Onlinetreenit, kevät 2021

Fiilis on lujasti online – löydät netistä kevätkaudella 2021 Pilates, Kahvakuula, Flow JOOGA- sekä Lihaskuntotreeni-ryhmät, joihin voi hypätä koska vain mukaan kuukaudeksi 28 euron hintaan. Harjoitukset pyörähtävät käynytiin kaikissa lajeissa 11.1.2021 alkavalla viikolla. Uusi harjoitus ilmestyy ryhmään aina kerran viikossa ja aiemmat harjoitukset löytyvät myös ryhmästä. Tekemistä on siis reilusti, juuri kotioloihin suunniteltuna. Nappaa onlinetreenit mukaan syksyyn – hyvää oloa, valoa ja virtaa luvassa!

Voit maksaa onlinetreenit verkkokaupassamme tai Mobilepaylla 19731. Jos haluat maksaa liikuntaeduilla (Smartum, ePassi), voit tehdä maksun suoraan edun sovelluksessa. Laita tämän jälkeen viestiä meille!

Online: Pilates

Pilates-treenit kuukaudeksi (30 päivää) 28 € tai koko kevätkaudeksi ( 4kk) 95 €!

Hyppää mukaan Online: Pilateksen pariin kuukaudeksi (28 €) tästä!

Suosittu Pilates saa jatkoa onlinetreenin muodossa omassa Facebook-ryhmässään myös kevätkaudella 2021! Ryhmässä julkaistaan uusi harjoitus joka sunnuntai ja voit tehdä treenejä oman aikataulusi mukaan! Hyppää mukaan ja hanki pilateksen nettitreenit kuukaudeksi hintaan 28€. Halutessasi voit myös kerralla ostaa pääsyn ryhmään koko kaudeksi (4 kk) hintaan 95 €.

Joka sunnuntai ryhmässä julkaistaan uusi treeni, joka on katsottavissa koko kurssin ajan. Pilates on kehonhallintamenetelmä, jossa aktivoidaan keskivartalon lihaksisto aktiivisilla hengityksillä, kehon linjaamisella ja liikkeiden tarkkuudella. Tunnit perustuvat Joseph Pilateksen 34:n liikkeen mattosarjaan, josta harjoitellaan alkupään liikkeitä ja otetaan mukaan haastavammasta liikkeistöstä makupaloja ja variaatioita. Jokaisesta liikkeestä annetaan erilaisia variaatioita, jotta kaikki löytäisivat itselleen optimaalisen tavan tehdä harjoituksia. Säännöllisesti tehden, harjoittelu parantaa ryhtiä, vähentää tuki- ja liikuntaelimistön vaivoja ja lisää lihastasapainoa sekä kehontuntemusta.

Onlinetreenien ohjaajana Siiri, joka vastaa kommentteihin Facebook-ryhmässä ja tsemppaa eteenpäin nettitreenien edetessä.

Online: LIHASKUNTOTREENI

Lihaskuntotreenit kuukaudeksi (30 päivää) 28 € tai koko kevääksi (4 kk, 15 kpl) 95 €!

Hyppää mukaan Lihaskuntotreenin pariin kuukaudeksi (28 €) tästä!

Lihaskuntotreenit jatkuvat etänä yhdessä kevätkaudella 2021 omassa Facebook-ryhmässään. Ryhmässä julkaistaan uusi harjoitus joka tiistai ja voit tehdä treenejä oman aikataulusi mukaan! Hyppää mukaan ja hanki nettitreenit kuukaudeksi hintaan 28€ tai koko kaudeksi hintaan 95 €. Harjoitukset ovat itsenäisiä kokonaisuuksiaan, eli voit hypätä mukaan missä tahansa vaiheessa syksyä. Löydät myös kaikki syyskauden aiemmat harjoitukset ryhmästä!

Joka tiistai ryhmässä julkaistaan uusi nettitreeni, joka on katsottavissa koko kurssin ajan.  Toiminnallinen lihaskuntotreeni tehdään oman vartalon vastuksella ja tukena käytetään kotoa löytyviä tasoja, kuten tuolia tai sohvaa. Tehdään monipuolisesti: kyykkyjä, keskivartaloa ja punnerruksia. Onlinetreeni on kuin kuntopiiri omassa olohuoneessa, ensimmäisellä kierroksella opetellaan liikkeiden tekniikat ja seuraavilla kierroksilla keskitytään tehokkuuteen. Toistomäärät ovat isoja, jotta optimaalinen lihasväsymys saavutetaan. Säännöllisesti treenaten, lihaskestävyys ja liikehallinta paranevat.

Kurssin ohjaajana Suvi, joka vastaa kommentteihin Facebook-ryhmässä ja tsemppaa eteenpäin onlinetreenien edetessä.

Online: KAHVAKUULA

Kahvakuula-treenit (30 päivää) 28 € tai koko kausi ( 4 kk ) 95 €

Hyppää mukaan kahvakuulailemaan kuukaudeksi (28 €) tästä!
Tule mukaan kahvakuulailemaan koko kaudeksi (4kk, 95 €) tästä!

Kuulaillaan etänä yhdessä – monipuolista, hauskaa ja innostavaa treeniä!

Hiotaan tekniikkaa ja tehdään erilaisia kahvakuulatreenejä Suvin innostavassa ohjauksessa. Voit tulla mukaan onlinetreeneihin  ilman aiempaa kuulailukokemusta tai jos olet jo pidempään kuulaillut – Suvi antaa tunneilla aina erilaisia vaihtoehtoja, joista voit napata itsellesi sopivan tavan tehdä! 

Harjoitukset on suunniteltu kotona tehtäväksi – tarvitset vain  kahvakuulan ja hieman tilaa. Uusi harjoitus ilmestyy ryhmään aina lauantaisin klo 9.30 – kaikki harjoitukset ovat ryhmässä koko kurssin ajan, eli voit tehdä harjoitukset juuri siellä ja silloin, kun sinulle sopii!

Kahvakuula on äärimmäisen monipuolinen laji, joka huoltaa sekä haastaa kehoa kokonaisvaltaisesti. Treenataan kestävyyttä, lihasvoimaa, liikkuvuutta ja tasapainoa monipuolisilla heilautus- ja lihaskuntoliikkeillä.

Jos sinulta löytyy kahvakuula tai useampi kotoa, tule mukaan treeneihin! 

 

Treenit toteutetaan suljetussa Facebook-ryhmässä.

 

 

Online: FLOW JOOGA

Joogaharjoitukset kuukaudeksi vain 28 € tai koko kaudeksi ( 4kk) 95 €!

Hyppää mukaan joogan pariin kuukaudeksi (28 €) tästä!
Hyppää mukaan joogan pariin koko kaudeksi, 4 kk, 95 €!

Fiiliksen online-jooga on siellä missä sinäkin, juuri silloin kun tarvitset. Kaipasitpa arkeen hengähdyshetkeä, etsitpä näppärää tapaa joogata tai janoaapa kehosi virkistävää ja avaavaa liikettä – Online-jooga sulautuu juuri sinun tarpeisiisi. 

Online-joogaharjoituksissa sarjat vaihtelevat tunnin teeman mukaan ja tavallisesti sarjoja tehdään useita kertoja, jotta liikkeet tulevat tutuiksi. Dynaaminen, sulava harjoitus kehittää ja vahvistaa niin voimaa, liikkuvuutta kuin tasapainoakin. Uusi harjoitus ilmestyy ryhmässä aina keskiviikkoisin klo 16.30 – kaikki harjoitukset säilyvät ryhmässä ja voit joogata siellä ja silloin, kun sinulle sopii. Voit myös palata aiempiin harjoituksiin, hioa tekniikkaa tai tehdä lemppariharjoituksen useampaan kertaan – onlinejooga sulautuu juuri sinun tarpeisiin ja rytmiin!

Harjoitus alkaa kehoa lämmittävillä ja avaavilla asanoilla, joista etenemme asanasarjaan. Tunnin loppua kohden rauhoitamme vauhtia ja tunti päättyy aina loppurentoutukseen savasanassa – selinmakuulla asennossa, jossa hellitämme täysin ja nautimme harjoituksen myötä kehoon ja mieleen virtaavasta elinvoimasta.

Flow JOOGA-tunnilla keskitymme myös hengitykseen. Vinyasa tarkoittaa hengityksen yhdistämistä liikkeeseen. Keskitämme ajatukset tunnin alusta alkaen itseemme ja hengitykseen. Joogassa ei tavoitella ainoastaan vahvempaa ja elinvoimaisempaa kehoa, vaan etsimme yhdessä tasapainoista mieltä ja lempeää sydäntä. 

Joogasta ei tarvitse olla kokemusta, sillä Tuikku näyttää liikkeet ja ohjeistaa tekniikkaa läpi harjoitusten. Toki aiempi joogaharjoitus ei ole pahitteeksi – jokaiselle löytyy takuulla sopiva tapa tehdä!