikkeestä – päästetään irti ennakko-oletuksista ja annetaan liikkeen kantaa! Myös kimppukurssilla intuitio on läsnä – mitkä värit ja muodot kutsuvat, niitä kohti. Millan opastuksella teemme kimput jokainen juuri omalla tyylillä!

Joogaa & kukkia -iltapäivä 21.5.

  • Su 21.5. klo 12.00-15.00 (jooga 75′ + kimppukurssi)
  • Hinta 75 €, sisältää ohjatun flow jooga-harjoituksen (75′) kimppukurssin materiaalin että opastuksen.
  • Joogatunnin ohjaa Fiilis-yrittäjä Tiikku & kimppukurssin pauloihin meidät vie floristi Milla Ala-Uotila @millainenkukka
ILMOITTAUTUMINEN Fiiliksen ajanvarauksen kautta 10.5. mennessä ajanvarauksen kautta – varaa paikkasi tästä! Tapahtuma järjestetään, jos ilmoittautuneita on vähintään 10.
Varaa paikka!

Ke 24.5. klo 17.30-20.30 Fiiliksen Kevätkarkelot

Fiiliksen kevätkarkelot ovat meidän kiitoksemme teille kuluneesta kaudesta. Maksuton tapahtuma täynnä nonstop-tunteja, herkuttelua & ihanaa yhdessäoloa – tervetuloa!

Voit tulla piipahtamaan iltaan hetkeksi tai viipyä kanssamme koko tapahtuman ajan. Tärkeää on, että ilmoittaudut etukäteen, jotta tiedämme minkälaisella kokoonpanolla olemme & minkälaisella ruokakattauksella varaudumme. Varaa paikkasi Kevätkarkeloihin ajanvarauksen kautta!

Huom! Jos sinulla on erityisruokavalioita tai allergioita, laita viestiä tiikku@fiilisfitness.fi.

AIKATAULU

17.30 Pilates / Krista
18.00 Summer Jam / Krista
18.30 Dance Party / Siiri
19.00 Jooga / Tiikku & Sanna-Leena

Syömistä, esityksiä, puheita ja yhdessäoloa!

Varaa paikka!

Pe 26.5. klo 19.00-20.30 Friday Night FEVER: HEELS // Jutta Häkkilä

Ennen kuin FNF-illat jäävät kesätauolle saamme nauttia sensuellista, mutta pirskahtelevasta Heels-illasta upean Jutan johdolla!

Jutta on tanssija ja tanssinopettaja Tampereelta, jolla on monenlaista tanssitaustaa 12 vuoden ajalta. Päälajina ollut hip hop, mutta myöhemmin kuvioon on tullut mukaan mm. vogue ja heels.

Jutta on myös tanssijana tamperelaisessa esiintyvässä heels -tanssiryhmässä nimeltä K.Company @kcompanyfinland Opettaja Jutta haluaa innostaa ja kannustaa oppilaita omaan ilmaisuun. Uskalla olla oma itsesi! ✨

Heels -tunneilla opetellaan nimensä mukaisesti tanssimaan korkokengillä. Tunnilla harjoitellaan koroilla kävelyä, erilaisia poseerauksia sekä sensuellia liikehdintää.

Näiden harjoittelun lisäksi teemme tunnilla pienen koreografian, joka sisältää elementtejä monesta eri tanssilajista sensuellia liikekieltä hyödyntäen. Aiempaa kokemusta heelsistä ei tarvitse olla! Tunnille kannattaa ottaa mukaan korot, jotka tukevat nilkkaa. Voit myös tarvittaessa tulla ilman korkokenkiä.

Friday Night FEVER on Liikunta-ja tanssistudio FIILIS FITNESS:llä kerran kuussa järjestettävä tanssitapahtuma, jossa sukelletaan eri tanssityylien ytimeen upeiden tanssinopettajien johdolla.

Tapahtuman hinta 15 €, joka maksetaan paikan päällä vastaanottoon tai etukäteen Mobilepaylla 19731. Ilmoittaudu mukaan Fiiliksen ajanvarausjärjestelmässä tai laita meille viestiä.

Varaa paikka!

La 27.5. klo 11.30-13.30 Stressinhallinnan ABC -työpaja // Jutta Helenius

Stressinhallinnan ABC -työpaja Fiiliksellä lauantaina 27.5. klo 11.30-13.30! Työpajassa pohditaan tärkeää, ja niin montaa meistä koskettavaa aihetta, stressiä, käytännönläheisesti ja moninäkökulmaisesti stressinhallintavalmentaja Jutta Heleniuksen johdolla. Olipa stressi läsnä elämässäsi pieninä pilkahduksina tai isompana kuormittajana, tästä työpajasta saat taatusti arvokkaita työkaluja stressinhallintaan!

Stressinhallinnan ABC -työpajassa mm.

– käsittelemme stressin olemusta
– analysoimme stressitilaa ja sen seurauksia
– laadimme strategian stressireaktion hyödyntämiseen ja hallitsemiseen
– tutustumme stressinhallinnan työkaluun ja hahmottelemme stressinhallintasuunnitelmaa
– teemme hengitysharjoituksia.

Työpajan osallistujat saavat materiaalia stressinhallinnasta ja stressinhallinnan kannalta tärkeästä vagus- eli kiertäjähermosta. Lisäksi osallistujat saavat käyttöönsä voimavarataulukon.

Varaa paikkasi työpajaan pian ajanvarauksen kautta!

Työpajaan otetaan yhteensä 30 osallistujaa.

Stressinhallinnan abc -työpaja Fiiliksellä 25.3.2023
Varaa paikka!