Polttarit Tampere – ikimuistoisen päivän aineksia Fiilikseltä

Suunnitelmissa ikimuistoiset polttarit Tampereella? Me Fiiliksellä rakastamme olla mukana luomassa ihania polttarielämyksiä! Polttariporukat voivat heittäytyä osaavien ammattilaisten & tunnelmataikureiden käsivarsille – inspiroidu alla olevista polttaritunneistamme tai ota meihin yhteyttä ja suunnitellaan juuri teidän polttareihin & teemaan sopiva kokonaisuus. Vain mielikuvitus on rajana!

Tiloistamme löytyy tilavat pukuhuoneet & suihkutilat, joten meiltä on helppo jatkaa polttareita seuraaviin rientoihin. Tiloistamme löytyy myös Salonki, joka on omiaan muun muassa meikkausta & hiustenlaittoa varten. Jääkaappiin voi kätkeä tarpeita & tilojamme voi myös hyödyntää, jos tunnin jälkeen haluaa vaikkapa lounastaa, ennen kuin päivä jatkuu.

SÄKENÖIVÄ tanssitunti 60′

Yllätä polttarisankari hänen lapsuuden haavelajillaan ja tarjoa ryhmällenne unohtumaton kokemus esimerkiksi baletin, jazzin tai nykytanssin parissa. Tai nostata biletunnelmaa tarttuvien biittien tahtiin – toivo vaikka polttarisankarin lempibiisi koreografiaksi. Yhdistä tanssi luovasti polttariteemaan, me innostumme siitä varmasti!

Lattarit, street-lajit, ysäribileet – you name it!

 

SYKÄHDYTTÄVÄ syketreeni 60′

Järjestä kunnon hikitunti urheilun rakastajalle! Kun syke nousee, lihaksissa polttaa ja hiki virtaa, on hurmos käsinkosketeltava. Porukasta saa voimaa – kannustatte toisiamme ylittämään itsenne kun ympärillä on paras porukka!

Valitse kehonpainotreeniä, LES MILLSin Bodypumpia, kahvakuulaa, HIITiä, steppiä tai jonkun toiminnallisista tunneistamme. Mikä näistä on teidän valintanne?

HEMMOTTELEVA huolto 90’

Taio polttariporukalle mieltä hellivä ja kehoa huoltava pako arjesta lämpölamppujen syleilyssä! Anna lahjaksi hääjärjestelyjen lomaan hetki itselle joogamatolla raukeissa syvävenytyksissä, dynaamisissa asana-sarjoissa tai hengitystä rytmittävissä pilates-liikkeissä.

Voimaa ja energiaa löydät esimerkiksi flow joogan soljuvista asanasarjoista tai pilateksen klassisesta rutiinista. Rahoittumista ja rentoutumista tarjoavat taas yin joogan syvävenytykset tai huoltava pilates. Lämpölampuilla voit säätää tilan lempeän lämpimäksi liikkuvuutta lisäämään tai voimakkaasti aineenvaihduntaa aktivoivaksi.