Aikuisten Street ALKEET

Syksy 2021

Torstaisin klo 20.00-21.00
2.9.-9.12., 15 kertaa
Hinta 115 €
Opettajana Milja

Jos haluat osallistua kevätkaudella useammalle tanssikurssille, vilkaise hinnat täältä!

Ilmoittaudu kurssille

Aikuisten Street ALKEET -kurssilla tutustutaan katutanssin ja hip hopin eri tyyleihin. Kurssin ensimmäisillä kerroilla treenataan erityisesti katutanssin tyylistä liikkumista ja tutustaan eri lajeihin. Kurssin edetessä harjoitellaan myös koreografiaa opittuja elementtejä hyödyntäen.

Tunneilla aloitamme lämmittelyllä, jonka jälkeen keskitymme tekniikkaharjoituksiin. Tunnin päätteeksi harjoittelemme koregrafiaa, jota kehitellään ja rakennellaan pidemmäksi kauden aikana.

Street alkeis- kurssi on suunniteltu kaikille tanssiharrastusta aloitteleville ja kaikille, jotka kaipaavat rauhallista perusteellista tutustumista street-tyyliin. Milja tarjoilee läpi kurssin vaihtoehtoja tanssimiseen ja kurssi etenee kurssilaisille sopivaan tahtiin. Sisäliikuntakengät ja mieluisat tanssivaatteet mukaan, eikä juomapullokaan ole pahitteeksi.

Aikuisten Street JATKO

Syksy 2021

Torstaisin klo 19.00-20.00
2.9.-9.12., 15 kertaa
115 €

Opettajana Milja Lehto

Jos haluat osallistua kevätkaudella useammalle tanssikurssille, vilkaise hinnat täältä!

Ilmoittaudu kurssille

Aikuisten Street JATKO -kurssilla tutustutaan katutanssin ja hip hopin eri tyyleihin. Kurssilla kerrataan ensin perusaskeleita ja tämän jälkeen treenataan niiden haastavampia variaatioita. Kurssin edetessä harjoitellaan myös pidempiä koreografioita opittuja elementtejä hyödyntäen.

Tunneilla aloitamme lämmittelyllä, jonka jälkeen keskitymme tekniikkaharjoituksiin. Tunnin päätteeksi harjoittelemme koreografiaa, jota kehitellään ja rakennellaan pidemmäksi kauden aikana. Jatkokurssilla harjoittelemme useita eri koreografioita kurssin aikana.

Streetin jatkokurssi on suunniteltu jo jonkin verran tanssineille ja tunnilla edetään alkeiskurssia nopeammin. Aiempi kokemus street-lajeista ei ole välttämätön. Sisäliikuntakengät ja mieluisat tanssivaatteet mukaan, eikä juomapullokaan ole pahitteeksi.