Loading...

Facebook live: Flow JOOGA

Maanantaisin klo 18.30-19.15
Facebook live
Ohjaajana Siiri

Mukaan pääset Fiiliksen Facebook-sivulla. Live-lähetys aukeaa uutisvirran yläosaan – nähdään ruuduilla!

Joogataan etänä yhdessä!

Nappaa alusta olohuoneeseen ja antaudu dynaamisen joogaharjoituksen vietäväksi Siirin kanssa. Tehdään etänä yhdessä sulava harjoitus, joka vahvistaa niin voimaa, liikkuvuutta kuin tasapainoakin.

Nyt kun maailma myllertää ja kannamme kovasti huolta, on tärkeää muistaa pitää huolta myös itsestämme – jotta jaksamme pitää huolta muista ja pitää mielen kirkkaana. Antaudu hetkeksi harjoituksen vietäväksi, sulata tunteita ja ajatuksia liikkeen mukana ja tunne, kuinka olo kevenee ainakin himpun verran. Tee hyvää itsellesi.

Facebook live: Fiilis-jamit

Tiistaisin klo 18.30-19.15
Facebook live
Ohjaajana Siiri

Mukaan pääset Fiiliksen Facebook-sivulla. Live-lähetys aukeaa uutisvirran yläosaan ja sitten mennään!

Järjestetään yhteiset tanssibileet etänä! Fiilis-Jameissa annetaan mennä kappale kappaleelta vaihtuvien koreografioiden tahdissa. Tunnilla voi olla niin uusimpia poppibiisejä, vanhoja klassikoita, lattareita kuin streetimpääkin menoa. Pidetään hauskaa, annetaan hien virrata ja tanssitaan ilolla Siirin toimiessa esitanssijana ruudulla. Pieni tila olohuoneesta haltuun ja tanssilava on valmis, sit mennään!

Facebook live: Lihaskunto

Keskiviikkoisin klo 18.30-19.15
Facebook live
Ohjaajana Siiri

Mukaan pääset Fiiliksen Facebook-sivulla – lähetys aukeaa uutisvirran yläosaan. Nähdään ruuduilla!

Toiminnallinen lihaskuntotreeni oman vartalon vastuksella, jossa treenataan monipuolisesti: kyykkyjä, keskivartaloa ja punnerruksia luvassa! Treenataan kuntopiirityyppisesti omalla paikalla. Ensimmäisellä kierroksella opetellaan liikkeiden tekniikat ja seuraavilla kierroksilla keskitytään tehokkuuteen.

Siiri antaa erilaisia vaihtoehtoja, joista jokainen voi napata omaan treeniin sopivan.

 

Facebook ulko-live: Lihaskunto & syke

Torstaisin klo 18.30-19.15
Facebook live
Ohjaajana Siiri

Mukaan pääset Fiiliksen Facebook-sivulla. Live-lähetys aukeaa uutisvirran yläosaan ja sitten mennään!

Kesän ja sopivien kelien tullen, viemme Facebook live-tunnin ulos ja myös sinä voit tehdä Siirin tavoin treenin takapihalla, puistossa, mökillä tai terassilla. Harjoitus soveltuu hyvin myös sisätiloihin. Sateella, ukkosella tai kovalla tuulella tämä lähetys järjestetäänkin Fiiliksen tiloista.

Tällä lihaskuntotunnilla tulee tehtyä myös kestävyyskuntotreeniä. Lihaskuntoliikkeiden seassa ja niihin liitettyinä, tehdään hypähdyksiä ja pikkuspurtteja, joissa syke nousee. Hikituntunnilla pärjäävät kaikki ikään, kuntoon ja harjoitustaustaan katsomatta, sillä ponnistuksille on aina hypyttömät vaihtoehdot ja kaikista liikkeistä annetaan monia vaihtoehtoja. 

Siiri kannustaa tehden itse mukana ja näyttäen vuoroin mitäkin vaihtoehtoa. Iloa, hikeä ja voimaa samassa paketissa!

Facebook live: Aamu JOOGA

Perjantaisin klo 9.30-10.15
Facebook live
Ohjaajana Siiri

Mukaan pääset Fiiliksen Facebook-sivulla. Live-lähetys aukeaa uutisvirran yläosaan. Nähdään ruuduilla!

Aloitetaan perjantai ja laskeudutaan kohti viikonloppua pehmeästi Aamu JOOGA-tunnin parissa! Tunnilla herätellään kehoa lempeästi tulevaan päivään ja tunti sopiikin erityisen hyvin kaikentasoisille ja -ikäisille joogaajille.

Tunnilla hellitään kehoa, avataan kireyksiä, annetaan liikettä rangalle ja niska-hartiaseudulle, lämpöä nostattavia asanoita unohtamatta. Astu matolle juuri sellaisena kuin olet ja käynnistetään päivä ihanasti yhdessä Siirin ja muiden ruudun takaa joogaavien kanssa!

 

Facebook live: Pilates

Sunnuntaina klo 18.30-19.15
Facebook live
Ohjaajana Siiri

Mukaan pääset Fiiliksen Facebook-sivulla. Live-lähetys aukeaa uutisvirran yläosaan. Nähdään ruuduilla!

Pilates kehittää ja haastaa syvät tukilihakset, kehon hallintaa ja linjausta. Nämö kaikki meille supertärkeitä asioita erityisesti nyt, kun puurramme kotitoimistoissa ruudussa kiinni tai kun tuntuu, että maailma painaa nyt hartiat kovasti kumaraan.

Siiri tarjoilee tunnin aikana liikkeistä erilaisia vaihtoehtoja, joista jokainen voi napata itselleen sopivan tavan tehdä, olipa ensi kertaa pilatekseen tutustumassa tai vuosia lajin parissa viihtynyt.