Loading...

JOOGA

Fiiliksen joogatarjonnasta löydät niin lempeät ja rauhoittavat joogatunnit kuin dynaamisemmat ja fyysisemmät harjoitukset – jooga sopii moneen tilanteeseen ja vastaan aina hetken tarpeisiin. Astu joogamatolle juuri sellaisena kuin olet ja antaudu harjoituksen vietäväksi!  Fiiliksen joogafilosofia on luoda keho-mieli-yhteys fyysisen liikkeen ja tekemisen kautta, joka antaa meille mahdollisuuden uppoutua harjoituksen vietäväksi ja kääntyä sisäänpäin kysymään, mitä meille oikein kuuluu.

Kaikille jooga-tunneillemme voit tulla ilman aiempaa joogataustaa tai jo pidempään jooganneena – ohjaajat antavat tunneille asanoista erilaisia vaihtoehtoja henkilökohtaisesti ohjaten ja näin jokaiselle löytyy juuri sopiva tapa tehdä ja nauttia joogasta. Kaipasitpa rauhoittavaa irtiottoa arjesta tai fyysistä haastetta ja uuden oppimista, löydät takuulla tunneistamme sinulle mieleisen!

Flow JOOGA 60′ & 75′

Tule uppoutumaan liikkeeseen Flow JOOGA-tunnille! Flow JOOGA-tunnilla sarjat vaihtelevat tunnin teeman mukaan ja tavallisesti sarjoja tehdään useita kertoja, jotta liikkeet tulevat tutuiksi. Dynaaminen, sulava harjoitus kehittää ja vahvistaa niin voimaa, liikkuvuutta kuin tasapainoakin.

Tunti alkaa kehoa lämmittävillä ja avaavilla asanoilla, joista etenemme asanasarjaan. Tunnin loppua kohden rauhoitamme vauhtia ja tunti päättyy aina loppurentoutukseen savasanassa – selinmakuulla asennossa, jossa hellitämme täysin ja nautimme harjoituksen myötä kehoon ja mieleen virtaavasta elinvoimasta.

Flow JOOGA-tunnilla keskitymme myös hengitykseen. Vinyasa tarkoittaa hengityksen yhdistämistä liikkeeseen. Keskitämme ajatukset tunnin alusta alkaen itseemme ja hengitykseen. Joogassa ei tavoitella ainoastaan vahvempaa ja elinvoimaisempaa kehoa, vaan etsimme yhdessä tasapainoista mieltä ja lempeää sydäntä. Joogasta ei tarvitse olla kokemusta, sillä ohjaaja näyttää liikkeet ja ohjeistaa tekniikkaa sekä kiertää tunnin aikana avustamassa oikeaan ja jokaisen keholle sopivaan suoritukseen. Kokemus eri joogalajeista ei kuinkaan ole pahitteeksi, sillä niiden avulla opitusta kehontuntemuksesta on hyötyä itselle sopivan liikkeen löytymisessä.

Flow-tunti järjestetään lämmitetyssä salissa. Nappaa tunnille oma matto mukaan, hikipyyhekään ei ole pahitteeksi!

jooga
Varaa tunti tästä!

Yin JOOGA

Yin JOOGA -tunnilla syvennytään tarkastelemaan, mitä tapahtuu juuri nyt – kehossa ja mielessä. Tunti koostuu pitkistä passiivisista venytyksistä – hellitetään ja antaudutaan pitkien venytysten vietäväksi. Jokaisessa asennossa ollaan vähintään 3-5 minuuttia, mikä antaa aikaa myös mielen rauhoittamiselle. Yinin parissa pääsemme vaikuttamaan sidekudoksiin, niveliin ja jänteisiin lihasten sijaan. Kun lihaksemme rentoutuvat, asanoiden vaikutukset ulottuvat syvemmälle, aina kehon sitkeimpiin jännityksiin ja jäykkyyksiin saakka. Pidämme venytykset lempeinä ja annamme kehon antautua omalla painollaan venytyksiin ja painovoiman varaan. Hengitys auttaa syventämään venytyksiä ja hellittämään jännityksistä.

Yin JOOGA tarjoaa ihanaa ja rauhoittavaa tasapainoa kiireisen arjen ja suorittamisen keskelle, hellii kehon kireyksiä ja antaa mahdollisuuden pysähtyä hetken vietäväksi.

Yin JOOGA järjestetään lämmitetyssä salissa. Ota tunnille oma matto mukaan.

Varaa tunti tästä!

Aamu JOOGA

Tiistai tarjoaa ihanan breikin keskelle viikkoa, kun päivä alkaa pehmeästi Aamu JOOGA-tunnin parissa! Tunnilla herätellään kehoa lempeästi tulevaan päivään ja tunti sopiikin erityisen hyvin kaikentasoisille ja -ikäisille joogaajille.

Tunnilla hellitään kehon kireyksiä, annetaan liikettä rangalle ja niska-hartiaseudulle vahvistavia asanoita unohtamatta. Tule matolle juuri sellaisena kuin olet ja käynnistetään päivä ihanasti yhdessä!

Nappaa oma matto mukaan.

Aamu JOOGA syyskaudella 2020 myös online-tunnilla joka perjantai Facebook livessä klo 9.00-9.45 – rullaa matto auki omassa olohuoneess, surffaa Facebook-sivullemme ja antaudu lempeän harjoituksen vietäväksi!

Varaa tunti tästä!