Facebook live: Pilates

Sunnuntaina klo 18.30-19.15
Facebook live
Ohjaajana Siiri

Mukaan pääset Fiiliksen Facebook-sivulla. Live-lähetys aukeaa uutisvirran yläosaan. Nähdään ruuduilla!

Pilates kehittää ja haastaa syvät tukilihakset, kehon hallintaa ja linjausta. Nämö kaikki meille supertärkeitä asioita erityisesti nyt, kun puurramme kotitoimistoissa ruudussa kiinni tai kun tuntuu, että maailma painaa nyt hartiat kovasti kumaraan.

Siiri tarjoilee tunnin aikana liikkeistä erilaisia vaihtoehtoja, joista jokainen voi napata itselleen sopivan tavan tehdä, olipa ensi kertaa pilatekseen tutustumassa tai vuosia lajin parissa viihtynyt.

Online-treenit: Pilates

Pilates-treenit kuukaudeksi (30 päivää) 28 €

Hyppää mukaan Online: Pilateksen pariin kuukaudeksi (28 €) tästä!
Osta pilates-treenit koko kaudeksi tästä (95 €)!

Facebook LIVE:n suosittu Pilates saa jatkoa onlinetreenin muodossa omassa Facebook-ryhmässään. Ryhmässä julkaistaan uusi harjoitus joka sunnuntai ja voit tehdä treenejä oman aikataulusi mukaan! Hyppää mukaan ja hanki pilateksen nettitreenit kuukaudeksi hintaan 28€. Halutessasi voit myös kerralla ostaa pääsyn ryhmään koko kaudeksi (4 kk) hintaan 95 €.

Joka sunnuntai ryhmässä julkaistaan uusi treeni, joka on katsottavissa koko kurssin ajan.  Pilates on kehonhallintamenetelmä, jossa aktivoidaan keskivartalon lihaksisto aktiivisilla hengityksillä, kehon linjaamisella ja liikkeiden tarkkuudella. Tunnit perustuvat Joseph Pilateksen 34:n liikkeen mattosarjaan, josta harjoitellaan alkupään liikkeitä ja otetaan mukaan haastavammasta liikkeistöstä makupaloja ja variaatioita. Jokaisesta liikkeestä annetaan erilaisia variaatioita, jotta kaikki löytäisivat itselleen optimaalisen tavan tehdä harjoituksia. Säännöllisesti tehden, harjoittelu parantaa ryhtiä, vähentää tuki- ja liikuntaelimistön vaivoja ja lisää lihastasapainoa sekä kehontuntemusta.

Onlinetreenien ohjaajana Siiri, joka vastaa kommentteihin Facebook-ryhmässä ja tsemppaa eteenpäin nettitreenien edetessä.