Loading...
  • Varaa puistotunnille aina paikka etukäteen täältä! Näin pidämme huolta, että liikumme kokoontumisrajoituksia noudattaen sopivan etäällä, silti ihanasti yhdessä! Puistotunneilla max. 50 osallistujaa.
    • Varaa tunti viimeistään 1 tunti ennen tunnin alkua.

    • Peruuta varauksesi viimeistään 1 tunti ennen tunnin alkua. Perumatta jääneestä tunnista veloitamme yhden kerran voimassaolevalta kortilta.

  • Puistotunneilla on säävaraus: huonolla säällä tuntia ei järjestetä. Tunnin peruutuksesta lähtee sähköposti 1 tunti ennen tunnin alkua ja voit tarkistaa tilanteen myös Avoinna24-ajanvarauksesta. Jos tunti on peruttu, sitä ei näy ajanvarauksessa enää alle tuntia ennen.
  • Nappaa oma matto mukaan (paitsi tanssitunneille).

Puisto LIHASKUNTO

Maanantaisin klo 17.00-18.00
Sorsapuiston isolla nurmella
Ohjaajana Siiri

Muista varata paikkasi tunnille ennakkoon!

Toiminnallinen lihaskuntotreeni oman vartalon vastuksella, jossa treenataan monipuolisesti: kyykkyjä, keskivartaloa ja punnerruksia luvassa! Treenataan kuntopiirityyppisesti omalla paikalla. Ensimmäisellä kierroksella opetellaan liikkeiden tekniikat ja seuraavilla kierroksilla keskitytään tehokkuuteen.

Siiri antaa erilaisia vaihtoehtoja, joista jokainen voi napata omaan treeniin sopivan.
Nappaa tunnille oma alusta mukaan, myöskään juomapullo & hikipyyhe eivät ole pahitteeksi.

Puisto LIHASKUNTO-tuntia ohjaa kesällä 2020 Siiri.

 

Varaa paikkasi tunnille tästä!

Puisto KAHVAKUULA

Tiistaisin klo 17.15-18.00
Sorsapuiston isolla nurmella

Kahvakuulan voi hakea Fiilikseltä 16.45-17.05.
Kuulailla voi tietysti myös omalla kuulalla!
Max. osallistujamäärä 50 henkilöä

Monipuolinen patteritreeni kahvakuulalla – kehitetään kestävyyttä, voimaa, tasapainoa, liikkuvuutta ja koordinaatiota.

Tunnilla lämmitellään yhteisesti 10 min ajan, jonka jälkeen tehdään liikepatteri kuntopiirin omaisesti omalla paikalla. Koska liikkeet on suunniteltu haastamaan kehoa monipuolisesti ja kokonaisvaltaisesti, liikkeistä annetaan paljon vaihtoehtoja, jotta jokainen saa tehtyä itselleen sopivan treenin. Lisäksi ohjaaja antaa palautetta ja kannustaa, sekä ohjeistaa tekniikkaa.

Nappaa oma kuula mukaan tai hae kuula Fiilikseltä ennen tuntia klo 16.45-17.05.
Tunti alkaa Sorsapuiston isolla nurmella klo 17.15.

Tuntia ohjaa kesällä 2020 Taina, Sanna & Tiikku.

Varaa paikkasi tunnille tästä!

Puisto AAMUTREENI

Torstaisin klo 9.30-10.30
Sorsapuiston isolla nurmella
Ohjaajana Siiri

Maksimiosallistujamäärä 50 henkilöä

Aamutreeni on sisällöltään liikkuvuuspainotteista lihaskuntoharjoittelua, jossa on tarkoitus tulla myös lämmin. Lämmitellään erityisen hyvin selkää ja lonkkia, jotka ovat monesti yön jäljiltä jähmeät ja panostetaan myös niska-hartia -alueen verenkiertoon. Tavoitteena olisi saada erilaiset aamuliikkujat yhteen. Tervetuloa treenaamaan ikäihmiset, lapsiperheet, lomalaiset ja vuorotyöläiset, jolle aamuaika sopii harjoitteluun!

Siiri panostaa tunnilla siihen, että jokaiselle löytyy vaihtoehto, joka herättelee kroppaa ja saa aikaan hyvän olon tunteen. Ota patja mukaan ja tule hakemaan päivälle mukava startti! Aikuisten mukana lapset tunnille ilmaiseksi.

Varaa paikkasi tunnille tästä!

Puisto JOOGA

Torstaisin klo 17.00-18.00
Sorsapuiston isolla nurmella
Ohjaajana Sanna (kesäkuu), Tuikku (heinäkuu) & Tiikku (elokuu)

Maksimiosallistujamäärä 50 henkilöä

Tule uppoutumaan liikkeen vietäväksi Puistojoogan pariin! Puistojooga on dynaaminen ja sulava harjoitus, joka kehittää ja vahvistaa niin voimaa, liikkuvuutta kuin tasapainoakin. Keskitymme alusta asti hengityksen ja liikkeen yhdistämiseen eli Vinyasaan. Tunti alkaa kehoa lämmittävillä ja avaavilla asanoilla, joista etenemme asanasarjaan. Tunnin loppua kohden rauhoitumme pidempien asanoiden äärelle. Harjoitus tehdään pääasiassa pystyasennossa, mutta oman alustan kannattaa ottaa silti mukaan.

Joogasta ei tarvitse olla kokemusta, sillä ohjaaja näyttää liikkeet ja ohjeistaa tekniikkaa ja antaa vaihtoehtoja jokaisen keholle sopivaan suoritukseen. Kokemus eri joogalajeista ei kuinkaan ole pahitteeksi, sillä niiden avulla opitusta kehontuntemuksesta on hyötyä itselle sopivan liikkeen löytymisessä. Joogaa voi tehdä monesta syystä ja siitä voi olla hyötyä, esim. rauhoittumiseen, vahvistumiseen, kehonhuoltoon, kireyksien avaamiseen, kehoyhteyden löytämiseen, mielen tasapainottamiseen, lista voisi olla loputon. Tule löytämään oma tapasi joogata!

Varaa paikkasi tunnille tästä!

Puisto ZUMBA

Sunnuntaisin klo 17.00-18.00
Sorsapuiston isolla nurmella
Ohjaajana Siiri

Maksimiosallistujamäärä 50 henkilöä – muista varata paikka tunnilla ennakkoon!

Puisto ZUMBA tarjoaa kappale kappaleelta etenevät tanssibileet kesäilloissa!
Kyseessä on kaikille suunnattu tanssitunti, josta lähdet hikisenä ja hymyilevänä. Fiiliksen Zumban erityisyys tulee esille tanssillisuudessa. Tunneilla tulee hiki huomaamatta, sillä ohjaajien ja kanssatanssijoiden esimerkit kannustavat heittäytymään liikkeen vietäväksi. Saumattomasti musiikkiin istuva liike hoitaa loput.

Zumban painotus on lattareissa esimerkiksi reggaeton, marenque, salsa ja samba, mutta tunnilla voit törmätä vaikka swing-, funk-, tai bollywood-menoon. Tunneilla ei kuitenkaan opetella tanssitekniikkaa, vaan pidetään hauskaa rennosti fiilistelemällä. Koreografiat ovat vaihtelevia, yhden kappaleen kestoisia pläjäyksiä. Tanssi alkaa jo alkulämmittelystä ja jatkuu jäähdyttelyihin asti. Ota juomapullo ja hymy mukaan ja heittäydy tunnelmaan!

Kesällä 2020 Puisto ZUMBA-tunteja ohjaavat Siiri & Viivi.

Varaa paikkasi tunnille tästä!

Puisto DANCEHALL

Keskiviikkoisin klo 17.00-18.00
Sorsapuiston isolla nurmella
Ohjaajana Minna “Mimz” Willman

Maksimiosallistujamäärä 50 henkilöä – muista varata paikka tunnilla ennakkoon!

Kesän keskiviikkoilloissa sukelletaan Dancehallin pariin!  Dancehall on Jamaikalta kaduilta ja niissä tapahtuvista bileistä lähtöisin olevaan sosiaalinen tanssityyli – ihan parasta kesämeininkiä. Isoa liikettä, heittäytymistä ja hymyä huulilla!

Tunnilla sekoitellaan Dancehallin female- ja male -liikkeitä. Minna loihtii tunnista aina hetkeen sopivan!
Tunnille voit tulla, kuulitpa nyt Dancehallista ekaa kertaa tai olet tanssinut lajin parissa jo pidempään.

 

Varaa paikkasi tunnille tästä!