Loading...

Facebook live: Aamu JOOGA

Perjantaisin klo 9.00-9.45
Facebook Live
Ohjaajana Siiri

Tunnilla on vapaaehtoinen maksu, jonka voi hoitaa:

 • Mobilepaylla numeroon 19731 (laita viestiksi tuote, jonka maksat)
 • Tilinsiirrolla FI 04 5730 0820 6047 55 (laita viestiksi tuote, jonka maksat)
 • Liikuntaeduilla (Smartum, ePassi jne) voit maksaa kätevästi kotona tai paikan päällä edun omassa sovelluksessa

Mukaan pääset Fiiliksen Facebook-sivulla. Live-lähetys aukeaa uutisvirran yläosaan. Nähdään ruuduilla!

Aloitetaan perjantai ja laskeudutaan kohti viikonloppua pehmeästi Aamu JOOGA-tunnin parissa! Tunnilla herätellään kehoa lempeästi tulevaan päivään ja tunti sopiikin erityisen hyvin kaikentasoisille ja -ikäisille joogaajille. Joogaa netissä mahdollistaa sen, että voit joogata missä tahansa oletkin, samalla yhteisestä tunnelmasta nauttien.

Tunnilla hellitään kehoa, avataan kireyksiä, annetaan liikettä rangalle ja niska-hartiaseudulle, lämpöä nostattavia asanoita unohtamatta. Astu matolle juuri sellaisena kuin olet ja käynnistetään päivä ihanasti yhdessä Siirin ja muiden ruudun takaa joogaavien kanssa!

Aamujoogaa Facebookissa

Online: Flow JOOGA

28.8. alkaen
Ohjaajana Tuikku

Koko kausi 15 kertaa (4 kk) 95 €
Kuukaausi ( 30 päivää) 28 €

 • Uusi harjoitus ilmestyy Facebook-ryhmään aina tiistaisin klo 18.00
 • Voit tehdä harjoitukset oman aikataulusi mukaan, juuri silloin kun sinulle sopii
 • Facebook-ryhmään pääset tästä!
 • Juhannuksen jälkeen voit napata treenit itsellesi kuukausihintaan 28 €

ILMOITTAUDU MUKAAN maksamalla treenimaksu ja pyytämällä pääsy ryhmään:

 • Maksa treenimaksu:
  • Tilisiirto FI 04 5730 0820 6047 55
  • Mobilepay 19731
  • Liikuntaedut (Smartum jne) liikuntaedun omassa sovelluksessa

EARLY BIRD-tarjous 31.7. saakka – Ilmoittaudu mukaan maksamalla treenimaksu 31.7. mennessä ja 15-kerran kokonaisuuden hinta vain 80 €

Online: Flow JOOGA koostuu monipuolisista joogaharjoituksista, joihin pääset uppoutumaan ihanan Tuikun johdolla. Voit ottaa kanssamme ensiaskeleesi joogan parissa tai syventää tuttua harrastusta. Astu joogamatolle juuri sellaisena, kun olet!

Tutustu muihin Online-treeniryhmiimme!

Fiiliksen Online:jooga on siellä missä sinäkin, juuri silloin kun tarvitset – netti vain auki, alusta lattialle ja lempästi liikkeelle! Kaipasitpa arkeen hengähdyshetkeä, etsitpä näppärää tapaa joogata tai janoaapa kehosi virkistävää ja avaavaa liikettä – Online-jooga sulautuu juuri sinun tarpeisiisi. 

Online-joogaharjoituksissa sarjat vaihtelevat tunnin teeman mukaan ja tavallisesti sarjoja tehdään useita kertoja, jotta liikkeet tulevat tutuiksi. Dynaaminen, sulava harjoitus kehittää ja vahvistaa niin voimaa, liikkuvuutta kuin tasapainoakin. Uusi harjoitus ilmestyy ryhmässä aina tiistaisin klo 18.00 – kaikki harjoitukset säilyvät ryhmässä ja voit joogata siellä ja silloin, kun sinulle sopii. Voit myös palata aiempiin harjoituksiin, hioa tekniikkaa tai tehdä lemppariharjoituksen useampaan kertaan – onlinejooga sulautuu juuri sinun tarpeisiin ja rytmiin!

Harjoitus alkaa kehoa lämmittävillä ja avaavilla asanoilla, joista etenemme asanasarjaan. Tunnin loppua kohden rauhoitamme vauhtia ja tunti päättyy aina loppurentoutukseen savasanassa – selinmakuulla asennossa, jossa hellitämme täysin ja nautimme harjoituksen myötä kehoon ja mieleen virtaavasta elinvoimasta.

Flow JOOGA-tunnilla keskitymme myös hengitykseen. Vinyasa tarkoittaa hengityksen yhdistämistä liikkeeseen. Keskitämme ajatukset tunnin alusta alkaen itseemme ja hengitykseen. Joogassa ei tavoitella ainoastaan vahvempaa ja elinvoimaisempaa kehoa, vaan etsimme yhdessä tasapainoista mieltä ja lempeää sydäntä.

Joogasta ei tarvitse olla kokemusta, sillä Tuikku näyttää liikkeet ja ohjeistaa tekniikkaa läpi harjoitusten. Toki aiempi joogaharjoitus ei ole pahitteeksi – jokaiselle löytyy takuulla sopiva tapa tehdä!