Loading...

Flow jooga 60′ & 75′

Varaa tunti tästä!

Tule uppoutumaan liikkeeseen Flow jooga -tunnille! Flow jooga-tunnilla sarjat vaihtelevat tunnin teeman mukaan ja tavallisesti sarjoja tehdään useita kertoja, jotta liikkeet tulevat tutuiksi. Dynaaminen, sulava harjoitus kehittää ja vahvistaa niin voimaa, liikkuvuutta kuin tasapainoakin.

Virtaava ja monipuolinen joogaharjoitus

Flow jooga-tunti alkaa kehoa lämmittävillä ja avaavilla asanoilla, joista etenemme asanasarjaan. Tunnin loppua kohden rauhoitamme vauhtia ja tunti päättyy aina loppurentoutukseen savasanassa – selinmakuulla asennossa, jossa hellitämme täysin ja nautimme harjoituksen myötä kehoon ja mieleen virtaavasta elinvoimasta.

Flow jooga on juuri sinulle

Flow Jooga-tunnilla keskitymme myös hengitykseen. Vinyasa tarkoittaa hengityksen yhdistämistä liikkeeseen. Keskitämme ajatukset tunnin alusta alkaen itseemme ja hengitykseen. Joogassa ei tavoitella ainoastaan vahvempaa ja elinvoimaisempaa kehoa, vaan etsimme yhdessä tasapainoista mieltä ja lempeää sydäntä. Joogasta ei tarvitse olla kokemusta, sillä ohjaaja näyttää liikkeet ja ohjeistaa tekniikkaa sekä kiertää tunnin aikana avustamassa oikeaan ja jokaisen keholle sopivaan suoritukseen. Kokemus eri joogalajeista ei kuinkaan ole pahitteeksi, sillä niiden avulla opitusta kehontuntemuksesta on hyötyä itselle sopivan liikkeen löytymisessä.

Flow jooga-tunti järjestetään lämmitetyssä salissa. Nappaa tunnille oma matto mukaan, hikipyyhekään ei ole pahitteeksi!

Flow jooga-tunnit Fiiliksellä

  • maanantaisin 18.30-19.45
  • tiistaisin 17.45-19.00
  • perjantaisin 16.30-17.30
Flow jooga
Varaa tunti tästä!
Meillä myös lempeät Yin jooga-tunnit, tutustu tästä!

Joogataanko myös etänä yhdessä?

Lempeä Aamujooga Fiiliksen Facebook-sivulla perjantaisin klo 9.00-9.45. Vapaaehtoinen maksu.

Lue lisää!