Les Mills Bodypump

Tiistaisin 16.30-17.30 / Tiikku
Keskiviikkoisin 18.35-19.35 / Tiina
Sunnuntaisin 16.00-16.45 / Siiri

Bodypump on kansainvälisen Les Mills-perheen lihaskuntotunti. Tunnilla treenataan kaikki päälihasryhmät levytangolla musiikin vahteleviin rytmeihin istutettuna. Treeni on taatusti turvallinen ja tehokas.

Bodypump tähtää lihaskestävyyden ylläpitämiseen ja parantamiseen. Voit treenata voimalla voimatasollasi, sillä levypainoja vaihdetaan jokaisen lihasryhmän tarpeen mukaan sopiviksi. Ohjaajamme ovat lihaskuntoharjoittelun asiantuntijoita. He ohjeistavat aloituspainot ja tekniikan sekä uusille tulokkaille, että pidempään tavoitteellisesti treenanneille.

Varaa nyt!

Tunnin rakenne

1. Lämmittely
2. Peruskyykky
3. Rintalihas
4. Selkä
5. Ojentajat
6. Hauis
7. Askelkyykky
8. Hartiat & olkapäät
9. Keskivartalo
10. Venyttely

Fiilis Fitness:n erikoisuutena Bodypump-tunneilla ovat säännölliset tekniikkatunnit, joissa kahden ohjaajan voimin ohjataan tuntia ja kierretään samalla ohjaamassa yksilöllisesti antamalla palautetta suorituksista.

Varaa nyt!

Fiilis Barre

Maanantaisin 18.15-19.00 / Siiri
Sunnuntaisin 16.50-17.25 / Siiri

45 minuuttisella baletin tekniikkaan perustuvalla tunnilla tehdään erityisesti tukilihaksia aktivoivia harjoituksia baletin tankoharjoitusten eli Barré:n mukaisessa järjestyksessä edeten tanssillisempiin osuuksiin. Barre-tunnilla kehitetään erityisesti ryhtiä, liikkuvuutta, tasapainoa, koordinaatiota ja kannatusta. Jokaisella tunnin osalla eli kappaleella on oma tavoitteensa. Harjoitukset tehdään pop-musiikin tahtiin tanssillista ulottuvuutta unohtamatta, vaikkei tunti sisällään sisällä koreografiaa. Oman vartalon vastuksen lisäksi, tunnilla käytetään yhdessä kappaleessa kuminauhaa tehostamaan harjoituksen vaikutusta. Tunti päätetään Floor Barre osioon, jonka aikana tehdään baletin harjoituksia lattiatasossa huomioiden erityisesti keskivartalon voimaa ja liikkuvuutta.

Voit tulla tunnille, vaikket olisi koskaan tanssinut balettia, mutta harjoitus sopii myös oikein hyvin baletin oheisharjoitukseksi.

Varaa nyt!

Kahvakuula

Maanantaisin 16.30-17.15 / Suvi

​Fiiliksen Kahvakuula-tunti tuo kahvakuulailun osa-alueet yhteen patteritreenin muodossa. Kestävyys, lihasvoima, liikkuvuus ja tasapaino haastetaan kokonaisvaltaisilla heilautus- ja lihaskuntoliikkeillä.

Tunnilla lämmitellään yhteisesti 10 minuutin ajan, jonka jälkeen tehdään liikepatteri kuntopiirinomaisesti omalla paikalla. Koska liikkeet on suunniteltu haastamaan kehoa monipuolisesti ja kokonaisvaltaisesti, liikkeistä annetaan paljon vaihtoehtoja, jotta jokainen saa tehtyä itselleen sopivan treenin. Lisäksi ohjaaja antaa palautetta ja kannustaa, sekä ohjeistaa tekniikkaa myös kädestä pitäen.

Varaa nyt!

Terve selkä

Maanantaisin 17.20-18.15
Torstaisin klo 16.30-17.25

Terve selkä on ryhtiä parantava tunti, jossa teemme lihaskunto- ja liikkuvuusharjoitteita niska-hartiaseudulle, keskivartalolle sekä lantiolle. Keskitymme syvän tuen vahvistamiseen, hyvään tekniikkaan ja lihastasapainon parantamiseen. Tunti sopii kaikille, jotka haluavat vähentää niska- ja selkäongelmia, tai ennaltaehkäistä niiden syntyä.

Tuntia ohjaa maanantaisin Tuikku, torstaisin Iina.

Lihaskunto

Lihaskunto-tunti lauantaisin klo 10.30-11.30

Tällä lihaskuntotunnilla tulee tehtyä myös kestävyyskuntotreeniä. Oman kehon painolla tehtävien lihaskuntoliikkeiden sekaan lisätään hypähdyksiä ja pikkuspurtteja, joissa syke nousee. Hikituntunnilla pärjäävät kaikki ikään, kuntoon ja harjoitustaustaan katsomatta, sillä ponnistuksille on aina hypyttömät vaihtoehdot ja kaikista liikkeistä annetaan monia vaihtoehtoja.

Fiilis-tiimin Suvi, Taina & Minna vuorottelevat kevätkauden tunnin vetovastuussa. Tunnilla ohjaaja kannustaa tehden välillä itse mukana ja näyttäen vuoroin mitäkin vaihtoehtoa ja valmentaen oikeaan suoritustekniikkaan. Iloa, hikeä ja voimaa samassa paketissa!