Project Description

Tiikku

Tiikku on niin Fiiliksen toinen omistaja kuin myös intohimoinen tuntien vetäjä. Hän on erittäin sosiaalinen ja ihmisläheinen touhottaja, joka hoitaa tunnit jämptisti. Yrittäjyyden ohella Tiikku kirjoittaa väitöskirjaa, joka käsittelee palvelukokemuksen yhteisluomista ryhmäliikuntabisneksessä. Tiikku on innoissaan, kun pääsee kietomaan akateemisen tekemisen intohimoonsa liikunta-alalla.

Hänen ehdoton valttinsa on valovoimainen esiintyminen – Tiikun auringon alla huonokin päivä muuttuu hyväksi.  Tunnelman lisäksi BodyPump-,  CXWORX- ja kahvakuulatunneilla parasta antia ovat selkeät ja ytimekkäät ohjeet, joiden mukaan treenissä on helppo onnistua. Tiikun iloisuus ja energia ovat omiaan Step-tunneille ja HIIT-ohjaajana Tiikku on tinkimätön tsemppaaja niin itsensä, kuin asiakkaidensakin suhteen. VOIMAtreenissä Tiikku johdattaa voimaharjoittelun pariin: kehitytään ja kasvatetaan voimatasoja turvallisesta tekniikasta ja liikeradoista huolehtien. Tiikun uusin intohimo ja aluevaltaus on kehonhuolto ja hänen vahvaan, mutta lempeään ohjaukseen pääseekin niin Fiiliksen Functional Balance- kuin myös Yoga Stretch-tunneilla.

Äiti-vauvalihaskuntokurssit ja Taaperojumppa ovat Tiikun vastuulla, joten jos sinulla on jotain kysyttävää niihin liittyen, ota häneen rohkeasti yhteyttä. Tiikku keksii myös mielellään erilaisia kokonaisuuksia ja treenejä yritysryhmille – ilolla mennään tehokkaasti ja tarkasti treenaten!

Liikunta on Tiikulle elämäntapa, eikä liikkuminen rajoitu ohjaamiseen tai neljän seinän sisälle. Vapaa-ajalla Tiikkuun voi törmätä lumilautailemasta, kipittämästä lenkkipolulta tai vaikkapa mäkivetotreenistä Pyynikiltä!