Friday Night Fever

Kevätkaudella 2020 Friday Night FEVER järjestetään joka kuukauden viimeinen perjantai klo 19.00-20.30!

Friday Night FEVER on tanssitapahtuma Tampereella, joka johdattaa meidät syksyllä vierailevien tanssiosaajien johdolla upeisiin tanssibileisiin – iltaa hostaa Krista, joka tuo mukanaan Fiiliksen saliin aina lajinsa ammattilaisen. Fiiliksen saliin syttyy  takuuvarmat, upeat ja ja aina yllättävät tanssibileet! Joka kuukausi tanssitaan erilaisen teeman ympärillä, joten kokeilemaan pääsee monenlaista. Tapahtuman hinta on 10 € ja se maksetaan paikan päälle saapuessa.

Friday Night FEVER sopii niin tanssin pariin ensi kertaa sukeltavalle kuin runsaammin tanssitaustaa omaavalle – kaikilla meillä on oma tapamme liikkua ja tanssia, ja FEVER-illassa jokainen saa loistaa omassa valokeilassaan juuri omalla tyylillään! Friday Night FEVER on tarkoitettu hauskanpidon, irrottelun ja tanssin riemun areenaksi, jossa nautitaan kehon liikkeestä, musiikista ja tanssista ja annetaan mennä.

Ilmoittaudu!

31.1. Friday Night FEVER: Voguing (TÄYNNÄ)

Vuoden 2020 ensimmäinen FNF tanssitaan tanssikuningatar Anna Kuulusan johdolla. Pääsemme sukeltamaan voguining upeaan maailmaan!

VOGUING/VOGUE on New Yorkin poc-/queeryhteisössä syntynyt ja kehittynyt liikettä ja muotia yhdistelevä itseilmaisun muoto. Se on saanut nimensä mukaisesti vaikutteita muotilehti Voguesta sekä eri tanssilajeista ja akrobatiasta, mutta ennen kaikkea se on toiminut ja toimii edelleen eri sukupuoli- ja seksuaali-identiteettien alustana ja turvallisena tilana, erityisesti afroamerikkalaisessa ja latinojen queeryhteisössä. (Anneli Ninja)

Voguing on osa ballroom-kulttuuria ja tanssina vogue voidaan karkeasti jakaa kolmeen eri kategoriaan: old way, new way ja vogue femme. Kurssilla opettelemme vogue femmen viisi elementtiä, käymme läpi erilaisia käsikoordinaatioita sekä runway -kävelyä ja poseerauksia. Tunnille voi halutessaan ottaa mukaan korkokengät. Suositusikäraja 16v.

Anna Kuulusa on tamperelainen tanssija/tanssinopettaja (AMK) joka on aloittanut tanssimisen katulajeista (hiphop, locking, break). Tanssinopettajaopintojen kautta mukaan tuli myös mm. nykytanssi ja jazz ja viimeisten vuosien aikana hän on ollut mukana aktiivisesti Suomen vogue- ja ballroom skenessä. Tärkeintä Anna tunneilla on hyvä fiilis, ja heittäytyminen täysillä mukaan. Mokaamista ei kannata pelätä, sillä se tekee meistä parempia tanssijoita!

Ilmoittaudu!

Tapahtuma on täynnä. Voit linkin kautta ilmoittautua jonoon ja ilmoitamme, jos paikkoja vapautuu.