Project Description

Kristina on innokas ja pirteä sporttailija, joka innostuu ja innostaa myös muita ylittämään rajojaan ja kokeilemaan uusia lajeja. Hän on koulutukseltaan tanssija, sekä suorittaa tanssinopettajan opintoja, minkä lisäksi kokemusta on kertynyt jos jonkinmoisesta liikunnanohjaamisesta. Kristina on muuttanut vastikään Saksasta synnyinkaupunkiinsa Tampereelle, ja intoa tällä uudelleen tamperelaistuvalla ilopillerillä riittää. Onnistumisen riemua ja tekemisen iloa luvassa siis Kristinan tunneilla myös Fiiliksellä!

Ohjaajana Kristina on kannustava, ja toivoo tunnille luomansa positiivisen ilmapiirin auttavan osaltaan oppilaita ylittämään itsensä kerta toisensa jälkeen. Kristinan tunnit eivät perustu kuitenkaan tiukkaan suorittamiseen, vaan tärkeintä Kristinalle olisi välittää ryhmäläisilleen liikunnan iloa! Kristina kouluttautuu jatkuvasti pystyäkseen tarjoamaan liikkujille parhaat mahdolliset liikuntakokemukset ja osaavaa ohjausta. Syksyllä Kristina ohjaa Fiiliksellä Aikuisbaletti ja -jazz-kursseja sekä Taaperojumppaa. Kuka tietää, millä muillakin tunneilla Kristinaa Fiiliksellä jatkossa nähdään!

Päälajinsa tanssin lisäksi Kristina rakastaa haastaa kehoaan erilaisin liikuntakokemuksin. Hän on intohimoinen joogan harrastaja, minkä lisäksi kaiken uuden kokeileminen kiinnostaa.