Temput ja tanssit 3-6 .v.

SYKSY 2019

Torstaisin 17.45-18.30
5.9.-11.12. 15 kertaa, 115 €
Ohjaajana Viivi Korpi

Ilmoittaudu kurssille

Lasten Temput & Tanssit-tunneilla pidetään hauskaa ja opitaan uusia taitoja ryhmässä – lasten liikuntaa parhaimmillaan! Musiikilla ja luovilla harjoituksilla ohjataan lasta kohti teknisempiä taitoja pikkuhiljaa. Ryhmä sopii alle kouluikäisille tytöille ja pojille.

Kurssi koostuu siis sekä tanssiharjoituksista, että yleisistä liikkumisharjoitteista ja lasten liikuntaleikeistä. Tanssilajit ja musiikit vaihtelevat hip hopista lattareihin ja klassiseen. Tanssilajien lisäksi oppeihin kuuluu perusliikuntataitoja, kuten juoksua, hyppyjä, kierimistä, pyörimistä kartuttavia temppuratoja ja harjoituksia sekä luovaa liikkumista musiikilla ja ilman. Tärkeää harjoituksissa on, että jokainen uskaltaa osallistua ja saa sitä kautta onnistumisen kokemuksia.

Opettaja eriyttää tehtäviä nuoremmille ja vanhemmille oppilaille heidän tasonsa ja tarpeittensa mukaan, mutta suurin osa harjoituksista tehdään kaikki yhdessä. Kauden päätteeksi pidetään yhteinen esityskerta, jolloin vanhemmat, sisarukset, tutut ja sukulaiset pääsevät mukaan katsomaan kauden aikaansaannoksia.

Nuorten jooga

SYKSY 2019

Maanantaisin klo 18.30-19.30
Opettajana Tuikku Virta

I-jakso 16.9.-28.10., 7 kertaa, 56 €
II-jakso 4.11.-16.12., 7 kertaa, 56 €

Ilmoittaudu kurssille

Meidän mielestä jooga on ihan parasta ajanvietettä ja vastapainoa kaikelle häsellykselle ja aikataulutetulle elämälle. Lisäksi ajattelemme että nuorissa on tulevaisuus ja nuorten kasvu vahvoiksi, itsestään välittäviksi ja huolehtiviksi persooniksi on sydäntämme lähellä. Siksi haluamme tarjota teille nuorille oman jooga-kurssin, jonka ohjaaja Tuikku on osaava ammattilainen monenlaisten kehojen ohjaamisessa sekä upea esikuva – Tuikku on määrätietoinen sekä sydämellinen, ja hänen ohjauksessaan on hyvä ja turvallinen olla.

7 kerran kurssilla tutustutaan joogaan monen eri joogasuuntauksen kautta. Kurssilla harjoitellaan keskittymistä hengitysharjoitusten ja pitkien avaavien venytysten avulla ja toisaalta kasvatetaan kehotietoisuutta, voimaa ja liikkuvuutta dynaamisten asanoiden avulla. Kurssilla on tarkoitus löytää jokaiselle sopivia liikkeitä, joissa saa kokea oppimista ja sopivasti haastetta, mutta toisaalta rauhaa ja rentoutta.

Kurssi sopii kaikille, jotka haluavat oppia tuntemaan kehonsa paremmin ja löytää tapoja pitää itsestään huolta. Kurssi sopii myös hyvin palauttavaksi harrastukseksi taito-keho- ja joukkuelajien oheen.