Loading...

Baletin perusteet-verkkokurssi

  • Oletko aina ollut kiinnostunut baletista, mutta et ole vielä kokeillut?

  • Oletko tanssinut joskus aiemmin ja liikkeet ovat päässeet unohtumaan?

  • Haluiaisitko alkaa harrastaa balettia, mutta et uskalla kun et tiedä siitä vielä mitään?

Jos vastaus johonkin yllä olevista kysymyksistä on kyllä, osta itsellesi Baletin perusteet-verkkokurssi ja ota baletin ydintekniikka haltuun helposti – hinta vain 20 €!

Baletin perusteet-verkkokurssilla opit Fiiliksen balettiopen Siirin selkeillä videoilla baletin olennaisen ydintekniikan. Videoilla käsitellään muun muassa vartalon oikea asentoa, jalkojen aukikiertoa, jalan ojentamista ja nostamista, balettiasennot 1-6, perushypyt ja piruetit paikallaan sekä liikkuen. Balettikurssilla opit myös paljon käytettyjä liikeyhdistelmiä sekä perusteita pään ja käsien käytöstä.

Balettikurssilla saat käyttöösi 16 videota. Voit opetella videoiden kanssa baletin perusteita samalla tehden tai käydä videot rauhakseen läpi luento-tyyppisesti ja sitten siirtyä itse harjoittelemaan. Voit myös palata eri videoihin koska vain, jos esimerkiksi balettitunnilla jokin asia jää askarruttamaan ja haluat kerrata jotain tiettyä asiaa. Tämän kurssin oppien avulla voit myös aloittaa baletin harrastamisen Tampereella Fiiliksen Aikuisbaletin alkeiskurssilla – uudet kurssit alkavat aina tammi- ja syyskuussa! Fiiliksen Tampereen studiolla järjestettäviin balettikursseihin pääset tutustumaan tästä!

Baletin perusteet-verkkokurssi

20saat harjoitukset käyttöösi vuodeksi
  • Maksa 20 € Mobilepaylla 19731
  • Pyydä kurssin tunnukset meiltä sähköpostitse: moi@fiilisfitness.fi