Loading...

Synnyttäneiden pilates

Syyskauden 2022 kurssit:

27.10.-22.12.

Synnyttäneiden PILATES on 9 viikon mittaisia kokonaisuus, jolla kurssin Facebook-ryhmään ilmestyy kuusi harjoitusta kurssijakson aikana.
Uusi harjoitus julkaistaan aina torstaisin klo 10.30.

Synnyttäneiden PILATES

48Maksa 48 € Mobilepaylla 19731.

Synnyttäneiden PILATES on synnyttäneille suunnattu onlinekurssi, jolla harjoitteet keskittyvät synnytyksestä palautumiseen. Kurssin ohjaaja Iina antaa vaihtoehtoja, joista jokainen osallistuja voi valita itselleen sopivat tavat tehdä. Online-kurssilla harjoitukset tehdään aina omaan tahtiin, eli jokainen voi keskittyä harjoituksiin juuri omassa tahdissaan ja itselleen sopivalla tavalla.

Kurssi tarjoaa äidille mahdollisuuden keskittyä samaan aikaan sekä vauvaan, että synnytyksestä palautuvaan kehoonsa. Käydään läpi koko kehon syvää tukea huolehtien siitä, että harjoittelu aloitetaan rauhassa lantionpohjaa vahvistaen. Lisäksi keskittyminen on poikittaisessa vatsalihaksessa, selkälihaksissa, lavan ympäryksessä, lannelihaksissa sekä vinoissa ja suorissa vatsalihaksissa. Yläselkään ja lapatukeen keskittyvistä liikkeistä on hyötyä lapsen kantamisen ja syöttämisen jumittamalle hartialinjalle. Lantion alueen harjoitteet auttavat virtsanpidätyksessä, selän hyvinvoinnissa ja painopisteen palautumisessa.  Kurssille voi osallistua siitä asti, kun vauvan kanssa kotoa lähteminen onnistuu ja synnytyksen jälkitarkastus on tehty. Kurssi sopii kaikille synnyttäneille alatie- tai sektionsynnytyksen jälkeen, erityisesti selkäkivuista, kohdun laskeumasta ja vatsalihasten erkaumasta kärsiville.

Hinta ja ilmoittautuminen

Kurssin hinta on 48 €.

Ilmoittaudu Online-kurssille maksamalla kurssimaksu jollain seuraavista tavoista – maksun jälkeen pyydä pääsy Facebook-ryhmään:

– Mobilepaylla numeroon 19731
– Tilinsiirrolla FI 04 5730 0820 6047 55
– Liikuntaetuuksilla (epassi, smartum pay, edenred jne.)
ILMOITTAUDU viimeistään keskiviikkona 10.8.