Loading...

Nykytanssin koreografia

Torstaisin 17.30-18.30

11.5.-8.6., 5 kertaa
50 €
Siiri Halonen

Ilmoittaudu kurssille ajanvarauksen kautta kurssin aloituspäivän kohdalta. Ilmoittautumalla aloituskerralle ilmoittaudut koko kurssijaksolle.
Kurssimaksu maksetaan paikan päällä 1. kurssikerralla.

Järjestämme kevätkursseja myös muissa tanssilajeissa, tutustu kattaukseen tästä!

Ilmoittaudu kurssille tästä!
Nykytanssin kevätkurssilla keskitytään koreografiaan ja annetaan tilaa itselle luontaiselle liikkeelle & ilmaisulle! Tällä kurssilla saat mahdollisuuden sulattaa kevään kurssin tekniikkaopit käytäntöön. Kurssi sopii myös sinulle, jolla on aiempaa tanssitaustaa ja olet joskus käynyt koreografisilla tanssitunneilla.
Nykytanssin ytimessä on kokonaisvaltainen liike oman kehon painoa, tasoja ja painovoimaa hyödyntäen. Kevätkurssin päärooleissa ovat luovuus, hauskuus & rohkeus!

Aikuisten nykytanssi

Kevät 2023

Perjantaisin 16.30-17.30
13.1.-12.5. (ei 17.2., 17.3., 7.4.)
Hinta 115 €, 15 kertaa

Opettajana Siiri Halonen

Jos haluat osallistua useammalle kevään tanssikurssille, tsekkaa hinnat täältä!

Ilmoittaudu kurssille ajanvarauksen kautta kurssin aloituspäivän kohdalta. Ilmoittautumalla aloituskerralle ilmoittaudut koko kurssijaksolle.
Kurssimaksu maksetaan paikan päällä 1. kurssikerralla. Kurssin voi myös maksaa myös kahdessa erässä.

Ilmoittaudu kurssille tästä!

Aikuisten nykytanssi on mukaansatempaava ja antoisa kurssi, jossa keskitytään kehittämään ilmaisua, kehonhallintaa & kehotietoisuutta. Kurssilla opetellaan nykytanssin eri tyylisuuntiin perustuvaa tekniikkaa, liikekieltä ja kokonaisvaltaista kehon käyttöä – oman kehon luova, eri tasoissa tapahtuva liike on nykytanssin ytimessä.  Harjoituksissa tulevat tutuiksi erilaiset painonsiirrot, rullaukset sekä swingit. Monipuoliset, luovat ja hauskat harjoitukset avaavat jokaiselle mahdollisuuden omaan ilmaisuun ja oman kehon luonnollisen liikkeen löytämiseen. Siirin opetuksessa opitaan ja oivalletaan, nautitaan ja iloitaan yhdessä – jokainen omaa luovuuttaan ammentaen.

Kurssilla on avoin taso – mukaan voi tulla niin ensiaskeleitaan nykytanssin parissa ottavat kuin aiemmin tanssineet. Kurssi sopii mainiosti myös muun tanssilajin rinnalle rikastamaan tanssiharrastusta!