Lasten liikunta

Lasten liikunta on lähellä Fiiliksen sydäntä ja haluamme tarjota Tampereella alle kouluikäisille lapsille turvallisen, hauskan ja monipuolisen mahdollisuuden liikkua. Tällä hetkellä kurssitarjonnassa on Lasten temput ja tanssit -kurssi, jolla lapset liikkuvat temppuillen, tanssien ja uusia taitoja oppien!

Temput ja tanssit 3-6 .v.

Syyskaysi 2022

Keskiviikkoisin 16.30-17.15
31.8.-7.12.
15 kertaa, 115 €

 

Ilmoittaudu kurssille

Lasten Temput & Tanssit-tunneilla pidetään hauskaa ja opitaan uusia taitoja ryhmässä – lasten liikuntaa parhaimmillaan! Musiikilla ja luovilla harjoituksilla ohjataan lasta kohti teknisempiä taitoja pikkuhiljaa. Ryhmä sopii alle kouluikäisille tytöille ja pojille.

Kurssi koostuu siis sekä tanssiharjoituksista, että yleisistä liikkumisharjoitteista ja lasten liikuntaleikeistä. Tanssilajit ja musiikit vaihtelevat hip hopista lattareihin ja klassiseen. Tanssilajien lisäksi oppeihin kuuluu perusliikuntataitoja, kuten juoksua, hyppyjä, kierimistä, pyörimistä kartuttavia temppuratoja ja harjoituksia sekä luovaa liikkumista musiikilla ja ilman. Tärkeää harjoituksissa on, että jokainen uskaltaa osallistua ja saa sitä kautta onnistumisen kokemuksia.

Opettaja eriyttää tehtäviä nuoremmille ja vanhemmille oppilaille heidän tasonsa ja tarpeittensa mukaan, mutta suurin osa harjoituksista tehdään kaikki yhdessä. Kauden päätteeksi pidetään yhteinen esityskerta, jolloin vanhemmat, sisarukset, tutut ja sukulaiset pääsevät mukaan katsomaan kauden aikaansaannoksia.