Commercial Dance

Commercial Dance palaa aikatauluun jälleen syyskaudella 2022!

Dance koreo on koreografinen tanssitunti, jonka seremoniamestarina toimii ihana Krista.

Tunnilla rakennetaan yksi pidempi koreografia ja harjoittelussa ei säästellä energiaa eikä hikeä! Tässä on tanssitunti, jossa pääset uppoutumaan ihanan koreografian vietäväksi ilman kursseja – heittäydy mukaan juuri silloin, kun sinulle sopii. Syyskauden aikana pääset kokeilemaan erilaisia tyylejä viimeisimpiin hittibiiseihin. Tunnilla fiilis ja musiikki ovat tärkeimmässä roolissa. Aiempi tanssikokemus ei ole välttämätön – tunti on tarkoitettu kaikille tanssin riemusta ja energisestä fiiliksestä syttyville. Tule avoimin mielin ja anna vain mennä!

Krista tunneilta ei tanssin ja onnistumisen riemua puutu, vaikkei suurempaa tanssitaustaa olisikaan – sitä ei tarvita, ainoastaan utelias asenne ja ripaus tanssin taikaa. Jokainen meistä osaa tanssia juuri ihanana itsenään!

Dance Party

Dance Party on iloinen ja hauska tanssitunti Fiiliksellä tiistaisin klo 17.30 sekä torstaisin klo 17.00, jossa tanssitaan kappale kappaleelta etenevien koreografioiden mukaan ja nautitaan tanssin riemusta! Tärkeintä on antaa mennä, vapautua arjen vaatimuksista ja nauttia hetkestä.

Siirillä on parin vuosikymmenen kokemus tanssituntien ohjaamisesta ja edelleen vaan on ihanaa nähdä, kuinka tanssi liikuttaa meitä niin fyysisesti kuin tunteenkin kautta. Siirin Dance Partyissa nähdään torstaisin svengaavia swingrytmejä, show-meininkiä, street-asennetta, sähäkkää jazzailua, tulista lattaria, uusia poppibiisejä ja ikonisia klassikoita. Tärkeintä on, että liike tulkitsee musiikkia ja on sen kanssa yhtä. Kappaleet säilyvät ohjelmistossa tovin, sillä biisi on hyvä, kun siitä oppii joka kerta jotain uutta. Siirin bileissä mennään tunnelmasta toiseen ja tuuletetaan tunteita ja ajatuksia, ehkä jopa nauretaan itsellemme.

Tanssitunteja Tampereella

Fiilis Barre

45 minuuttisella baletin tekniikkaan perustuvalla  Barre-tunnilla tehdään erityisesti tukilihaksia aktivoivia harjoituksia baletin tankoharjoitusten eli Barré:n mukaisessa järjestyksessä edeten tanssillisempiin osuuksiin. Barre-tunnilla kehitetään erityisesti ryhtiä, liikkuvuutta, tasapainoa, koordinaatiota ja kannatusta. Jokaisella tunnin osalla eli kappaleella on oma tavoitteensa. Harjoitukset tehdään pop-musiikin tahtiin tanssillista ulottuvuutta unohtamatta, vaikkei tunti sisällään sisällä koreografiaa. Oman vartalon vastuksen lisäksi, tunnilla käytetään yhdessä kappaleessa kuminauhaa tehostamaan harjoituksen vaikutusta. Tunti päätetään Floor Barre osioon, jonka aikana tehdään baletin harjoituksia lattiatasossa huomioiden erityisesti keskivartalon voimaa ja liikkuvuutta.

Voit tulla tunnille, vaikket olisi koskaan tanssinut balettia, mutta harjoitus sopii myös oikein hyvin baletin oheisharjoitukseksi.

Kuntotanssi senioreille

Maanantaisin klo 12.00-12.45.

Kuntotanssitunnilla liikutaan yhdessä hikeen helppojen tanssiaskelten avulla. Jokainen tanssii yksin ja tavoitteena on nauttia tanssimisesta kuntoille siinä samalla.

Tanssilajit vaihtuvat joka kappaleen jälkeen. Tunnilla tehdään mm. latinotansseja, suomalaisia perustansseja, country-tansseja, rock´n´roll-kappaleita ym. vetävän musiikin tahdissa. Koreografiat istuvat musiikkiin, jonka tyylejä haetaan menneiltä vuosikymmeliltä, nykypäivästä ja eri kulttureista.

Tanssiaskeleet säilyvät pitkään samoina, jotta ne ehtii oppia ja nauttia osaamisesta. Koreografiat kehittyvät osaamisen mukana ja tunnilla annetaan välillä myös vaihtoehtoja. Jokainen on tervetullut mukaan omalla tanssityylillään. Liikkeestä nauttiminen on tärkeämpää kuin tarkat tekniikat tai koreografiat. Tunneilla pidetään juomataukoja tarpeen mukaan ja rasitusta voi itse säädellä liikkeiden laajuuttaa muuttelemalla.

10-kerran kortti 68 euroa. Ensimmäinen kokeilukerta on ilmainen!

Tuntia ohjaa Siiri.