Online-treeniryhmät, kevät & kesä 2021

Fiilis on lujasti online – löydät netistä kesäkaudella 2021 Pilates, Fascial, Dance Party, Kahvakuula, Flow JOOGA- sekä Lihaskuntotreeni-ryhmät, joihin voi hypätä koska vain mukaan kuukaudeksi 28 euron hintaan tai kesäkauden Onlinetreenien 8-kerran kokonaisuuden 50 eurolla.  Uusi harjoitus ilmestyy ryhmään aina kerran viikossa ja aiemmat harjoitukset löytyvät myös ryhmästä. Tekemistä on siis reilusti, juuri kotioloihin suunniteltuna. Nappaa onlinetreenit mukaan arkeen – hyvää oloa, valoa ja virtaa luvassa!

Voit maksaa onlinetreenit:

  •  verkkokaupassamme
  • Mobilepaylla 19731
  • Liikuntaeduilla (Smartum, ePassi), voit tehdä maksun suoraan edun sovelluksessa. Laita tämän jälkeen viestiä meille!

Online-treeniryhmät kesä 2021 (3.5. alkaen)

Online: Dance Party

Online: Dance Party on kesällä 8-kerran kokonaisuus tanssi-ilottelua ja irrottelua suljetussa Facebook-ryhmässä. Voit tanssia Siirin kanssa Face live-lähetyksessä joka maanantai klo 18.00 tai tehdä tunnin oman aikataulusi mukaan tallenteelta. Tanssit pyörähtävät käyntiin ryhmässä 3.5.2021!

Maksutavat:

Ilmoittaudu mukaan maksamalla treenimaksu & pyydä pääsy Face-ryhmään!

Tanssitaan kesä yhdessä etänä! 8-kerran Online: Dance Party on tanssi-ilottelua ja irrottelua. Ihan parhaat tanssibileet juuri silloin ja siellä, kun sinulle sopii!

Dance Partyssa annetaan mennä kappale kappaleelta vaihtuvien koreografioiden tahdissa. Tunnilla voi olla niin uusimpia poppibiisejä, vanhoja klassikoita, lattareita kuin streetimpääkin menoa. Pidetään hauskaa, annetaan hien virrata ja tanssitaan ilolla Siirin toimiessa esitanssijana ruudulla.

Tanssia voi Siirin kanssa Face live-lähetyksessä aina maanantaisin klo 18.00 tai tanssitunnin voi tehdä myös tallenteelta. Kaikki tallenteet säilyvät ryhmässä.

Pieni tila olohuoneesta, laiturinnokka tai puiston nurmi haltuun ja tanssilava on valmis, sit mennään!

Online: Fascial

Kesän Online: Fascial on 8-kerran kokonaisuus, jossa suljetussa Facebook-ryhmässä ilmestyy uusi harjoitus joka keskiviikko klo 18.00 5.5. alkaen!

Maksutavat:

Ilmoittaudu mukaan maksamalla treenimaksu & pyydä pääsy Face-ryhmään!
Online: Fascial-kokonaisuus tuo vireyttä ja hyvää oloa kesään – parasta just nyt!
Fascial aktiivista ja toiminnallista liikkuvuusharjoittelua, jonka tavoitteena on kehon kokonaisvaltainen hyvinvointi. Hengityksellä on tärkeä rooli harjoittelussa, jossa se yhdistyy osaksi liikettä. Liikkuvuuden lisäksi tunnilla harjoitellaan oikeita alkuasentoja ja linjauksia sekä kehon syviä lihaksia. Kehotietoisuus paranee kun opit kuuntelemaan omaa kehoasi ja sen viestejä.
Tunti alkaa lämmittävillä liikkeillä pystyasennosta. Tunnin aikana siirrytään alemmaksi, kohti lattiatasoa ja tunti loppuu pieneen rentoutukseen. Kaikki kehon myofasciaaliset linjat käydään tunnin aikana läpi lempeästi, dynaamisilla venytyksillä. Tunti on miellyttävä, koska ääriasentoihin ei tarvitse mennä ja jatkuva liike sekä lihastyö avaavat kehoa lempeästi.
Tunti sopii kaikille ja Sanna antaa erilaisia vaihtoehtoja jokaisessa harjoituksessa.
Nappaa alusta lattialle ja astu matolle paljain jaloin tai sukat jalassa. Ota vierelle mukaan juomapullo (juominen on erittäin tärkeää tunnin aikana). Sitten antaudut vain Sannan ohjauksen vietäväksi ja tee isosti hyvää itsellesi!

Online: KAHVAKUULA

Kahvakuula-treenit (30 päivää) 28 € tai 2 kk 52 €

ILMOITTAUDU MUKAAN maksamalla treenimaksu ja pyytämällä pääsy ryhmään:

Ilmoittaudu mukaan maksamalla treenimaksu & pyydä pääsy Face-ryhmään!

Kuulaillaan etänä yhdessä - monipuolista, hauskaa ja innostavaa treeniä!

Hiotaan tekniikkaa ja tehdään erilaisia kahvakuulatreenejä Suvin innostavassa ohjauksessa. Voit tulla mukaan onlinetreeneihin  ilman aiempaa kuulailukokemusta tai jos olet jo pidempään kuulaillut - Suvi antaa tunneilla aina erilaisia vaihtoehtoja, joista voit napata itsellesi sopivan tavan tehdä! 

Harjoitukset on suunniteltu kotona tehtäväksi - tarvitset vain  kahvakuulan ja hieman tilaa. Uusi harjoitus ilmestyy ryhmään aina lauantaisin klo 9.30 - kaikki harjoitukset ovat ryhmässä koko kurssin ajan, eli voit tehdä harjoitukset juuri siellä ja silloin, kun sinulle sopii!

Kahvakuula on äärimmäisen monipuolinen laji, joka huoltaa sekä haastaa kehoa kokonaisvaltaisesti. Treenataan kestävyyttä, lihasvoimaa, liikkuvuutta ja tasapainoa monipuolisilla heilautus- ja lihaskuntoliikkeillä.

Jos sinulta löytyy kahvakuula tai useampi kotoa, tule mukaan treeneihin! 

 

Treenit toteutetaan suljetussa Facebook-ryhmässä.

 

 

Online: Pilates

Pilates-treenit kuukaudeksi (30 päivää) 28 € tai koko 8-kerran kesäkokonaisuus ( 2kk) 52 €!

ILMOITTAUDU MUKAAN maksamalla treenimaksu ja pyytämällä pääsy ryhmään:

Ilmoittaudu mukaan maksamalla treenimaksu & pyydä pääsy Face-ryhmään!

Suosittu Pilates jatkuu Online-treeninä myös kesäkaudella 2021! Ryhmässä julkaistaan uusi harjoitus joka sunnuntai ja voit tehdä treenejä oman aikataulusi mukaan! Hyppää mukaan ja hanki pilateksen nettitreenit kuukaudeksi hintaan 28€. Halutessasi voit myös kerralla ostaa koko 8-kerran kokonaisuuden (2 kk) hintaan 52 €.

Joka sunnuntai ryhmässä julkaistaan uusi treeni, joka on katsottavissa koko kurssin ajan. Pilates on kehonhallintamenetelmä, jossa aktivoidaan keskivartalon lihaksisto aktiivisilla hengityksillä, kehon linjaamisella ja liikkeiden tarkkuudella. Tunnit perustuvat Joseph Pilateksen 34:n liikkeen mattosarjaan, josta harjoitellaan alkupään liikkeitä ja otetaan mukaan haastavammasta liikkeistöstä makupaloja ja variaatioita. Jokaisesta liikkeestä annetaan erilaisia variaatioita, jotta kaikki löytäisivat itselleen optimaalisen tavan tehdä harjoituksia. Säännöllisesti tehden, harjoittelu parantaa ryhtiä, vähentää tuki- ja liikuntaelimistön vaivoja ja lisää lihastasapainoa sekä kehontuntemusta.

Onlinetreenien ohjaajana Siiri, joka vastaa kommentteihin Facebook-ryhmässä ja tsemppaa eteenpäin nettitreenien edetessä.

Online: LIHASKUNTOTREENI

Lihaskuntotreenit kuukaudeksi (30 päivää) 28 € tai koko kesän kokonaisuuden  (2 kk, 8 kpl) 52 €!

ILMOITTAUDU MUKAAN maksamalla treenimaksu ja pyytämällä pääsy ryhmään:

Ilmoittaudu mukaan maksamalla treenimaksu & pyydä pääsy Face-ryhmään!

Lihaskuntotreenit jatkuvat kesäkaudella omassa Facebook-ryhmässään - 8-kerran kokonaisuuden saat omaksi 52 eurolla (pääsy ryhmään 9 viikoksi) tai voit osataa treenit kuukaudeksi kerrallaan - 4 viikkoa/28 euroa. Ryhmässä julkaistaan uusi harjoitus joka tiistai ja voit tehdä treenejä oman aikataulusi mukaan! Harjoitukset ovat itsenäisiä kokonaisuuksiaan, eli voit hypätä mukaan missä tahansa vaiheessa. Kaikki harjoitukset säilyvät ryhmässä tallenteina.

Toiminnallinen lihaskuntotreeni tehdään oman vartalon vastuksella ja tukena käytetään kotoa löytyviä tasoja, kuten tuolia tai sohvaa. Tehdään monipuolisesti: kyykkyjä, keskivartaloa ja punnerruksia. Onlinetreeni on kuin kuntopiiri omassa olohuoneessa, mökillä tai vaikkapa puistossa: ensimmäisellä kierroksella opetellaan liikkeiden tekniikat ja seuraavilla kierroksilla keskitytään tehokkuuteen. Toistomäärät ovat isoja, jotta optimaalinen lihasväsymys saavutetaan. Säännöllisesti treenaten, lihaskestävyys ja liikehallinta paranevat.

Kurssin ohjaajana Suvi, joka vastaa kommentteihin Facebook-ryhmässä ja tsemppaa eteenpäin onlinetreenien edetessä.

 

Online: FLOW JOOGA

Joogaharjoitukset kuukaudeksi vain 28 € tai koko 8-kerran kokonaisuuden ( 2 kk) 52 €!

ILMOITTAUDU MUKAAN maksamalla treenimaksu ja pyytämällä pääsy ryhmään:

  • Tilisiirto FI 04 5730 0820 6047 55
  • Mobilepay 19731
  • Liikuntaedut (Smartum jne) liikuntaedun omassa sovelluksessa
Ilmoittaudu mukaan maksamalla treenimaksu & pyydä pääsy Face-ryhmään!

Fiiliksen online-jooga on siellä missä sinäkin, juuri silloin kun tarvitset. Kaipasitpa arkeen hengähdyshetkeä, etsitpä näppärää tapaa joogata tai janoaapa kehosi virkistävää ja avaavaa liikettä - Online-jooga sulautuu juuri sinun tarpeisiisi. 

Online-joogaharjoituksissa sarjat vaihtelevat tunnin teeman mukaan ja tavallisesti sarjoja tehdään useita kertoja, jotta liikkeet tulevat tutuiksi. Dynaaminen, sulava harjoitus kehittää ja vahvistaa niin voimaa, liikkuvuutta kuin tasapainoakin. Uusi harjoitus ilmestyy ryhmässä aina keskiviikkoisin klo 16.30 - kaikki harjoitukset säilyvät ryhmässä ja voit joogata siellä ja silloin, kun sinulle sopii. Voit myös palata aiempiin harjoituksiin, hioa tekniikkaa tai tehdä lemppariharjoituksen useampaan kertaan - onlinejooga sulautuu juuri sinun tarpeisiin ja rytmiin!

Harjoitus alkaa kehoa lämmittävillä ja avaavilla asanoilla, joista etenemme asanasarjaan. Tunnin loppua kohden rauhoitamme vauhtia ja tunti päättyy aina loppurentoutukseen savasanassa - selinmakuulla asennossa, jossa hellitämme täysin ja nautimme harjoituksen myötä kehoon ja mieleen virtaavasta elinvoimasta.

Flow JOOGA-tunnilla keskitymme myös hengitykseen. Vinyasa tarkoittaa hengityksen yhdistämistä liikkeeseen. Keskitämme ajatukset tunnin alusta alkaen itseemme ja hengitykseen. Joogassa ei tavoitella ainoastaan vahvempaa ja elinvoimaisempaa kehoa, vaan etsimme yhdessä tasapainoista mieltä ja lempeää sydäntä. 

Joogasta ei tarvitse olla kokemusta, sillä Tuikku näyttää liikkeet ja ohjeistaa tekniikkaa läpi harjoitusten. Toki aiempi joogaharjoitus ei ole pahitteeksi - jokaiselle löytyy takuulla sopiva tapa tehdä!