Loading...

Palaudu synnytyksestä-verkkokurssi

  • Haluatko palautua synnytyksestä fiksusti ja turvallisesti?

  • Mistä palautuminen alkaa ja mikä on oikea polku edetä?

  • Millainen lantionpohja on ja missä poikittainen vatsalihas sijaitsee ja miksi ne ovat tärkeitä palautumisen kannalta?

  • Missä vaiheessa palautumiseni on?

Jos haluaisit tietää vastauksen yhteen tai useampaan kysymykseen – osta Palaudu synnytyksestä-kurssi itsellesi ja aloita synnytyksestä palautuminen kanssamme fiksusti ja tehokkaasti!

Palaudu synnytyksestä-verkkokurssi

Palaudu synnytyksestä-kurssilla pureudutaan tiiviisti synnytyksestä palautumiseen oikeaan tahtiin ja oikealla tavalla sekä kartoitetaan harjoitusten avulla, missä vaiheessa palautuminen on menossa. Verkkokurssilla saat käyttöösi 11 videota, joilla on yhteensä 87 minuuttia tiivistä asiaa synnytyksestä, palautumisesta sekä keskivartalon fiksusta ja turvallisesta vahvistamisesta. Kurssilla voit edetä omaan tahtiin, tehdä harjoituksia useampaan otteeseen ja palata tietyn harjoitteen pariin – palaudu synnytyksestä juuri sinulle sopivaan tahtiin fiksusti ja turvallisesti!

Palaudu synnytyksestä-kurssin tarkoituksena on antaa tietoa palautumisesta ja ohjata oikeanlaisten harjoitusten pariin. Tämän kurssin turvin osaat valita, kannattaako sinun harjoitella alkuvaiheen harjoituksia pilateksen parissa, vai kestääkö keskivartalo jo isompaa rasitusta esimerkiksi Äiti-vauva Voima -kurssilla.

Videoilla käsitellään synnytyksestä palautumisen lähtökohtia, keskivartalon rakennetta ja kuntoutuspolkua, lantionpohjaa ja sen toimintaa, erkauma kuntoutusta vatsalihasten palautumista, hormonien, perinnöllisten tekijöiden, fascioiden avaamisen ja harjoittelun vaikutuksesta. Videoilla puhutaan myös lantionpohjan laskeumista, tyristä ja sektiohaavan hoitamisesta. Lisäksi kartoitetaan lantionpohjan ja erkauman palautumistilannetta ja puhutaan siitä, millaista harjoittelua missäkin palautumisvaiheessa tulisi välttää ja millaisella harjoittelulla tuetaan palautumista.

Fiilikseltä löydät myös runsaasti paikan päällä Tampereella järjestettäviä Äiti-vauva-kursseja – tutustu laajaan kurssitarjontaan tästä!

Palaudu synnytyksestä-verkkokurssi

20saat harjoitukset käyttöösi vuodeksi
  • Maksa 20 € Mobilepaylla 19731
  • Pyydä kurssin tunnukset meiltä sähköpostitse: moi@fiilisfitness.fi