Loading...

Yin JOOGA

Yin jooga -tunnilla syvennytään tarkastelemaan, mitä tapahtuu juuri nyt – kehossa ja mielessä. Tunti koostuu pitkistä passiivisista venytyksistä – hellitetään ja antaudutaan pitkien venytysten vietäväksi.

Lempeää & rentouttavaa

Yin joogassa jokaisessa asanassa, eli jooga-asennossa, ollaan vähintään 3-5 minuuttia, mikä antaa aikaa myös mielen rauhoittamiselle. Yin joogan parissa pääsemme vaikuttamaan sidekudoksiin, niveliin ja jänteisiin lihasten sijaan. Kun lihaksemme rentoutuvat, asanoiden vaikutukset ulottuvat syvemmälle, aina kehon sitkeimpiin jännityksiin ja jäykkyyksiin saakka. Yin jooga on restoratiivinen, eli palauttava harjoitus. Pidämme venytykset lempeinä ja annamme kehon antautua omalla painollaan venytyksiin ja painovoiman varaan. Hengitys auttaa syventämään venytyksiä ja hellittämään jännityksistä.

Tasapainoa kiireiseen arkeen

Yin jooga tarjoaa ihanaa ja rauhoittavaa tasapainoa kiireisen arjen ja suorittamisen keskelle, hellii kehon kireyksiä ja antaa mahdollisuuden pysähtyä hetken vietäväksi. Yin jooga-tunnit järjestetään lämmitetyssä salissa.

Yin joogaa Fiiliksellä:

  • torstaisin 19.20-20.35
  • sunnuntaisin 17.00-18.15
Yin jooga
Varaa Yin jooga-tunti tästä!
Meillä myös dynaamiset Flow jooga-tunnit, tutustu tästä!

Joogataanko myös etänä yhdessä?

Lempeä Aamujooga Fiiliksen Facebook-sivulla perjantaisin klo 9.00-9.45. Vapaaehtoinen maksu.

Lue lisää!