Dancehall

Kevät 2020

Keskiviikkoisin  19.40-2040
Opettajana Minna Willman

15.1.-22.4., 15 kertaa, 115 €

Ilmoittaudu kurssille

Kevään 2020 keskiviikkoillan Dancehall-kurssi tarjoilee monipuolisen matkan Dancehall-tanssiin ja vie mukanaan Jamaikalle, missä Dancehall 70-80-lukujen paikkeilla on saanut alkunsa. Kevään kurssilla Mimz tarjoilee uuden kattauksen Dancehallia, joten jos olit syksyn kurssilla, hyppää rohkeasti mukaan!

Fiiliksen  Dancehall-kurssilla tutustutaan tähän Jamaikan kaduilta ja niissä tapahtuvista bileistä lähtöisin olevaan sosiaaliseen tanssityyliin. Kurssilla käymme läpi tansseja ja liikesarjoja (steps, moves) ja harjoittelemme tyylille ominaista liikekieltä, flowta, energiaa ja asennetta. Painotus kurssilla on new school-liikkeissä. Kurssille osallistuminen ei edellytä aikaisempaa harrastuneisuutta, mutta tanssitausta on eduksi.

Taso on avoin – yhdessä opetellaan, kehitytään ja nautitaan tanssista!

Female Dancehall, UUTUUS!

kevät 2020

Perjantaisin 16.30-17.30
Opettajana Minna Willman

17.1.-8.5. (Ei 17.4. eikä 1.5.), 15 kertaa, 115 €

Jos haluat napata kevätkaudelle useamman tanssikurssin, on kurssien yhteishinta edullinen. Tutustu hinnastoon tästä!

Ilmoittaudu kurssille
Tutustu muihin tanssikursseihimme!

Fiiliksen tanssikurssit saavat upean uutuuden, kun kevätkaudella perjantaisin sukelletaan Minna “Mimz” Willmanin johdolla Female Dancehallin pariin!

Vaikka Dancehallissa ei virallisesti ole eri tyylisuuntia, voidaan lajin sisällä erottaa kaksi tyyliä: Dancehall, jota tanssivat sekä miehet että naiset sekä Female Dancehall (Queen style), jonka painotus on naisellisuutta korostavissa liikkeissä. Female Dancehall syventyy lantion käytön hallintaan ja eri tekniikoihin, mimmiliikkeisiin (female moves) sekä muun muassa “bootysheikkaukseen”. Tekniikkaharjoitusten lisäksi kurssilla rakennetaan koreografiaa ja yhdistellään jo opittua sarjoiksi ja antaudutaan liikkeen vietäväksi! Tällä kurssilla on tarjolla iso annos mimmienergiaa ja otammekin myös haltuun tyylille ominaisen asenteen, joka tuo tanssiin upeaa lisämaustetta!

Kurssin taso on avoin – mukaan voi tulla niin ilman aiempaa tanssitaustaa kuin enemmän tanssineet. Luvassa on takuulla tanssia jokaiselle juuri sopivalla tasolla – ihana sekoitus tekniikkaa, koreografiaa, uutta oppia ja heittäytymisen taitoa mahtavalla mimmiasenteella! Tunnilla ei tehdä akrobatiaa.