Project Description

Siiri on toiminut päätoimisena liikunnanohjaajana ja tanssinopettajana vuodesta 2005. Nyt syksyllä 2016 hän on aivan uudenlaisen tilanteen edessä, sillä Siiri jättäytyy Fiiliksen taustalle: odotettu pieni ihme syntyy maailmaan alkusyksystä. Emme kuitenkaan varmasti ihmettele, jos Siiri kärrytellessään  ihan ”vahingossa” syksyn aikana piipahteleekin Fiiliksellä!

Siiri on toinen Fiiliksen yrittäjistä ja ohjaajana äärimmäisen monipuolinen. Kokemusta on kertynyt tanssikoulussa työskentelystä, liikunnan ja tanssin opettamisesta peruskouluissa ja lukiossa, sekä Pirkanmaalaisissa liikuntakeskuksissa ohjaajana toimimisesta. Keväästä 2007 Siiri on toiminut säännöllisesti ohjaajakouluttajana kouluttaen kehittämäänsä Kuntotanssia, rytmiikkaa ja koreografian tekoa. Kesällä 2007 Siirin perustama Jumppastudio Fiilis Fitness aloitti toimintansa Power House Gym:n ryhmäliikuntasalissa. Syksyllä 2010 Jumppastudio nimeke vaihdettiin paremmin kuvaavaksi Liikunta- ja tanssistudio Fiilis Fitness:ksi ja syksyllä 2013 yrityksen yhtiömuoto vaihtui ja Siiri sai rinnalleen toiseksi yrittäjäksi Tiikku Kuurun.

Siiri on kouluttautunut ensin liikuntaneuvojaksi Varalan urheiluopistosta 2010. Ammattikorkeakoulusta Siiri valmistui liikunnanohjaajaksi keväällä 2013 ja opiskelee edelleen maisteriksi Jyväskylän yliopistossa Liikuntatieteellisessä tiedekunnassapääaineenaan liikuntapedagogiikkaa ja sivuaineina tanssipedagogiikka. Opettajaopinnot ovat ja takataskussa, mutta yliopistolliset velvoitteet mm. gradun muodossa ovat vielä kesken. Liikunnanopettajaksi Siiri valmistuu toivottavasti lukuvuoden 2016-2017 aikana.

Siirin ideologia ohjaamisesta on se, ettei ohjaajan tarkoitus ole vain kertoa mitä tehdään vaan myös MIKSI jotain tehdään: kannustaa ja tukea, ohjata ja korjata suorituksia sekä antaa asiakkaille uusia tietoa ja taitoja. Tärkeinä on, että kaikki viihtyvät tunneilla ja vapaa-ajan käyttäminen Fiiliksellä tuntuu elämykseltä. Tulevaisuuden haaveenaan Siiri pitää sitä, että ehtisi käydä säännöllisesti myös kaikkien Fiiliksen ohjaajien tunneilla seuraamassa heidän kehitystään, kehittymässä itse ja nauttimassa Fiiliksen ainutlaatuisesta tunneilmasta.

Siiri