Fiilis Online: Les Mills BODYPUMP alkaa 4.12.2020!

Tervetuloa takaisin Online: Bodypump! *KURSSI ON TÄYNNÄ*
Eihän me nyt ilman Bodypumpia voida jouluun, saatikka uuden vuoden puolelle olla – pistetään homma tulille heti tällä viikolla. Tuntuishan se ihan väärältä, että tangot ja vastukset vaan lepäilisi Fiiliksellä, kun niin moni kaipaa tätä fiksua ja monipuolista tehotreeniä. Nyt pistetään siis taas meidät ja välineet liikkeelle – Les Mills Bodypump on paketoitu teitä varten ja Online-kokonaisuus starttaa jo perjantaina 4.12.
Les Mills BODYPUMP 4.12. alkaen
▪️10-kerran kokonaisuus, 65 € (omat välineet, 60 €)
▪️Treenataan Fiiliksen Bodypump-tiimin (Tiikku, Tuikku, Siiri & Sanna) johdolla 2 kertaa viikossa – voit olla mukana Facebook livessä tai tehdä oman aikataulun mukaan tallenteelta.
▪️Kokonaisuus toteutetaan suljetussa Facebook-ryhmässä
KUINKA HOMMA TOIMII?
▪️KURSSI ON TÄYNNÄ!
▪️Maksuohjeet sekä linkin Facebook-ryhmään löydät ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiisi tupsahtavasta viestistä.
VÄLINEIDEN NOUTO FIILIKSELTÄ

Hintaan sisältyy pumppivälineet lainaksi Fiilikseltä (levypainot+tanko). Jos sinulta löytyy jo välineet valmiina kotoa, osallistuminen on vieläkin helpompaa.

Välineet voi hakea Fiilikseltä:

▪️To 3.12. klo 15.30-17.45
▪️To 3.12. klo 19.00-19.30

▪️Pe 4.12. klo 12.45-14.30

Välineiden palautus Fiiliksellä 6.-10.1.2021 välisenä aikana – toivottavasti 11.1. pääsemme taas Bodypump-huuman pariin Fiiliksen salissa! Tästä tarkemmat infot kurssin edetessä.

Jos et pääse itse hakemaan välineitä Fiilikseltä, ole meihin yhteydessä ja mietitään yhdessä – kyllä me välineet perille saadaan!
Bodypump on meille monille lemppari ja kovin rakas treeni. Siksi hyppäämme pumpinkin pariin Online, jotta pääsemme porukalla nauttimaan treeneistä ja kehittämään voimatasoja ilman pidempää paussia. Fiiliksen salissa päästään toivottavasti treenaamaan yhdessä taas 11.1. alkaen, mutta nyt keskitytään olemaan yhdessä Online.💛💜
Ilmoittaudu mukaan pian ja perjantaina mennään!