Aikuisjazzin kevätkurssi

Maanantaisin 19.15-20.15
16.5.-13.6.

5 kertaa, 50 €
Opettajana Siiri

ILMOITTAUDU KURSSILLE

Aikuisjazzin kevätkurssi käytetään liikkuvien sarjojen, kehittelyiden, hyppyjen ja piruettuen sekä koreografian parissa. Musaa on laidasta laitaan ja tyylit vaihtelevat. Kurssilla on avoin taso ja voit hyvin osallistua kurssille, vaikket olisi tanssinut juuri jazzia, mutta pidempäänkin tanssineita haastetaan hyppyjen ja piruettien avulla. Fiiliksellä tanssitaan kukin omalla tyylillään onnistumisista iloiten – mokia ei tarvitse peitellä. Tervetuloa Fiiliksen avoimeen ja iloiseen porukkaan!

Aikuisjazz, alkeet & jatko

Kevät 2022

ALKEET

Maanantaisin 20.00-21.00
Opettajana Siiri Halonen

11.1.-26.4. (ei 15.3.)
15 kertaa, 115 €

JATKO

Tiistaisin 19.30-20.30
Opettajana Siiri Halonen

Maanantaisin 10.1.-2.5. (ei 14.3. sekä  2. pääsiäispäivänä 18.4.)
15 kertaa, 115 €

ILMOITTAUDU KURSSILLE

Jazztanssia Tampereella tasoryhmissä Fiiliksellä!

Jazztanssin kursseilla treenataan jazzin perustekniikkaa ja harjoitellaan koordinaatiota ja rytmiikka monipuolisesti musiikkia tunnelmia vaihdellen. Tunnin alussa lämmitellään rankaa ja tehdään tekniikkaharjoituksia, joista siirrytään liikkuviin askeleisiin, salin poikki harjoituksiin ja isompiin liikkeisiin kuten hyppyihin ja piruetteihin. Tunnin lopuksi tehdään koreografiaa, johon liitetään kurssin aikana opittuja tekniikoita. Kurssilla kehitellään sarjoja kauden aikana ja tehdään useampikin koreografia, jos aikaa ja innostusta löytyy.

Kurssille osallistuminen ei vaadi aikaisempaa tanssitaustaa. Tekniikkaa harjoitellessa käydään tarkasti läpi asennon hallintaa, jalkojen ja vartalon työskentelyä sekä niiden yhteistyötä. Jos olet tanssinut aiemminkin, pääset muistelemaan jazztanssin tekniikkaa, mutta saat varmasti myös uusia kuvioita ja harjoitteita mietittäväksesi. Kurssille voi osallistua sukilla, mutta voit myös tanssia pehmeillä jazz-tossuilla. Siirin tavoite opettajana on, että harrastamisen pitää olla samaan aikaan kivaa ja sopivasti tavoitteellista. Kurssilla käytetään monenlaisia opetusmenetelmiä, mm. pari- ja ryhmätyöskentelyä.

Alkeiskurssilla lähdetään yksittäisistä tekniikkaharjoituksista ja yhdistetään niitä sarjoiksi vähitellen hitaasta temmosta reippaampaan edeten ryhmän tason ja kurssilaisten toiveiden mukaan. Jatkokurssilla tekniikkaharjoituksetkin ovat sarjan muodossa. Erilaisia jazztanssin askelia ja yhdistelmiä on enemmän ja niitä kehitellään pidemmälle. Voit osallistua alkeiskurssille, jos et ole koskaan tanssinut tai jos haluat tulla muistelemaan tanssitekniikkaa. Vastaavasti jatko-tunnille osallistuminen ei vaadi jazztanssitaustaa, mutta koska sarjoja kehitellään enemmän, aiemmasta tanssitaustasta on apua.

Aikuisjazzin lisäksi Fiiliksellä on tarjolla kaksi kurssia aikuisbalettia, torstaisin ja sunnuntaisin. Jos haluat osallistua kahdelle tanssikurssille (kahdelle balettikurssille tai jazz- ja balettikurssille). Kurssimaksu on erittäin edullinen 195 €. Kurssimaksujen suorittamistavoista voidaan myös neuvotella. Esimerkiksi kahdessa erässä maksaminen onnistuu hyvin.

Huomio! Tanssikursseille osallistuvilla on mahdollisuus osallistua sunnuntain tai keskiviikon Pilates-tunneille kurssimuotoisena 15 kertaa hintaan 75 €.