Fiilis on lujasti online – löydät syyskaudella 2020 netistä Pilates- sekä Lihaskuntotreeni-ryhmät, joihin voi hypätä koska vain mukaan kuukaudeksi 28 euron hintaan. Uusi harjoitus ilmestyy ryhmään aina kerran viikossa ja aiemmat harjoitukset löytyvät myös ryhmästä. Tekemistä on siis reilusti, juuri kotioloihin suunniteltuna. Nappaa onlinetreenit mukaan syksyyn – hyvää oloa, valoa ja virtaa luvassa!

Voit maksaa onlinetreenit verkkokaupassamme tai Mobilepaylla 19731. Jos haluat maksaa liikuntaeduilla (Smartum, ePassi), voit tehdä maksun suoraan edun sovelluksessa. Laita tämän jälkeen viestiä meille!

Online: Pilates

Pilates-treenit kuukaudeksi (30 päivää) 28 €

Hyppää mukaan Online: Pilateksen pariin kuukaudeksi (28 €) tästä!

Online: LIHASKUNTOTREENI

Lihaskuntotreenitkuukaudeksi (30 päivää) 28 €

Hyppää mukaan Lihaskuntotreenin pariin kuukaudeksi (28 €) tästä!

Facebook LIVE:n suosittu Lihaskuntotreeni saa jatkoa onlinetreenin muodossa omassa Facebook-ryhmässään. Ryhmässä julkaistaan uusi harjoitus joka tiistai ja voit tehdä treenejä oman aikataulusi mukaan! Hyppää mukaan ja hanki nettitreenit kuukaudeksi hintaan 28€. Harjoitukset ovat itsenäisiä kokonaisuuksiaan, eli voit hypätä mukaan missä tahansa vaiheessa syksyä. Löydät myös kaikki syyskauden aiemmat harjoitukset ryhmästä!

Joka tiistai ryhmässä julkaistaan uusi nettitreeni, joka on katsottavissa koko kurssin ajan.  Toiminnallinen lihaskuntotreeni tehdään oman vartalon vastuksella ja tukena käytetään kotoa löytyviä tasoja, kuten tuolia tai sohvaa. Tehdään monipuolisesti: kyykkyjä, keskivartaloa ja punnerruksia. Onlinetreeni on kuin kuntopiiri omassa olohuoneessa, ensimmäisellä kierroksella opetellaan liikkeiden tekniikat ja seuraavilla kierroksilla keskitytään tehokkuuteen. Toistomäärät ovat isoja, jotta optimaalinen lihasväsymys saavutetaan. Säännöllisesti treenaten, lihaskestävyys ja liikehallinta paranevat.

Kurssin ohjaajana Suvi, joka vastaa kommentteihin Facebook-ryhmässä ja tsemppaa eteenpäin onlinetreenien edetessä.