Loading...

Äiti-vauva VOIMA

Syyskauden 2022 kurssijaksot:

8.11.-13.12., 5 kertaa (ei itsenäisyyspäivänä 6.12.), 40 €

Uusi harjoitus julkaistaan aina tiistaisin klo 11.00. Kurssi on hybridikurssi, eli tunti kuvataan VOIMA-tunnilta paikan päältä Fiilikseltä, joten voit olla mukana Live-lähetyksessä tai tehdä harjoitukset tallenteelta.

Äiti-vauva VOIMA

48

Vahvistutaan etänä yhdessä! Kehitetään äidin lihasvoimaa, tarjotaan vauvalle virikkeitä ja vahvistetaan varhaista vuorovaikutusta. Online-kurssi on suunniteltu niin, että voit tehdä harjoituksen itseksesi tai yhdessä vauvan kanssa.

Tunnilla tehdään lapsen kanssa tehdyn alkulämmittelyn jälkeen (ei sisällä askelkuvioita) helppoja lihaskuntoliikkeitä, jotka kohottavat kuntoa raskauden jälkeen. Treeniä tehdään noin puoli tuntia koko vartalolle. Liikkeet ovat helppoja ja tehokkaista perusliikkeitä kuten kyykkyjä, punnerruksia, soutuja ym. Viimeinen 15 min tunnista pääpaino on keskivartalotreenillä, jossa otetaan huomioon selkälihakset, vinot vatsalihakset, lantionpohja ja suorien vatsalihasten kevyemmät rutistus-suunnan liikkeet, sekä ryhtiä ylläpitävän poikittaisen vatsalihaksen aktivointi.