Friday Night Fever

Syksyllä 2018 Friday Night FEVER järjestetään joka kuukauden viimeinenperjantai ja kellonaika 19.00-20.30!

FEVER-huumaan meidät syksyllä johdattavat vierailevat tanssiammattilaiset – iltaa hostaa aina Siiri, joka tuo Fiiliksen saliin aina lajinsa ammattilaisen. Fiiliksen saliin syttyy  takuuvarmat, upeat ja ja aina yllättävät tanssibileet! Joka kuukausi tanssitaan erilaisen teeman ympärillä, joten kokeilemaan pääsee monenlaista. Tapahtuman hinta on 10 € ja se maksetaan paikan päälle saapuessa.

Friday Night FEVER sopii niin tanssin pariin ensi kertaa sukeltavalle kuin runsaammin tanssitaustaa omaavalle – kaikilla meillä on oma tapamme liikkua ja tanssia, ja FEVER-illassa jokainen saa loistaa omassa valokeilassaan juuri omalla tyylillään! Friday Night FEVER on tarkoitettu hauskanpidon, irrottelun ja tanssin riemun areenaksi, jossa nautitaan kehon liikkeestä, musiikista ja tanssista ja annetaan mennä.

Ajankohtaista tietoa seuraavan FEVER:in meiningeistä löydät myös Facebookista. Marraskuun FEVER tanssitaan 30.11. ja teemana on upea kombo Body percussion-Voguing-Krump, joka ei jätä ketään kylmäksi.

Ilmoittaudu!

Friday Night FEVER 5.4.: Krista & Street

Terveisiä mammalomalta!

Tulen harsojen ja vaippojen keskeltä tekemään pistokeikan perjantaibileiden merkeissä. Huhtikuun FNF:ssä tanssitaan loppuvuoden 2018 ja alkuvuoden 2019 kovimpiin tanssihitteihin. Biisit ovat sellaisia, joita olemme Otson kanssa fiilistelleet kotona. Nyt pääsen kokoamaan niistä sarjan, joka hakee vaikutteita streetlajeista, joiden ohjaamisen pariin palaan kesälukkarissa 2019.

– Krista