Loading...

Aikuisbaletin online-kurssi, avoin taso

Live-lähetys tiistaisin klo 17.40-18.25
I jakso 1.9.-13.10., 7 kertaa (Facebook-ryhmään pääset tästä!)
II-jakso 27.10.-8.12., 7 kertaa  (Facebook-ryhmään pääset tästä!)
Hinta: 45 €, 2 kurssia 80 €
Opettajana Siiri Halonen

Maksa kurssi verkkokaupassamme tästä

Ilmoittaudu kurssille
Maksa kurssi verkkokaupassa tästä!
Balettia netissä

Syyskauden Online-balettikurssilla syvennytään baletin perustekniikkaan, tasapainon ylläpitoon ja baletin liikekieleen. Tanssimme rennosti onnistumisista iloiten ja epäonnistumisia pelkäämättä. Vaikka ollaan etänä, nautitaan tanssista yhdessä!

Kurssi toteutetaan Facebook-ryhmässä, jossa viikoittainen live-tunti pidetään 17.40-18.25. Live-tunnilla voit osallistua kommentoimalla ja kysymällä tunnin aikana. Voit tehdä kurssia myös omassa tahdissasi tallenteilta koska tahansa. 

Mukaan voi ilmoittautua, jos sinulla on taustalla esimerkiksi baletin alkeet tai pidempi tanssitausta. Kurssilla on avoin taso, jossa vähemmän ja enemmän tanssineet saavat kaikki tanssia itselleen sopivalla tasolla ja nauttia baletin riemusta.

Kurssin ohjelma on suunniteltu niin, että tanssiminen onnistuu pienessä tilassa, omassa olohuoneessa tai missä onkaan itselle sopiva paikka tanssia. Tehdään kaikkia baletin perustekniikan perusharjoituksia:  jalkojen ojennuksia, nostoja, heittoja, piruetteja, pikkuhyppyjä ja pieneenkin tilaan sopivia isoja hyppyjä. Opitun pohjalta kasataan muutamia lyhyitä sarjoja, mutta pääpaino on liikkeiden tekniikoiden oppimisessa ja onnistumisen kokemuksissa. 

Syyskauden aikana järjestetään kaksi 7 kerran kurssia, joiden sisältö, musiikit ja sarjat ovat erilaisia.

Dancehall KOREO

I jakso 3.9.-15.10., 7 kertaa (Facebook-ryhmään pääset tästä!)
Hinta: 45 € (2 online-tanssikurssia 80 €)
Opettajana Minna “Mimz” Willman

Maksa kurssi verkkokaupassamme tästä

Ilmoittaudu kurssille
Maksa kurssi verkkokaupassa tästä!

Nimensä mukaisesti tällä kurssilla keskitytään Dancehall koreografian treenaamiseen ja ilmaisuun. Kurssi on suunniteltu niin, että oma olohuone taipuu loistavasti tanssilattiaksi ja koreot onnistuu kotioloissa!

Kurssi toteutetaan Facebook-ryhmässä, jossa julkaistaan uusi kurssikerta aina torstaisin. Voit siis tanssia juuri oman aikataulusi mukaan! Tallenteet säilyvät ryhmässä läpi kurssin, eli voit treenata kertoja useampaan otteeseen tai palata tiettyyn harjoitteeseen. Facebook-ryhmä on myös loistava areena kommenteille ja kysymyksille, hyödynnetään sitä. 

Alkulämmittely koostuu koreografiassa olevien liikkeiden tekniikkaharjoitteista ja muuten tunti koostuu koreografian rakentamisesta ja treenaamisesta. Kurssilla on avoin taso, mutta perusteet on jo hyvä olla hallussa. Jokainen tanssii oman tyylin ja tekniikan kautta, tanssista nauttien ja koreografian vietäväksi heittäytyen!

Female Dancehall KOREO

29.10.-10.12., 7 kertaa  (Facebook-ryhmään pääset tästä!)
Hinta: 45 € (2 online-tanssikurssia 80 €)
Opettajana Minna “Mimz” Willman

Maksa kurssi verkkokaupassamme tästä

Ilmoittaudu kurssille
Maksa kurssi verkkokaupassa tästä!

Tällä online-kurssilla sukelletaan Dancehallin mimmityylin maailmaan! Kurssilla harjoitellaan erilaisia mimmitekniikoita, mutta painotus on koreografian rakentamisessa läpi kurssin. Oma olohuone taipuu loistavasti tanssiareenaksi – kurssi on suunniteltu niin, että mimmityylin haltuunotto onnistuu täysin kotioloissa!

Kurssin taso on avoin, mutta perustekniikat on kuitenkin hyvä olla jo taskussa. Luvassa on takuulla tanssia jokaiselle juuri sopivalla tasolla – ihana sekoitus tekniikkaa, koreografiaa, uutta oppia ja heittäytymisen taitoa mahtavalla mimmiasenteella! Tunnilla ei tehdä akrobatiaa.

Kurssi toteutetaan Facebook-ryhmässä, jossa julkaistaan uusi kurssikerta aina torstaisin. Voit siis tanssia juuri oman aikataulusi mukaan! Tallenteet säilyvät ryhmässä läpi kurssin, eli voit treenata kertoja useampaan otteeseen tai palata tiettyyn harjoitteeseen. Facebook-ryhmä on myös loistava areena kommenteille ja kysymyksille – hyödynnetään sitä. Tavataan ruuduilla!