Dance koreo

Tiistaisin klo 17.30-18.25

Dance koreo on koreografinen tanssitunti, jonka seremoniamestarina toimii ihana Kaisa.

Tunnilla rakennetaan yksi pidempi koreografia ja harjoittelussa ei säästellä energiaa eikä hikeä! Tässä on tanssitunti, jossa pääset uppoutumaan ihanan koreografian vietäväksi ilman kursseja – heittäydy mukaan juuri silloin, kun sinulle sopii. Syyskauden aikana pääset kokeilemaan erilaisia tyylejä viimeisimpiin hittibiiseihin. Tunnilla fiilis ja musiikki ovat tärkeimmässä roolissa. Aiempi tanssikokemus ei ole välttämätön – tunti on tarkoitettu kaikille tanssin riemusta ja energisestä fiiliksestä syttyville. Tule avoimin mielin ja anna vain mennä!

Kaisan tunneilta ei tanssin ja onnistumisen riemua puutu, vaikkei suurempaa tanssitaustaa olisikaan – sitä ei tarvita, ainoastaan utelias asenne ja ripaus tanssin taikaa. Jokainen meistä osaa tanssia juuri ihanana itsenään!

Dance Party

Dance Party on iloinen ja hauska tanssitunti, jossa tanssitaan kappale kappaleelta etenevien koreografioiden mukaan ja nautitaan tanssin riemusta! Tärkeintä on antaa mennä, vapautua arjen vaatimuksista ja nauttia hetkestä.

Siirillä on parin vuosikymmenen kokemus tanssituntien ohjaamisesta ja edelleen vaan on ihanaa nähdä, kuinka tanssi liikuttaa meitä niin fyysisesti kuin tunteenkin kautta. Siirin Dance Partyissa nähdään torstaisin svengaavia swingrytmejä, show-meininkiä, street-asennetta, sähäkkää jazzailua, tulista lattaria, uusia poppibiisejä ja ikonisia klassikoita. Tärkeintä on, että liike tulkitsee musiikkia ja on sen kanssa yhtä. Kappaleet säilyvät ohjelmistossa tovin, sillä biisi on hyvä, kun siitä oppii joka kerta jotain uutta. Siirin bileissä mennään tunnelmasta toiseen ja tuuletetaan tunteita ja ajatuksia, ehkä jopa nauretaan itsellemme.

Dance party torstaisin klo 17.00-17.55.

LES MILLS Barre

Les Mills Barre Fiiliksellä maanantaisin klo 18.30-19.00, torstaisin klo 16.30-17.00 sekä 45-versio sunnuntaisin klo 16.50-17.25.

Tule kokeilemaan maailman valloittanutta uutuutta Fiilikselle Siirin ammattitaitoiseen ohjaukseen olit sitten tanssija, voimistelija, kuntoliikkuja tai uusi ryhmäliikunnan tai tanssin parissa. Tunnilla käytetään baletin liikekieltä ja tekniikkaharjoitteita lihaskuntoharjoittelun pohjana.

Barre tarkoittaa balettitankoa ja siinä tehtäviä tekniikkaharjoitteita. Tavoitteena on lisätä voimaa ja liikkuvuutta alavartaloon sekä haastaa tasapainoa ja kehon kannatusta. Barre-tunnilla liikkeet tehdään kuitenkin ilman tankoa balettitermein sanottuna ”keskilattialla”.  Liikkeet tehdään pääosin oman vartalon painolla, mutta joissakin liikkeissä on mahdollisuus lisävastukseen levykiekosta. Puoli tuntia BARRE:a on intensiivinen ja ainutlaatuinen kokemus yhtä aikaa herkästä ja viimeistellystä tyylistä sekä fysiikkaa haastavista voima, liikkuvuus ja tasapaino-liikkeistä. Tunti ei vaadi kokemusta baletista tai voimaharjoittelusta ja vaihtoehtoja on tarjolla monen tasoiselle liikkujalle.

Kuntotanssi senioreille

Maanantaisin klo 12.00-12.45.

Kuntotanssitunnilla liikutaan yhdessä hikeen helppojen tanssiaskelten avulla. Jokainen tanssii yksin ja tavoitteena on nauttia tanssimisesta kuntoille siinä samalla.

Tanssilajit vaihtuvat joka kappaleen jälkeen. Tunnilla tehdään mm. latinotansseja, suomalaisia perustansseja, country-tansseja, rock´n´roll-kappaleita ym. vetävän musiikin tahdissa. Koreografiat istuvat musiikkiin, jonka tyylejä haetaan menneiltä vuosikymmeliltä, nykypäivästä ja eri kulttureista.

Tanssiaskeleet säilyvät pitkään samoina, jotta ne ehtii oppia ja nauttia osaamisesta. Koreografiat kehittyvät osaamisen mukana ja tunnilla annetaan välillä myös vaihtoehtoja. Jokainen on tervetullut mukaan omalla tanssityylillään. Liikkeestä nauttiminen on tärkeämpää kuin tarkat tekniikat tai koreografiat. Tunneilla pidetään juomataukoja tarpeen mukaan ja rasitusta voi itse säädellä liikkeiden laajuuttaa muuttelemalla.

Seniorit voivat käydä 62 euroa maksavalla kymmenen kerran kortilla ilman aikarajoitusta maanantaisin. Ensimmäinen kokeilukerta on ilmainen!

Tuntia ohjaa Siiri.