Loading...

Aikuisten nykytanssi

Syksy 2022

Perjantaisin 16.30-17.30
2.9.-16.12., 15 kertaa
115 €

Opettajana Siiri Halonen

Jos haluat osallistua useammalle syksyn tanssikurssille, tsekkaa hinnat täältä!

Ilmoittaudu kurssille ajanvarauksen kautta kurssin aloituspäivän kohdalta. Ilmoittautumalla aloituskerralle ilmoittaudut koko kurssijaksolle.
Kurssimaksu maksetaan paikan päällä 1. kurssikerralla. Kurssin voi myös maksaa myös kahdessa erässä.

Ilmoittaudu kurssille tästä!

Aikuisten nykytanssi – Syksyn UUTUUS-kurssi – on mukaansatempaava ja antoisa kurssi, jossa keskitytään kehittämään ilmaisua, kehonhallintaa & kehotietoisuutta. Kurssilla opetellaan nykytanssin eri tyylisuuntiin perustuvaa tekniikkaa, liikekieltä ja kokonaisvaltaista kehon käyttöä – oman kehon luova, eri tasoissa tapahtuva liike on nykytanssin ytimessä.  Harjoituksissa tulevat tutuiksi erilaiset painonsiirrot, rullaukset sekä swingit. Monipuoliset, luovat ja hauskat harjoitukset avaavat jokaiselle mahdollisuuden omaan ilmaisuun ja oman kehon luonnollisen liikkeen löytämiseen. Siirin opetuksessa opitaan ja oivalletaan, nautitaan ja iloitaan yhdessä – jokainen omaa luovuuttaan ammentaen.

Kurssilla on avoin taso – mukaan voi tulla niin ensiaskeleitaan nykytanssin parissa ottavat kuin aiemmin tanssineet. Kurssi sopii mainiosti myös muun tanssilajin rinnalle rikastamaan tanssiharrastusta!