Friday Night Fever

Kevätkaudella 2020 Friday Night FEVER järjestetään joka kuukauden viimeinen perjantai klo 19.00-20.30!

Friday Night FEVER on tanssitapahtuma Tampereella, joka johdattaa meidät syksyllä vierailevien tanssiosaajien johdolla upeisiin tanssibileisiin – iltaa hostaa Krista, joka tuo mukanaan Fiiliksen saliin aina lajinsa ammattilaisen. Fiiliksen saliin syttyy  takuuvarmat, upeat ja ja aina yllättävät tanssibileet! Joka kuukausi tanssitaan erilaisen teeman ympärillä, joten kokeilemaan pääsee monenlaista. Tapahtuman hinta on 10 € ja se maksetaan paikan päälle saapuessa.

Friday Night FEVER sopii niin tanssin pariin ensi kertaa sukeltavalle kuin runsaammin tanssitaustaa omaavalle – kaikilla meillä on oma tapamme liikkua ja tanssia, ja FEVER-illassa jokainen saa loistaa omassa valokeilassaan juuri omalla tyylillään! Friday Night FEVER on tarkoitettu hauskanpidon, irrottelun ja tanssin riemun areenaksi, jossa nautitaan kehon liikkeestä, musiikista ja tanssista ja annetaan mennä.

Ilmoittaudu!

Kevätkauden 2020 Friday Night FEVER-illat

🔸27.3. Street (Krista Manninen)
🔸24.4. Musikaalitanssi (Lotta Kaarla)
🔸29.5. Dancehall Koreografia (Minna “Mimz” Willman)

Ilmoittaudu!

27.3. STREET KOREOGRAFIA (Krista Manninen)

Fiiliksen kevään FNF:t ovat täynnä upeita vierailevia ohjaajia, mutta välissä seremoniamestarina toimii Fiiliksen oma Krista!

Maaliskuussa FNF on omistettu katutanssille ja ilta vietetään street-korografiaa kehitellen ja rytmeihin sukeltaen. Treenaillaan alkutunti tyyli- ja rytmiikkaharjoituksia, jotta uudetkin katutanssijat saa homman juonesta kiinni ja lopputunti nautiskellaan koreosta. Lipat vinoon, ja menoksi!

Ilmoittaudu!