Facebook live: Flow JOOGA

Maanantaisin klo 18.30-19.15
Facebook live
Ohjaajana Siiri

Mukaan pääset Fiiliksen Facebook-sivulla. Live-lähetys aukeaa uutisvirran yläosaan – nähdään ruuduilla!

Joogataan etänä yhdessä!

Nappaa alusta olohuoneeseen ja antaudu dynaamisen joogaharjoituksen vietäväksi Siirin kanssa. Tehdään etänä yhdessä sulava harjoitus, joka vahvistaa niin voimaa, liikkuvuutta kuin tasapainoakin.

Nyt kun maailma myllertää ja kannamme kovasti huolta, on tärkeää muistaa pitää huolta myös itsestämme – jotta jaksamme pitää huolta muista ja pitää mielen kirkkaana. Antaudu hetkeksi harjoituksen vietäväksi, sulata tunteita ja ajatuksia liikkeen mukana ja tunne, kuinka olo kevenee ainakin himpun verran. Tee hyvää itsellesi.

Facebook live: Aamu JOOGA

Perjantaisin klo 9.30-10.15
Facebook live
Ohjaajana Siiri

Mukaan pääset Fiiliksen Facebook-sivulla. Live-lähetys aukeaa uutisvirran yläosaan. Nähdään ruuduilla!

Aloitetaan perjantai ja laskeudutaan kohti viikonloppua pehmeästi Aamu JOOGA-tunnin parissa! Tunnilla herätellään kehoa lempeästi tulevaan päivään ja tunti sopiikin erityisen hyvin kaikentasoisille ja -ikäisille joogaajille. Joogaa netissä mahdollistaa sen, että voit joogata missä tahansa oletkin, samalla yhteisestä tunnelmasta nauttien.

Tunnilla hellitään kehoa, avataan kireyksiä, annetaan liikettä rangalle ja niska-hartiaseudulle, lämpöä nostattavia asanoita unohtamatta. Astu matolle juuri sellaisena kuin olet ja käynnistetään päivä ihanasti yhdessä Siirin ja muiden ruudun takaa joogaavien kanssa!