Loading...
  • Varaa paikka etukäteen keskiviikon PUISTO Dance Party sekä torstain PUISTO Lihaskunto-tunneille: Tunnit järjestetään, jos ilmoittautuneita on samana päivänä klo 12.00 vähintään 6.
  • PUISTO Taaperojumppa sekä PUISTO Äiti-vauva VOIMA eivät vaadi ilmoittautumista etukäteen. Sateella tunnit sisällä Fiiliksellä-
  • Puistotunneilla on säävaraus: huonolla säällä tuntia ei järjestetä. Tunnin peruutuksesta lähtee sähköposti klo 12.00 ajanvarauksesta.

TUNNEILLE VOI OSALLISTUA HELPOSTI:

  • Kertamaksulla 8 €
  • Voimassaolevalla Fiiliksen 10-kortilla
  • Voit tulla puistotunneille myös korvaamaan väliin jääneen kurssikerran

Puisto LIHASKUNTO

Torstaisin klo 17.00-17.45
Sorsapuiston isolla nurmella
Ohjaajana Iina

Muista varata paikkasi tunnille ennakkoon!

Toiminnallinen lihaskuntotreeni oman vartalon vastuksella, jossa treenataan monipuolisesti: kyykkyjä, keskivartaloa ja punnerruksia luvassa! Treenataan kuntopiirityyppisesti omalla paikalla. Ensimmäisellä kierroksella opetellaan liikkeiden tekniikat ja seuraavilla kierroksilla keskitytään tehokkuuteen.

Ohjaaja antaa erilaisia vaihtoehtoja, joista jokainen voi napata omaan treeniin sopivan.
Nappaa tunnille oma alusta mukaan, myöskään juomapullo & hikipyyhe eivät ole pahitteeksi.

Varaa paikkasi tunnille tästä!

PUISTO Dance Party

Keskiviikkoisin klo 17.00-17.45
Sorsapuiston isolla nurmella
Ohjaajana Siiri 

Tältä tanssitunnilta ei puutu iloa, huumoria ja heittäytymistä. PUISTO Dance Party on sekoitus eri tanssilajeja maan ja taivaan väliltä. Yhteistä kappale kerrallaan etenevillä koreografioilla on leikittely rytmiikoilla ja iso energia. Mukana on uusia hittejä ja vanhoja klassikoita, sekä vähemmän kuultuja biisejä. Tärkeintä tällä tunnilla on nauttia kesästä, kehon liikkeestä, musiikista, sekä ympärillä olevasta tunnelmasta, kun saadaan tanssia yhdessä turvallisesti reiluilla väleillä, mutta silti yhtenä joukkona. Vaikka tunnilla on tanssinopettajan kehittelemät askeleet, jokainen saa tanssia tyylillään askeleista liikaa murehtimatta. Irrottaudu arjesta, ilottele ja anna liikkeen viedä!

Varaa paikkasi tunnille tästä!

PUISTO Taaperojumppa

Maanantaisin klo 10.00-10.45
16.5.-20.6.
Sorsapuiston isolla nurmella
Ohjaajana Siiri & Markus

Sateen sattuessa tunti pidetään paikan päällä Fiiliksellä.

Varaa paikkasi tunnille tästä!

PUISTO Taaperojumppa pidetään Sorsapuiston isolla nurmella – nautitaan kesästä ja temmelletään yhdessä! Sateen sattuessa kurssi pidetään paikan päällä Fiiliksellä.

Taaperojumppa on tarkoitettu vanhemman ja lapsen yhteiseksi liikkumishetkeksi. Kurssille voi osallistua yhden tai useamman n. 1-3 -vuotiaan lapsen kanssa ja osallistuva aikuinen voi olla isä, äiti, molemmat tai vaikkapa isovanhempi tai kummi. Aikuinen-lapsi-liikunta on hauska tapa harrastaa ja oppia uusia taitoja yhdessä! Tunnin rakenne pysyy suunnilleen samana, jotta lapsi oppii ja sopeutuu harjoituksiin. Rinnakkaisryhmissä voi suorittaa poissaolojen korvauksia, sillä molempien tuntien rakenne on samanlainen.

Kävelevän ja konttaavan taaperon tutkimusmatka omaan kehoon käy aikuisen kanssa jumpatessa, temppuradalla ja leikeissä. Vanhempi-lapsi-liikunta tarjoaa areenan oppia, liikkua ja nauttia yhdessä – tehtäviä saa suorittaa omaa tahtia musiikilla ja ilman. Pelataan myös palloilla, renkailla, laudoilla, matoilla ja muilla välineillä, joiden avulla huomaamatta kokeillaan uusia liikuntataitoja.  Tunnilla saa harjoitusta perus motorisista taidoista ja liikehallinnasta eli kävelystä, juoksusta, hyppäämisestä, heittämisestä, kiinniottamisesta, potkaisemisesta, pyörimisestä ja tasapainoilusta. Jokainen taapero tekee alkupiirissä oman liikkeensä jota muut pääset kokeilemaan, muuten ohjaaja avustaa ja ohjaa tekemistä tarpeen mukaan. Temppuradalla lapsi taas pääsee kokeilemaan omia taitojaan ja rohkaistuu yleensä kokeilemaan uusia taitoja salissa, jossa on tilaa, virikkeitä ja esimerkkejä.

Mukaan tarvitset vain normaalin liikuntavarustuksen. Aikuiset pärjäävät ilman kenkiä, lapselle on hyvä ottaa mukaan liukuestesukat, tossut tai olla paljain jaloin.

Tervetuloa viettämään perheen yhteistä virkistyshetkeä!

PUISTO Äiti-vauva VOIMA

Keskiviikkoisin 12.00-12.45
20.5.-17.6.
Sorsapuiston isolla nurmella
Ohjaajana Reetta

Sateen sattuessa tunti pidetään paikan päällä Fiiliksellä

Varaa paikkasi tunnille tästä!

PUISTO Äiti-vauva VOIMA-kurssi pidetään Sorsapuiston isolla nurmella – nautitaan kesästä ja temmelletään liikutaan yhdistäen monipuolisten ja vahvistavien lihaskuntotreenien merkeissä ! Sateen sattuessa kurssi pidetään paikan päällä Fiiliksellä.

Kehitetään äidin lihasvoimaa, tarjotaan vauvalle virikkeitä ja vahvistetaan varhaista vuorovaikutusta. Tunnin rakenne säilyy pienin muutoksin samansuuntaisena, jotta lapsikin tottuu liikkeisiin omaa tahtiaan. Kurssi on tarkoitettu äidille ja vauvalle, joka jaksaa jo kannatella itse päätään (n.2-12 kk) ja tunneilla voi käydä niin kauan kun äiti kokee tarvitsevansa ja lapsi viihtyy. Kävelemään oppineiden lasten kanssa voi osallistua myös taaperojumppa-kurssille.

Tunnilla tehdään lapsen kanssa tehdyn alkulämmittelyn jälkeen (ei sisällä askelkuvioita) helppoja lihaskuntoliikkeitä, jotka kohottavat kuntoa raskauden jälkeen. Treeniä tehdään noin puoli tuntia koko vartalolle. Liikkeet ovat helppoja ja tehokkaista perusliikkeitä kuten kyykkyjä, punnerruksia, soutuja ym. Viimeinen 15 min tunnista pääpaino on keskivartalotreenillä, jossa otetaan huomioon selkälihakset, vinot vatsalihakset, lantionpohja ja suorien vatsalihasten kevyemmät rutistus-suunnan liikkeet, sekä ryhtiä ylläpitävän poikittaisen vatsalihaksen aktivointi. Liikkeistä on tarjolla vaihtoehtoja ja niitä saa tehdä omaan tahtiin, vauvan ehdoilla. Ohjaaja kiertelee antamassa tarkempia neuvoja ja vaihtoehtoja tarvittaessa. Tunti sopii siis kovasi treenaaville kuntoliikkujille sekä virkistystä etsiville satunnaisliikkujille. Vauvaa käytetään sen oman ja äidin jaksamisen mukaan painona eri harjoituksissa.