Loading...

Kehitetään voimaa ja treenataan etänä yhdessä!

Bodypump-tunnit toteutetaan kurssimuotoisena Facebook-ryhmien kautta, eli tarvitset Facebook-käyttäjätunnuksen osallistuaksesi kurssille.

Voit treenata ryhmän mukana aikataulun mukaan tai katsoa ja tehdä treenin, kun sinulle sopii.
Videot ovat katsottavissa lajien Facebook-ryhmässä seuraavan viikon kertaan saakka.

Maksuohjeet:
– Mobilepaylla numeroon 19731 (laita viestiksi Bodypump)
– Tilinsiirrolla FI 04 5730 0820 6047 55 (laita viestiksi Bodypump)
– Liikuntaetuuksilla (epassi, smartum pay, edenred jne.) Huom! Valitse Liikunta- ja tanssistudio FIILIS FITNESS, ei tmi Siiri Halonen

Les Mills BODYPUMP

Tiistaisin & torstaisin klo 17.30 (KURSSI TÄYNNÄ)
19.5.-18.6.,10 kertaa
Ohjaajana Tuikku Virta

Huom! Eka kerta 19.5. klo 17.00-18.30!
Kurssille on 10 paikkaa vapaana.

Hinta 65 € (-5€ jos omat välineet)

Maksuohjeet löydät sivun ylälaidasta.

Kurssit toteutetaan kurssin oman Facebook-ryhmän kautta (eli tarvitset Facebook-käyttäjätunnuksen osallistuaksesi kurssille):

Ilmoittaudu tästä!

LES MILLS Bodypump toteutetaan kurssimuotoisena, 10-kerran kokonaisuutena. Treenataan etänä Tuikun johdolla yhdessä kaksi kertaa viikossa Facebook-ryhmässä live-lähetyksien välityksellä. Keskitytään tekniikkaan ja kehitetään voimatasoja täsmästi yhdessä!

Tunnilla treenataan kaikki päälihasryhmät levytangolla musiikin vaihteleviin rytmeihin istutettuna. Bodypump tähtää lihaskestävyyden ylläpitämiseen ja parantamiseen. Voit treenata omalla  voimatasollasi, sillä levypainoja vaihdetaan jokaisen lihasryhmän tarpeen mukaan sopiviksi. Tuikku ohjeistaa aloituspainot ja tekniikan sekä uusille tulokkaille, että pidempään tavoitteellisesti treenanneille. Energistä ja tehokasta treeniä poikkeustilan keskelle!

Kurssin ensimmäinen kerta on 90-minuutin spesiaali, jossa käydään ensin Bodypumpin perustekniikoita läpi, jotta tunti on turvallinen ja tehokas treeni jokaiselle. Tekniikkaosion jälkeen treenataan tunnin läpi etänä yhdessä. Tekniikkaan keskitytään lujasti läpi koko kurssin ja jokaisella tunnilla pureudutaan Tuikun kanssa tietyn teeman ympärille.

Tunnin ohjaaja Tuikku on energinen vauhtimimmi, jonka ohjauksessa korostuvat turvallinen tekniikka ja yksilöllinen ohjaaminen – online-tunneilla Tuikku näyttää ja ohjeistaa erilaisia vaihtoehtoja, joista jokainen voi valita omaan treeniinsä sopivan. 10-kerran intensiivijakson aikana huomaat takuulla kehityksen niin voimatasoissa kuin tekniikassa – hyppää rohkeasti mukaan!

✨Välineistä✨

Välineet kuljetetaan yhteistyössä taksiyrittäjä Petteri Harolinin kanssa 18.5. Tuetaan yhdessä paikallista pienyrittäjää!💜

🔸Kuljetuksen hinta 5€, jos matka Fiilikseltä alle 6 km & 10 €, jos matka Fiilikseltä yli 6 km.
🔸Voit tilata kuljetuksen ilmoittautumisen yhteydessä: tarvitsemme osoitteesi sekä sinulle sopivan aikaikkunan jolloin välineet voi tuoda maanantaina 18.5.
Välineet voi myös halutessaan hakea Fiilikseltä 17.-18.5. Sopiva ajankohta sovitaan yhdessä Siirin kanssa – olemme tästä yhteydessä sinuun, kun olet ilmoittautunut.

Välineet voi myös halutessaan hakea Fiilikseltä 17.-18.5. Sopiva ajankohta sovitaan yhdessä Siirin kanssa – olemme tästä yhteydessä sinuun, kun olet ilmoittautunut.