Loading...

Fiilis tarjoaa raskausajan liikuntaa netissä. Odottavien PILATES-kurssit ovat 9 viikon kokonaisuuksia, joihin sisältyy 6 erilaista harjoitusta. Liiku siis oman aikataulusi mukaan, juuri kun sinulle sopii. Voit myös tehdä harjoituksia useaan kertaan tai palata esimerkiksi tiettyyn harjoitukseen.

Olemme halunneet rakentaa kurssijaksot vuorovaikutuksen ja vierellä kulkemisen ympärille – syksyn aikana kulkee kaksi kurssijaksoa – molemmat 9 viikon mittaisia, molemmissa 6 harjoitusta joissa kussakin ilmestyy 6 harjoitusta. Voit siis tehdä harjoituksia joustavasti ja hypätä helposti mukaan sinulle sopivassa kohtaa. Online-kurssilla ohjaaja vastaa aktiivisesti kysymyksiin ja kommenteihin, hyödynnetään siis ryhmän kommenttikenttää keskusteluun!

Online: Odottavien PILATES

Syyskauden 2022 kurssit:

 

28.10.-23.12.

Ohjaajana Iina Toivonen

Online: Odottavien PILATES on raskaana oleville  suunnattu pilates-kurssi, jolla odottavat pääsevät valmistautumaan ja vahvistamaan syvää tukea ja lantionpohjaa synnytykseen ja siitä palautumiseen. Kurssin ohjaaja Siiri antaa vaihtoehtoja, joista jokainen osallistuja voi valita itselleen sopivat tavat tehdä. Online-kurssilla harjoitukset tehdään aina omaan tahtiin, eli jokainen voi keskittyä harjoituksiin juuri omassa tahdissaan ja itselleen sopivalla tavalla.

Raskaana oleville suunnatut harjoitteet keskittyvät lantionpohjan harjoittamiseen, vinojen vatsalihasten tukeen, lonkkia ympäröiviin tukilihaksiin sekä selkälihaksiin. Raskausajan liikuntaa voi harrastaa oman voinnin ja jaksamisen mukaan raskauden alusta loppumetreille saakka ja tehdä harjoituksista sopivalta tuntuvia variaatioita.

Uusi harjoitus julkaistaan Facebook-ryhmässä aina perjantaisin klo 16.30.

Hinta ja ilmoittautuminen

Kurssin hinta on 48 €.

Ilmoittaudu mukaan maksamalla kurssimaksu ja pyytämällä pääsy kurssin Facebook-ryhmään.

– Mobilepaylla numeroon 19731
– Tilinsiirrolla FI 04 5730 0820 6047 55
– Liikuntaetuuksilla (epassi, smartum pay, edenred jne.)