Fiiliksen pikkujoulut 16.12.

Tip tap!
Tervetuloa Fiiliksen pikkujouluihin maanantaina 20.12.2021 klo 17.00-20.00! Juhlitaan sitä, että tässä ollaan, yhdessä. Sitä, että on joulun aika. Fiilistellään mennyttä kautta ja makustellaan tulevaa. Nautitaan!
Juhlitaan nonstop-tuntien, hyvän ruuan & upean poruka merkeissä! Pikkujoulut ovat meidän kiitoksemme kuluneesta kaudesta, ja kaikesta aiemmasta. Tässä on jäänyt muutamat juhlat väliin, joten nämä tuntuvat sitäkin tärkeämmältä.
Iltaa ihan tonttuina hostaamassa Fiiliksen yrittäjäkaksikko Siiri & Tiikku sekä inspiroivasta joogakoulutuksesta vasta kotiin rantautunut Tuikku. Myös muita Fiilis-tonttuja saattaa vilahdella – on kuiskittu, että Krista & Fiiliksen minein tonttu saatavat tulla tupsahtaa paikalle.
Jotta voimme järjestää Pikkujoulut turvallisella ja rennolla mielellä, tänä vuonna jokaiselle pikkujoulutunnille tulee ilmoittautua erikseen, kuin myös jälkimaininkeihin (syömistä, puheita ja yhdessäoloa). Tunnit pidetään Fiiliksen isossa Valo-salissa ja tuntien jälkeen voimme levittäytyä fiilistelemään kaikkiin Fiiliksen neliöihin.
Ilmoittaudu siis pikkujouluilemaan ajanvarauksen kautta nettisivuillamme tai FIILIS FITNESS-sovelluksessa!
OHJELMA
17.00 Lihaskunto / Siiri
Tehokas, hauska ja monipuolinen treeni oman kehon painolla. Helppo osallistua myös etänä! Keitetään joulupuuroa, punnerretaan ihan tonttuina ja kyykätään kuusen alla!🎄
17.30 Xmas Dance Party / Siiri
Legendaariset kipale kipaleeta etenevät tanssibailut joulutunnelmissa!
18.00 Flow jooga / Tuikku & Tiikku
Lempeä, sulava flow-harjoitus sulattaa kehon ja mielen kireydet. Heitetään jouluvalmistelut ja loppuvuoden to do-listat hetkeksi. Liikutaan ja hengitetään yhdessä!
18.30 Yin Jooga / Tiikku & Tuikku
Pysähdytään rauhoittavien ja avaavien asanoiden vietäväksi. Hengähdetään. Antaudutaan sille, että ollaan vaan.
19.00 Syömistä & yhdessäoloa!
Jos sinulla on allergioita, ilmoita niistä meille etukäteen.
Ihanaa, niin tärkeää päästä juhlimaan ja tunnelmoimaan yhdessä!
– Siiri & Tiikku & Fiilis-tontut
Ilmoittaudu Pikkujouluihin!
Ilmoittaudu Pikkujouluihin!