Streetin koreokurssi

Torstaisin 19.30-20.30
25.5.-22.6., 5 kertaa
50 €
Krista Manninen

Kurssimaksu maksetaan paikan päällä 1. kurssikerralla.

Löydät meiltä myös kevätkursseja muista tanssilajeista, tutustu toukokuussa alkaviin kursseihin tästä!

Ilmoittaudu kurssille
Kevään street-kurssi on omistettu koreografialle: Pistetään itsemme likoon ja annetaan jo olemassaolevan tekniikkaosaamisen loistaa, annetaan tanssin viedä!
Kurssikerroilla alkulämmittelyn jälkeen sukelletaan suoraan pidemmän koreografian kimppuun. Kurssin aikana tehdään kaksi pitkää koreografiaa. Näistä ensimmäinen on helppo ja hullutteleva old school-koreografia ja toisessa koreografiassa haastetaan itseämme enemmän. Vaikka nostetaan vaatimustasoa, hauskuus & rentous ovat kaiken ytimessä Kristan tunneilla!
Kevätkurssi sopii kaikille, joilla on aiempaa kokemusta street-lajien parista ja/ tai kiinnostusta koreografian tekemiseen.

Aikuisten Street

Kevät 2023

Torstaisin klo 19.30-20.30
12.1.-4.5. (ei kiirastorstaina 6.4. eikä 27.4.)
Hinta 115 €, 15 kertaa
Opettajana Krista Manninen

Kurssimaksu maksetaan paikan päällä 1. kurssikerralla. Kurssin voi myös maksaa myös kahdessa erässä.

Jos haluat osallistua kevätkaudella useammalle tanssikurssille, vilkaise hinnat täältä!

Ilmoittaudu kurssille
Street-tanssikursseja Tampereella

Syyskauden Aikuisten Street-kurssilla syvennytään katutanssin ja hip hopin eri tyyleihin. Kurssilla treenataan monipuolisesti katutanssin liikekieltä ja tekniikoita. Kurssilla tehdään myös koreografiaa, jolloin pääsemme hyödyntämään opittuja elementtejä tanssin ja rytmien vietäväksi sukeltaen!

Tunneilla aloitamme lämmittelyllä, jonka jälkeen keskitymme tekniikkaharjoituksiin. Tunnin päätteeksi harjoittelemme koregrafiaa, jota kehitellään ja rakennellaan pidemmäksi kauden aikana.

Street -kurssilla on avoin taso – kurssi soveltuu siis katutanssiharrastusta aloitteleville kuin pidempään tanssineille. Krista tarjoilee läpi kurssin vaihtoehtoja tanssimiseen ja kurssi etenee kurssilaisille sopivaan tahtiin. Sisäliikuntakengät ja mieluisat tanssivaatteet mukaan, eikä juomapullokaan ole pahitteeksi.

Tervetuloa tanssimaan!