Friday Night Fever

Syksyllä 2018 Friday Night FEVER järjestetään joka kuukauden viimeinenperjantai ja kellonaika 19.00-20.30!

FEVER-huumaan meidät syksyllä johdattavat vierailevat tanssiammattilaiset – iltaa hostaa aina Siiri, joka tuo Fiiliksen saliin aina lajinsa ammattilaisen. Fiiliksen saliin syttyy  takuuvarmat, upeat ja ja aina yllättävät tanssibileet! Joka kuukausi tanssitaan erilaisen teeman ympärillä, joten kokeilemaan pääsee monenlaista. Tapahtuman hinta on 10 € ja se maksetaan paikan päälle saapuessa.

Friday Night FEVER sopii niin tanssin pariin ensi kertaa sukeltavalle kuin runsaammin tanssitaustaa omaavalle – kaikilla meillä on oma tapamme liikkua ja tanssia, ja FEVER-illassa jokainen saa loistaa omassa valokeilassaan juuri omalla tyylillään! Friday Night FEVER on tarkoitettu hauskanpidon, irrottelun ja tanssin riemun areenaksi, jossa nautitaan kehon liikkeestä, musiikista ja tanssista ja annetaan mennä.

Ajankohtaista tietoa seuraavan FEVER:in meiningeistä löydät myös Facebookista. Marraskuun FEVER tanssitaan 30.11. ja teemana on upea kombo Body percussion-Voguing-Krump, joka ei jätä ketään kylmäksi.

Ilmoittaudu!

Friday Night FEVER 1.2.: HIP HOP

Yo yo yo!

Helmikuun Friday Night FEVER taikoo Fiiliksen salin hiphop-luolaksi perjantaina 1.2.2019 klo 19.00-20.30. Tanssinopettaja Kaisa Oinonen-Kuusiston johdolla uppoudutaan hiphop-skenen rytmeihin – lipat vinoon ja menoksi!

Hip hop-illassa käydään rennosti läpi sen ominaispiirteitä letkeässä tekniikkaosuudessa. Sen jälkeen onkin Hip Hop Festin aika – otetaan haltuun koreografiaa askel askeleelta, rytmi rytmiltä, fiilis fiilikseltä- mutta nautinto edellä. Loppuhuipentumana koreografian nonstopläpi-meno!

Kaisa haluaa kannustaa jokaista vapauteen nauttia tanssista. Tekniikkaosuus on vapautusta varten. Ei pilkunviilaamista, vaan helpottaakseen sinun heittäytymistäsi kehosi kannattelemaksi tanssin aalloille.

Tanssi on ollut, ja on, Kaisalle voimauttaja, liikkumisen ja musiikin ilotulitus. Tämä on hänelle myös ohjaajana lähtökohta. ”Uskon että isoimmat timantit syntyvät puristuksen v a p a u t t a m i s e n hetkillä. ”

Tervetuloa mukaan nauttimaan & heittäytymään yhdessä!