Vanhempi-lapsi -kurssit

Fiiliksen vanhempi-lapsi -kursseilla aikuiset ja perheen pienet liikkuvat yhdessä! Taaperojumppa lasten ja aikuisten yhteinen leikkihetki, jossa opetellaan uusia taitoja ja nautitaan liikkeestä. Perhetreeni taas on täsmäisku kiireisen arjen keskelle, jossa vanhempien treeniaika on kortilla: vanhemmat saavat tehokkaan treenin samalla kun lapset joko ovat mukana vastuksena liikkeissä tai leikkivät ja puuhaavat vierellä. Valitse juuri teidän arkeen sopiva kurssi ja hypätkää mukaan!

ONLINE ULKO-LIVE: PERHETREENI

Kesä 2020

Keskiviikkoisin 9.30-10.15
3.6.-8.7., 6 kertaa
42 €

Treenin voi tehdä sisällä tai ulkona

Online ulko-live: Perhetreeni tarjoilee hauskaa ja monipuolista tekemistä yhdessä aikuisille ja lapsille. Siiri ja Markus treenaavat sään salliessa ulkona – mukana voi olla juuri siellä missä pitkin kesää kipittääkin: mökillä, kotona, pihalla, puistossa. Treenit voi tehdä yhdessä keskiviikkoisin klo 9.30 tai tallenteen kautta oman aikataulun mukaan. Perhetreenissä aikuiset pääsevät treenaamaan tehokkaasti ja fiksusti, lapset viihtyvät tunnilla mukana vastuksena liikkeissä tai vierellä leikkien! 

Tunti on suunniteltu niin että taaperot eivät tuskastu ja niin että vanhemmat saavat tehokkaan treenin, molemmille on siis mielekästä tekemistä.Tunti tarjoaa toiminnallisen tehotreenin, jossa hiki virtaa, syke nousee ja lihaskunnolle tehdään isosti hyvää. Kurssi sopii kaikentasoisille liikkujille – tunneilla on tarjolla aina erilaisia vaihtoehtoja liikkeistä, joista voit valita itsellesi sopivan. Puuhakas arki ei mahdollista aina rauhallisia omia treenihetkiä, joten Perhetreeni on loistava valinta perheen arkeen – ollaan yhdessä, vanhemmat saavat kunnon treenin ja lapset viihtyvät.

Ilmoittaudu kurssille

TAAPEROJUMPPA

KESÄ 2020

Taaperojumppa on toistaiseksi tauolla – kurssi palaa ohjelmistoon, kun se on fiksua ja vastuullista.
Siihen saakka perheille menevä ja hauska vaihtoehto on Perhetreeni.

Ilmoittaudu kurssille

Taaperojumppa on tarkoitettu vanhemman ja lapsen yhteiseksi liikkumishetkeksi. Kurssille voi osallistua yhden tai useamman n. 1-3 -vuotiaan lapsen kanssa ja osallistuva aikuinen voi olla isä, äiti, molemmat tai vaikkapa isovanhempi tai kummi. Aikuinen-lapsi-liikunta on hauska tapa harrastaa ja oppia uusia taitoja yhdessä! Tunnin rakenne pysyy suunnilleen samana, jotta lapsi oppii ja sopeutuu harjoituksiin. Rinnakkaisryhmissä voi suorittaa poissaolojen korvauksia, sillä molempien tuntien rakenne on samanlainen.

Kävelevän ja konttaavan taaperon tutkimusmatka omaan kehoon käy aikuisen kanssa jumpatessa, temppuradalla ja leikeissä. Vanhempi-lapsi-liikunta tarjoaa areenan oppia, liikkua ja nauttia yhdessä – tehtäviä saa suorittaa omaa tahtia musiikilla ja ilman. Pelataan myös palloilla, renkailla, laudoilla, matoilla ja muilla välineillä, joiden avulla huomaamatta kokeillaan uusia liikuntataitoja.  Tunnilla saa harjoitusta perus motorisista taidoista ja liikehallinnasta eli kävelystä, juoksusta, hyppäämisestä, heittämisestä, kiinniottamisesta, potkaisemisesta, pyörimisestä ja tasapainoilusta. Jokainen taapero tekee alkupiirissä oman liikkeensä jota muut pääset kokeilemaan, muuten ohjaaja avustaa ja ohjaa tekemistä tarpeen mukaan. Temppuradalla lapsi taas pääsee kokeilemaan omia taitojaan ja rohkaistuu yleensä kokeilemaan uusia taitoja salissa, jossa on tilaa, virikkeitä ja esimerkkejä.

Mukaan tarvitset vain normaalin liikuntavarustuksen. Aikuiset pärjäävät ilman kenkiä, lapselle on hyvä ottaa mukaan liukuestesukat, tossut tai olla paljain jaloin.

Tervetuloa viettämään perheen yhteistä virkistyshetkeä!