Aikuisten Street ALKEET

KEVÄT 2022

Torstaisin klo 20.00-21.00
13.1.-28.4. (ei kiirastorstaina  17.4.), 15 kertaa
Hinta 115 €
Opettajana Milja

Jos haluat osallistua kevätkaudella useammalle tanssikurssille, vilkaise hinnat täältä!

Ilmoittaudu kurssille

Aikuisten Street ALKEET -kurssilla tutustutaan katutanssin ja hip hopin eri tyyleihin. Kurssin ensimmäisillä kerroilla treenataan erityisesti katutanssin tyylistä liikkumista ja tutustaan eri lajeihin. Kurssin edetessä harjoitellaan myös koreografiaa opittuja elementtejä hyödyntäen.

Tunneilla aloitamme lämmittelyllä, jonka jälkeen keskitymme tekniikkaharjoituksiin. Tunnin päätteeksi harjoittelemme koregrafiaa, jota kehitellään ja rakennellaan pidemmäksi kauden aikana.

Street alkeis- kurssi on suunniteltu kaikille tanssiharrastusta aloitteleville ja kaikille, jotka kaipaavat rauhallista perusteellista tutustumista street-tyyliin. Milja tarjoilee läpi kurssin vaihtoehtoja tanssimiseen ja kurssi etenee kurssilaisille sopivaan tahtiin. Sisäliikuntakengät ja mieluisat tanssivaatteet mukaan, eikä juomapullokaan ole pahitteeksi.

Streetin kevätkurssi

Torstaisin 18.00-19.00
19.5.-16.6.
5 kertaa, 50 €
Opettajana Milja Lehto

Jos haluat osallistua syyskaudella useammalle tanssikurssille, vilkaise hinnat täältä!

Ilmoittaudu kurssille

Streetin kevätkurssilla harjoitellaan eri katutanssityyleille tyypillisiä tekniikoita, kuten bouncea/groovea, isolaatioita ja erilaisia perusstepsejä.  Tunnit koostuvat alkulämmittelystä, tekniikkaharjoituksista ja koreografiasta. Kurssilla on avoin taso.