Kehonhuolto on fyysisen toimintakyvyn ja elinvoimaisen arjen ytimessä. Kehonhuolto kätkee sisäänsä niin rauhallisia & lempeitä tunteja kuin aktiivisempaan ja dynaamisempaan liikkeeseen keskittyvää treeniä. Ytimessä ovat liikkuvuuden parantaminen, ryhdin & kannatuksen kehittäminen sekä syvien tukilihasten vahvistaminen.

Olipa mielessäsi pakomatka arjen kiireestä, selkäkipujen selätys, vahvempi keskivartalo tai liikkuvampi rintaranka, löydät Fiiliksen kehonhuoltotunneilta varmasti sinulle sopivan vaihtoehdon. Fiiliksen kehonhuolto-tunnit jakautuvat jooga- ja pilates-lajien alle – tutustu tunteihin alta. Voit tulla kaikille kehonhuoltotunneillemme ilman aiempaa kokemusta – tervetuloa tutustumaan!

Jooga

Pilates

Kehonhuolto tukee niin arjen jaksamista & toimintakykyä kuin kaikkea muuta harjoittelua – kehon kireyksien avaaminen ja tukien syvälihasten vahvistaminen ovat kehonhuoltotuntien ytimessä.

Jo muutaman säännöllisen harjoituskerran jälkeen huomaat takuulla positiivisia muutoksia kehossa sekä mielessä – mieli on virkeämpi ja keho alkaa tottua harjoitteluun. Säännöllinen kehonhuoltotreeni näkyy ja tuntuu taatusti liikkuvuuden parantumisena, ryhdin ja kannatuksen vahvistumisesta ja toimintakykyisemmästä kehosta. Lisäksi muutosta tapahtuu omassa vireystilassa ja jaksamisesessa. Kehonhuolto-tunnit ovat kultaa niin keholle kuin mielelle!