Loading...

Fiiliksen verkkokurssit vievät sinut suoraan tärkeän asian ytimeen! Kevätkaudella 2021 verkkokursseina löytyy täsmäiskut synnytyksestä palautumiseen ja erkaumakuntouttamiseen sekä baletin perusteisiin.

Baletin perusteet-verkkokurssi

Oletko aina ollut kiinnostunut baletista, mutta et ole vielä kokeillut? Oletko tanssinut joskus aiemmin ja liikkeet ovat päässeet unohtumaan? Haluiaisitko alkaa harrastaa balettia, mutta et uskalla kun et tiedä siitä vielä mitään?

Baletin perusteet-verkkokurssilla opit Fiiliksen balettiopen Siirin selkeillä videoilla baletin olennaisen ydintekniikan. Videoilla käsitellään muun muassa vartalon oikea asentoa, jalkojen aukikiertoa, jalan ojentamista ja nostamista, balettiasennot 1-6, perushypyt ja piruetit paikallaan sekä liikkuen. Opit myös baletissa paljon käytettyjä liikeyhdistelmiä sekä perusteita pään ja käsien käytöstä.

Verkkokurssilla saat käyttöösi 16 videota. Voit opetella videoiden kanssa samalla tehden tai käydä videot rauhakseen läpi luento-tyyppisesti ja sitten siirtyä itse harjoittelemaan. Voit myös palata eri videoihin koska vain, jos esimerkiksi balettitunnilla jokin asia jää askarruttamaan ja haluat kerrata jotain tiettyä asiaa. Tämän kurssin oppien avulla voit myös aloittaa baletin harrastamisen etänä Fiiliksen avoimen tason Online Baletti -kurssilla.

Ota baletin perusteet haltuun ja tule mukaan verkkokurssille  – ilmoittautuminen Fiiliksen verkkokaupan kautta!

Ilmoittaudu mukaan ja maksa verkkokurssi!

Synnytyksen jälkeinen lantionpohja- ja erkaumakartoitus-verkkokurssi

Haluatko palautua synnytyksestä fiksusti ja turvallisesti? Mistä palautuminen alkaa ja mikä on oikea polku edetä? Millainen lantionpohja on ja missä poikittainen vatsalihas sijaitsee ja miksi ne ovat tärkeitä palautumisen kannalta? Missä vaiheessa palautumiseni on?

Synnytyksen jälkeinen lantionpohja- ja erkaumakartoitus-kurssilla pureudutaan tiiviisti synnytyksestä palautumiseen oikeaan tahtiin ja oikealla tavalla sekä kartoitetaan harjoitusten avulla, missä vaiheessa palautuminen on menossa. Verkkokurssilla saat käyttöösi 11 videota, joilla on yhteensä 87 minuuttia tiivistä asiaa synnytyksestä, palautumisesta sekä keskivartalon fiksusta ja turvallisesta vahvistamisesta.

Kurssin tarkoituksena on antaa tietoa palautumisesta ja ohjata oikeanlaisten harjoitusten pariin. Tämän kurssin turvin osaat valita, kannattaako sinun harjoitella alkuvaiheen harjoituksia Pilateksen parissa, vai kestääkö keskivartalo jo isompaa rasitusta esim. Äiti-vauva Voima -kurssilla.

Videoilla käsitellään synnytyksestä palautumisen lähtökohtia, keskivartalon rakennetta ja kuntoutuspolkua, lantionpohjaa ja sen toimintaa, vatsalihasten palautumista, hormonien, perinnöllisten tekijöiden, fascioiden avaamisen ja harjoittelun vaikutuksesta. Videoilla puhutaan myös lantionpohjan laskeumista, tyristä ja sektiohaavan hoitamisesta. Lisäksi kartoitetaan lantionpohjan ja erkauman palautumistilannetta ja puhutaan siitä, millaista harjoittelua missäkin palautumisvaiheessa tulisi välttää ja millaisella harjoittelulla tuetaan palautumista.

Tule mukaan verkkokurssille – ilmoittautuminen Fiiliksen verkkokaupan kautta!

Ilmoittaudu mukaan ja maksa verkkokurssi!